Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

• אם במוראל עסקינן, נסה לשדרג את הקומפוננט לכל הפחות לסדרת הטמפו. ההפרש הכספי לא אמור להיות גדול.

• המגבר זה מותג מדבקה סיני זול. ממליץ לחפש אלטרנטיבה מבית טוב, כאן בפורום יד שניה.

• לדעתי היתה איזו מודעה או שניים בפורום יד שניה לגבי מנחת של PAC, אולי הדיל עליהם יהיה יותר טוב.
    • החלפת המערכת המקורית (*) במכשיר אפטרמרקט תהיה עדיפה מבחינת סאונד אבל כמובן יקרה יותר.
    • ישנם מגברים שהינם בעלי מנחת פנימי ואין צורך באחד חיצוני, האיכות שנויה במחלוקת בהשוואה ביניהם.

[*]די בטוח שרק הסופיות של הכבלים הם אולי מוזהבים. ובכל אופן, החברה איכותית.

* מאזדה 6 בשנים האלו שווקה עם מערכת מולטימדיה מקורית?! אתה בטוח שלא מדובר במשהו "תואם מקור" שאולי כולל יציאות RCA נורמליות?

פורסם
  • אם במוראל עסקינן, נסה לשדרג את הקומפוננט לכל הפחות לסדרת הטמפו. ההפרש הכספי לא אמור להיות גדול.

• המגבר זה מותג מדבקה סיני זול. ממליץ לחפש אלטרנטיבה מבית טוב, כאן בפורום יד שניה.

• לדעתי היתה איזו מודעה או שניים בפורום יד שניה לגבי מנחת של PAC, אולי הדיל עליהם יהיה יותר טוב.
    • החלפת המערכת המקורית (*) במכשיר אפטרמרקט תהיה עדיפה מבחינת סאונד אבל כמובן יקרה יותר.
    • ישנם מגברים שהינם בעלי מנחת פנימי ואין צורך באחד חיצוני, האיכות שנויה במחלוקת בהשוואה ביניהם.

[*]די בטוח שרק הסופיות של הכבלים הם אולי מוזהבים. ובכל אופן, החברה איכותית.

* מאזדה 6 בשנים האלו שווקה עם מערכת מולטימדיה מקורית?! אתה בטוח שלא מדובר במשהו "תואם מקור" שאולי כולל יציאות RCA נורמליות?

העניין הוא כזה..

אם אני לא קונה בחנות הזאת את הכל אז מחיר ההתקנה קופץ.

כלומר מגבר יד 2 אם אני נותן לו כנראה יקח יותר על ההתקנה של הכל כולל אותו מגבר.

מה שמותקן זה מה שהיה מלכתכילה ברכב. ללא מסך.. רדיו מקורי של מאזדה 6.

לגבי הקומפוננטים.. אני לא מבין גדול גם בהם, האם הבחירה טובה בחברת מורל(המלצה של המוכר)? ההבדל בין הדגמים מורגש ששווה לשדרג?

מה עדיף לעשות? עדין לחפש מגבר ביד 2?

מה האלטרנטיבות בעניין?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך (יש לך עוד כמה דקות הזדמנות לערוך ההודעה).

אתה רושם כנראה יקח יותר. בדקת מולם? עלות-תועלת עדין יכולה להיות טובה יותר לאורך זמן. בצע בדיקה מקיפה יותר (כמו אילו מגברים רלוונטים בכלל כיד שניה וכמובן בדיקה מול החנות לגבי עלויות. וחוץ מזה, סקר שוק במקומות אחרים).

אתה זה שרשמת מולטימדיה. אז תחליט, מולטימדיה או רדיו מקורי (אם אתה לא הבעלים המקוריים של הרכב, אולי הותקן תואם מקור אצל אחד הבעלים הקודמים).

ההתרשמות שלי הוא שההבדל בין סדרות הקומפוננטים מוחשי (ברשת ניתן למצוא את המקסימו בכ-500 ש"ח ואת הטמפו בכ-550).

פורסם

רדיו, טעות.

אתה מבסוט מהמורל הזה שלך?

עלות ביחס לתועלת הם שווים?

אני בימים הקרובים אבדוק איתם וגם אעשה סקר שוק מקיף יותר

פורסם

לא כתבתי שיש לי את המורלים האלו. כתבתי שזו ההתרשמות שלי.

המקסימו הוא סדרת כניסה של מוראל והטמפו הוא כבר בסיס טוב למערכת ברמה גבוהה יותר. ובהפרש של 50 ש"ח בין הסטים, לא חושב שיש על מה להתעכב (בעברי היו לי סט הייבריד וסט אילייט 3 חלקים של מוראל).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...