Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שיש לו יונדאי אקסנט אוטומט 2005 עם 177,000 ק"מ הוא נוסע כבר שנה עם הרכב והוא מתלונן שבחודשים האחרונים הרכב לפעמים לא מכניס את ההילוך הרביעי ונשאר בשלישי..

לאחרונה נדלקה לו הנורה עם תקלה p0713 שמעידה על חיישן שמעיד על חום גבוהה של השמן גיר..

התקלה הולכת ומחמירה וזה קורה הרבה יותר..

את הנורה איפסתי לו והיא לא חזרה..

לגבי ההעברה של ההילוכים אפשר להגיד שהיא מאוד אגרסיבית ומורגש שיש בעיה כלשהיא.

תודה רבה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אסף- קודם כל ממש תודה

לגבי המדריך ששלחת אני מבין שהחיישן הוא פנימי.. ובתמונה שגרשון שלח זה נראה חיצוני ..ועוד שאלה.. התיבת הילוכים בגטס ובאקסנט אותו דבר? ז"א אם אני ארצה לעשות את זה לבד אז המדריך הוא דיי חופף?

פורסם
אסף- קודם כל ממש תודה

לגבי המדריך ששלחת אני מבין שהחיישן הוא פנימי.. ובתמונה שגרשון שלח זה נראה חיצוני ..ועוד שאלה.. התיבת הילוכים בגטס ובאקסנט אותו דבר? ז"א אם אני ארצה לעשות את זה לבד אז המדריך הוא דיי חופף?

JHKH;H.jpgחיצוני

פורסם
[ATTACH=CONFIG]483159[/ATTACH]חיצוני

רגע יצאתי מבולבל..

אז על מה ההספר פה? כי בתמונה הוא מראה את החלק הפנימי שמחובר גם לחיצוני..

Screenshot_2017-03-06-22-19-40.jpg

פורסם

הקונקטור חיצוני, החיישן פנימי.

וכן המדריך מתאים לגטס, אקסנט ואלנטרה.

תקנה חיישן ופילטר מקורי, ו-4 ליטר שמן בתקן SP-3, ותעבוד לפי המדריך. גיא שהגיב לך כאן ישמח לעזור, הוא ממועדון גטס.

Stay Dirty

פורסם
הקונקטור חיצוני, החיישן פנימי.

וכן המדריך מתאים לגטס, אקסנט ואלנטרה.

תקנה חיישן ופילטר מקורי, ו-4 ליטר שמן בתקן SP-3, ותעבוד לפי המדריך. גיא שהגיב לך כאן ישמח לעזור, הוא ממועדון גטס.

גיא זה קריטי אם הוא ימשיך לסוע ככה כשההילוך הרביעי לא נכנס זה רק יצרוך יותר דלק אושזה הורס משהו בתיבה?

כי גיא עוזר בהזמנה של החיישן מחו"ל וזה יגיע רק עוד חודש בערך..

פורסם

תבדוק כמה זה עולה בארץ לפני שאתה רץ להזמין מחו"ל.

אתה לא באמת יכול להמשיך לנהוג עם הרכב ככה, התיבה שלך נכנסת למצב חירום.

יצא לך להעיף מבט על השמן גיר? יכול להיות שהוא באמת מתחמם כי הוא כבר עשה את שלו.

פורסם

הייתי עושה כך:

1.בודק את החיבור חיצוני

2.בודק היחס בין הלוך/rpm/מהירות של רכב/טמפרטורה/התנגדות החיישן באמצעות הסורק+אבומטר לפי

הטבלה תגובה11

3.אז הייתי מקבל את החלטה-חיישן או תיבת הילוכים

• תוכן חדש...