Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום קנייה ו1km עם 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר התלבטויות רבות בגזרת הסופר מיני המשומשות-

לקו הגמר הגיעו הקליאו וה208 בנפח של 1.2 ידניות.

וכמו שאתם רואים בכותרת, ה208 נבחרה.

נרכש רכב עם 60 אלף קילומטרים , שנת 2013.

שולמו קצת יותר מ35 אלף שח והרכב שלי.

מכוון שטיפול 60 טרם נעשה בזמן קניית הרכב, ובגלל אילוצי זמן ומרחק קשים, נאלצתי להכניס את הרכב לטיפול במוסך מורשה.

1310 שקלים קנו לי טיפול 60 אלף ורפידות קידמיות שלא הוחלפו בטיפול 45 לפי הקבלות.

הטיפול הבא יבוצע באחד ממוסכי הבית של הפורום.

היד הקודמת החליפה ממיר קטליטי במסגרת האחריות.

הרכב עצמו לדעתי נראה מרשים, מבחוץ הוא נראה טוב מאוד והוא אחד היפים בנוף הארץ-ישראלי.

פנים הרכב ברמת הגימור אקסס שבבעלותי קצת ערום- כיוון מראות חשמלי, חלונות אחוריים ידניים, רדיו דיסק פשוט עם כניסת אוקס, שקע 12v בודד, מזגן מכאני עם 6 מהירויות.

איבזור הבטיחות טוב יחסית ל2013 עם 6 כריות אוויר וesp ושאר הקיצורים.

ההגה קטנטן ונמוך ומרגיש מצוין, וביחד עם צג המכוונים הלא שיגרתי אבל בהחלט קריא ונוח,נוצרת סביבת נהג ספורטיבית וצעירה אבל גם נוחה ואינטואטיבית לגמרי.

יחידת הכוח כאמור היא 1.2 עם 82 כוח סוס שאליה משודך גיר ידני 5 הילוכים.

אומנם המספרים האלה לא מרשימים , אבל נתון מומנט של 12 קגמ כבר ב2750 מבטיח לכם שגמישות יש כאן.

בכל הילוך המנוע מרגיש חיי והצליל שמוציאים שלושת הצילנדרים שלו לעיתים גורם לי לפתוח חלון.

צריכת הדלק לא פחות ממדהימה- 1ל18 במשאבה.

אומנם הרכב תודלק רק פעם אחת והתוואי היה 60-40 לטובת הבינעירוני.

במהירויות זחילה הרכב קצת רועש אבל בהחלט נוח ומשכך טוב את הבורות שלפעמים אני מפחד שאני פשוט אפול לתוכם.

נקודת התורפה המשמעותית ביותר היא תיבת ההילוכים -

התיבה לא מדויקת לטעמי ובניהוג מהיר היא לא אינטואטיבית בעיקר כי מורגש חופש מסוים בידית.

מבחינת יחסי העברה- הילוך 5 ישנע אותכם בנוחיות ובדממה יחסית ב100 קמש ב3000 סלד.

לא ניסיתי להוציא את הרכב משלוותו בנהיגה קצת הרפתקנית לכן החלק הזה חסר בסיכום.

פורסם

לפי התקציב שלך המתמודדת מול הפיגו הייתה הקליאו עם מנוע 0.9 או ה 1.2 הרגילה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה0.9 הייתה מעל התקציב.

ה1.2 הידנית הייתה חלשה מהפיגו וקצת יקרה יותר ולכן הלכתי על ה208

אם הייתי מוצא 0.9 בתקציב הבחירה הייתה הרבה יותר קשה, גם בגלל המנוע אבל בעיקר בגלל האיבזור העדיף

פורסם

בתקציב מעל אומנם הקליאו מאובזרת יותר אבל גם ה208 אקטיב מאובזרת מעט יותר.

רכב מעולה שנותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר. תתחדש! אהמ אהמ תמונות ...

• תוכן חדש...