Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבדל לא כזה זניח כמו עכברוני בטוח. זה מתחיל בדיפ וממשיך לגנט 18 שנועל פיילוט סופר ספורט. בולמים וקפיצים מונמכים ב 10 ממ. באקטים ,צביעת מט ,ברקסים ברמבו 323 ממ 4 בוכנות.דש עטוף חלקית בעור. עכשיו בוא נעשה חשבון כמה זה יעלה לך להגיע לבד למצב כזה ? אתה עובר פה 200 אלף בכיף כולל רכב עצמו.נראה לך ש bps תעלה מעל 200?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

כמו שאמרו לפני, זה לא ימנע ממנו לכתוב שוב "דיפ" כאילו אין הבדל משמעותי בין הגרסאות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
אני מניח שהBPS תמוקם במחיר "אמצע" בין ה280GTI הסטנדרטית ל308 GTI כנראה אחת מהסיבות להנחה/ירידת מחיר .

הRCZ R לא תגיע כי כמו שכבר ציינו מעליי בחברה החליטו להוריד את הRCZ מפס הייצור , האמת שאני עדיין לא מבין למה .

באמת מעניין למה וחבל.

לפחות מבחינה עיצובית, מאוד אוהב את הרכב הזה. לנהוג לצערי לא יצא

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נו... לא ענית.

מי יודע להתקין "דיף" בארץ, כולל שינויי תוכנה נדרשים?

ומה עם האחריות?

ואיך מייבאים כזה חלק?

עדיף שתחזור בך, מלכתוב "דיפ" עודפם, כאילו מדובר באנטנת כריש מעליאקספרס...

בערך. ספציפית ברכב הזה אפשר להתקין אחלה דיפרנציאל ויסקוזי של קוואיפ בסביבות 7 אש"ח כולל עבודה.

אין בעיה להביא. 5 אש"ח עד הבית עם שליח.

יש מספיק מקומות בסצינת צרפתיות שיודעים את העבודה. זה מכונאות גרידא.

לא ברור לי קצת עניין התוכנה. תוכנה לגיר ידני MCM-6 מתוצרת PSA? על איזה תוכנה אנחנו מדברים?

פורסם

מבדיקות שאני עשיתי כששקלתי לייבא דיפרנציאל, העלות הכוללת של המוצר, שילוח, מיסוי והתקנה חוצה את ה10,000 ש"ח. מעבר לזה, הדיפרנציאל הוא רכיב אחד בתוך מכלול מוצלח בהרבה שקיים בגרסת הbps.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

דיפרנציאל טורסן, כיול שונה לבקרת היציבות ולבקרת המשיכה, כיול שונה להיגוי החשמלי, חישוקים אחרים, צמיגי מישלין PSS, בלמים קדמיים משודרגים, משולשים קדמיים שונים שמייצרים יותר קאמבר שלילי וגם מרחיבים את המפתח ב-22 מ"מ, אנטירול קדמי דק יותר, קפיצים קדמיים ואחוריים קשיחים יותר וקצרים יותר, בולמים מותאמים לאותם קפיצים, סרן אחורי רחב יותר ב-16 מ"מ, מושבים משודרגים.

יש תמורה לאגרה.

פורסם

יש מספיק מקומות בסצינת צרפתיות שיודעים את העבודה. זה מכונאות גרידא.

לא ברור לי קצת עניין התוכנה. תוכנה לגיר ידני MCM-6 מתוצרת PSA? על איזה תוכנה אנחנו מדברים?

זה שהעניין לא ברור לך, זה ברור.

ובטחונך "בסצינה" מעודד... אבל אני לא יודע מי "בסצינה" יודע בכלל לכייל רכב אחרי שדרוג או בכלל לקחת את הרכיב שמצאת באיביי ולשלב אותו.

אין בארץ מקום אחד שיש לו מספיק ניסיון,או שהוא בכלל חוקי, שיכול להבטיח תוצאה שדומה לקנייה של רכב מהחברה, שיעבור בוחן משטרתי.

עכשיו, כן, גם בימים שהרכבים היו יותר פשוטים, היו לי חברים ששדרגו, אצל מכונאים "מהסצינה", עם מוסך, עם אישורים מהיבואן, עם קלסר מסודר לבוחן המשטרה, עם שיפורים יותר פשוטים משילוב של דיפרנציאל ובקרת אחיזה... ואני אגיד לך מה... כמות החרא שהם אכלו היתה בלתי נגמרת. מאיך שהרכב (לא) התנהג כצפוי ועד לסוגיות של התאמת רכיבים קיימים לנוכחיים.

זה לא שדרוג של מערכת ההפעלה של הסלולרי, העבודה שנדרשת להביא GTI רגילה לסטנדרט של זו המשודרגת.

זה מסובך.

ויקר יותר.

ולא חוקי.

אז רד מהעץ, נתת עצה לא רלוונטית ולא מעשית.

עדיף להתקפל מלהתעקש עוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה כמו כל שדרוג.

כמו גם מה שיש לנו עם האבארטים - אני יכול לשדרג את ה-500 שלי שתהייה ״כמו״ קומפי, וזה יעלה פחות.

נעזוב לרגע את הפן החוקי - מבחינת התוצר, אני יכול לקבל רכב משופר, אבל הוא כנראה לא יהיה זהה באמת למה שמקבלים מהיצרן.

אישית, אני בוחר לא לשפר גם כי זה מרגיש כמו סוג של הימור על התוצאה.

אבל אני לא חושב שזה לא לגיטימי להעלות את השאלה אם עדיף לשפר עצמאית, או לקנות דגם משודרג מהיבואן - שוב, אם מתעלמים מהפן החוקי של זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה כמו כל שדרוג.

כמו גם מה שיש לנו עם האבארטים - אני יכול לשדרג את ה-500 שלי שתהייה ״כמו״ קומפי, וזה יעלה פחות.

תיאורטית.

תיאורטית אני גם יכול למצוא מתכנת שייכתוב תוכנה מתחרה ל-Word.

פורסם

במקרה הזה של 208 מול bps ההשואה הייתה גרועה במיוחד. לעומת זאת כן יש דגמים בהם הנחות יותר אחרי שיפור יהיה עדיף על הבכיר.

בקיצר, מקווה שאכן 504 צודק והשובבה הקטנה אכן תגיע אלינו.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אם יש קיט שיפורים מוסדר עם גיבוי יצרן.

אם יש מקום מוסדר ומורשה שירכיב איתו, לפי הפרוטוקול.

אם זה היה עובר טסט...

פורסם
אם יש קיט שיפורים מוסדר עם גיבוי יצרן.

אם יש מקום מוסדר ומורשה שירכיב איתו, לפי הפרוטוקול.

אם זה היה עובר טסט...

לא בעד אבל בכל מקרה, דיפרציאל זה לא משהו שיכשיל טסט או יעבור על חוק. אף אחד לא יראה אותו. אבל זה לא אומר שהוא עדיף על זה של היצרן

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
היצרן לא יציע קיט שיפורים שיהפוך דגם נחות לטוב מהדגם הבכיר יותר.

זה לא חייב להיות היצרן.

לא בעד אבל בכל מקרה, דיפרציאל זה לא משהו שיכשיל טסט או יעבור על חוק.

זו עבירה על החוק, ואם בוחן טסט לא יעלה על זה, בוחן משטרה בהחלט כן.

• תוכן חדש...