Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט אטקה-רעשי רוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מצליח להבין למה אתה מתכוון. מה זה "טכנולוגיה חלקה"?

אתה מתייחס להעברות ההילוכים ב-DSG בתנאי פקקים?

כן, dsg ו start stop, הייתי בטוח שיהיה חלק יותר

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

הStop & Start של VAG על רכבים אוטומטיים הוא נוראי, מצאתי את עצמי גולש ב10 קמ"ש שהמנוע כבוי ללא תגבורים!(אאודי A3 דיזל בחו"ל).

בנוסף הDSG מתנהג בפקק זוועתי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רעשי רוח זה לא בעיה לשפר, זה הדבר האחרון לדעתי שמטריד.

על ידי השקעה של כ- 100 +/- ש"ח (אפילו מעט פחות) אפשר להוסיף גומיות לכל המרכב ולצמצם באופן משמעותי את הרעש.

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את הטיעון הזה... בכל מקרה, הוא לא נכון.

דלתות, חיבורים בין הדלתות, תא מטען , מכסה מנוע...

שפרתי כך את הבידוד רעשים ברכב שלי בעשרות מונים... לעוד פרטים כנס לפורום אודיו ומולטימדיה.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

פורסם
בידוד רעשים גם אני שיפרתי עם יריעות,בידוד רעשי רוח זה סיפור אחרי לגמרי,תנסה,תראה לאן תגיע.

אני כבר לא צריך לנסות כבר טפלתי בנושא. עד 100 קמ"ש כבר בקושי יש רעשי רוח, המצב השתפר פלאים....

רוב הרעשים כנראה נכנסים מקורת b

וגם הרעשי רוחות שכן חודרים למרכב, נסבלים בהחלט ביחס למצב הקודם...

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

פורסם
בכל המבחנים שראיתי עד כה לא הייתה התייחסות לסעיף זה.

האם רעשי רוח בולטים באטקה או לא.

מצרף ציטוט מכתבה על האטקה בגיליון של אוטו (אוטו השנה 2017), שקראתי היום:

"האטקה מפתיעה ברמת בידוד הרעשים. רעשי הכביש והמנוע פשוט דופקים נפקדות, ורק במהירות תלת-ספרתית מתחילים להפציע רעשי רוח קלים. ועדיין, זה אחד מרכבי הפנאי, ובכלל, השקטים ביותר. יופי".

פורסם

אוטו כותב בערך את ההפך מהמציאות בכל כתבה שראיתי לאחרונה. ועדיין, כאמור, לא הרעשים הם הבעיה ברכב הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לו רק ניתן היה לכבות את המערכת אחת

ולתמיד ולא כל תחילת נסיעה...

זה אפשרי וקל מאוד לעשות. צריך בהגדרות לעלות מתח של סטארט\סטופ ל12 וולט. דרושה תוכנה וכבל בשביל זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הStop & Start של VAG על רכבים אוטומטיים הוא נוראי, מצאתי את עצמי גולש ב10 קמ"ש שהמנוע כבוי ללא תגבורים!(אאודי A3 דיזל בחו"ל).

בנוסף הDSG מתנהג בפקק זוועתי.

גם בקליאו זה מעצבן מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל רכב לדעתי,

גם בGTI קרה לי יותר מפעם אחת שבזמן יציאה מהמקום המערכת מכבה את המנוע בדיוק שאני בא לשחרר את הקלאצ' ואז כמובן, אני תקוע ברמזור.

קרה פעם גם שבפקק בעליה מיציאה מחניון הרכב עשה את אותו הטריק והרכב התדרדר קלות לאחור - חוויה לא נעימה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המערכת שלהם זוועה.. גם בסקודות אוקטביה זה עובד זוועה. כל החברה אצלנו מרגע כניסה לרכב מנתקים אותה. כל רמזור זה קופץ ומשהו לא עובד שם חלק, פעמיים חשבתי שנכנסו בי מאחור. שלא לדבר עם פקקים. לי זה נראה שהם פשוט דחפו אותה בלי להביא אותה למצב עבודה אופטימלי בגלל התקן ולקבל עוד נקודה על "חיסכון".

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...