Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר הרבה מאוד סיוויקים מוגדשות בארץ שגודשות גם 0.8 ומגיעות להספקים מטורפים , והרבה מהם אפילו לא תרחו להחליף בולמים או צמיגים (הכל נשאר כרגיל) !!

שנים שהם נוסעים ככה , בנתיים חוץ מלתת בראש למכוניות ספורט ,לא קרה להם כלום !

-לדעתי בשביל סיוויק חזקה דבר ראשון הנהג צריך להיות מיומן וטוב

JDM :twisted:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ילדון תקרא לחברים שלך.... בינתים אני לא אחד מהם...!

אני... בתור אחד שהפך לבד את ההונדה 90 כ"ס שלו לסוס יאור עצבני.... 150 כ"ס +- יכול להגיד לך שאצלי.. לא היה צריך להחליף בלמים.... אבל בקשר לבולמים וקפיצים.... אין ספק.... אבל כל אחד והיכולות שלו.

למוטי ולרז.... למה ניראה לכם שהבחור צריך קורס..... ? סתם מעניין אותי...?!

קו---------------------------------------

פורסם
אפשר לגמור את סיפור הגדישה ב 8 אלף ש"ח ולהגיע ל0.7 באר (גדישה בטוחה על המנוע ללא חיזוקים)

ואכן לקחת אימפרזות ,איביזות וכד'

חובה להקשיח את המתלים והשלדה +החלפת צמיגים ומידות

- בלמים סטנדרטיים במצב מצויין

סיפור גדישה ב-8 אלף כולל הקשחת מתלים ושלדה והחלפת צמיגים ?

ומה המרכיבים של הסכום לעיל?

פורסם

קצת חציר קצת פישפשים קצת נעליים וקצת גרביים....והרבה חומוס. והכי חשוב לשפר בלמים.... שלא יהיה לך BRAKE FADE.....

פורסם
בסיוויק 8 אלף זה מחיר מקסימלי ,בכל חור שלא תלך תראה קיטים למכירה !

עזוב, אתה בחור של 8K(קיט טורבו) וסיימנו את הסיפור.

חבל לדבר איתך בכלל... תמשיך לזלזל .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
קצת חציר קצת פישפשים קצת נעליים וקצת גרביים....והרבה חומוס. והכי חשוב לשפר בלמים.... שלא יהיה לך BRAKE FADE.....
תהיה רציני- אם שיפרת, מה שיפרת?
פורסם

סתם שאלה כללית בקשר להחלפת בלמים,בולמים וצמיגים- נניח ושיפרת והגדשת את המנוע, אבל עדיין לא מגיע למהירויות ולא מנצל את יכולתו, אלא נהנה יותר מתאוצות חזקות מאד פה ושם, אני לא מבין מדוע ממש נחוץ החלפת בלמים, שכן ההתיחסות אליהם הם במקרה של עצירה בזמן נהיגה בלבד, ואם תיסע כרגיל ותרצה לעור מ100 או ממה שלא יהיה, למה בלמים רגילים לא יעשו את העבודה? כנ"ל לגבי בולמים וצמיגים. למרות שצמיגים אני יותר מבין כי ממלאים תפקיד חשוב באחיזה בעת יציאה מהמקום.

לעומת זאת אני יותר מבין את עניין חיזוקי השלדה, הרי אם תשים לראלי מסכנה ( :lol::lol: )

800 כ"ס ותצא איתה מהמקום בשיא הכוח, סביר שהיא די תתפרק...

פורסם

אני בניתי טורבו על האוטו שלי ב 4000 שקל.....

שכולל סעפת של CRX מפירוקיה בארה"ב.

GARRETT T3 מפירוקיה מקומית.

מתאם בין הסעפת לטורבו שהכנתי לבד.

אינטר של מוסו מפירוקיה מקומית.

פורק של HKS מפירוקיה ביפן.

מערכת ניהול מנוע של GREDDY.

קיט צנרות שמן מארה"ב.

צנורות וואקום.

צנורות גדישה... חבקים... צנורות גומי\סיליקון.

שעון גדישה\לחץ שמן + פוד מיוחד במינו.

דאוון פייפ מבנייה עצמית.

זהו.... אולי שחכתי משהו.

פורסם

בדיוק כאן הנקודה - מי שבונה טורבו אני לא חושב שהולך לזרוק תחת כל שניה ולקחת סיבובים כאילו הוא בפורמולה 1 או להתחיל להשתגע עם האוטו .

מי שבונה טורבו רוצה רק לצאת יותר מהר מהמקום (מי שרוצה לנסוע 200 זה כבר בעיה שלו) ופה ושם לצאת לרייסים - לכן שיפור של הבלמים לדעתי הוא מיותר

JDM :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...