Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מליסינג לשעבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס'ד

שבת שלום לכולם.

למרות שהקמ' נמוך יחסית והרכב עצמו נראה ומריגש די שמור.

מה הן הסכנות מאחורי, ולמה תמיד אומרים ישר להתרחק מרכבים שהיו ליסניג ?? ...

סליחה על הבורות.

פורסם

יש לליסינג 2 בעיות מרכזיות לדעתי,

הראשונה זה העובדה שמי שמשתמש ברכב משתמש ברכב שלא שלו, על כל המשתמע מכך.

לאחוז גדול מהאנשים תהיה הנטיה להתייחס לרכב שלא שלהם בצורה הרבה פחות "אכפתית" מאשר רכב שלהם, בין אם זה בסתם להתנהג אגרסיבית יותר עם הרכב מה שישחוק אותו יותר, להתעלם מנורות אזהרה או להיכנס לחניות שאם רכב פרטי היו מוותרים עליהן כי זה "לא שלהם".

הסיבה השניה זה חברות הליסינג עצמן,

הן חברות שהמטרה שלהן להרוויח כמה שיותר גם אם זה ע"ח איכות הטיפול ברכב, בין אם זה לטפל במוסכי הבית שלהן עם חומרים זולים יותר ופחות איכותיים ובין אם זה עבודות פחחות ברמה נמוכה במידת הצורך - הרי ברכב חדש גם אם הוא מטופל פחות טוב הבעיות מטיפול ותחזוקת שבר לא יגיע בהתחלה אלא שהוא יעבור ליד הבאה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מצד שני אתה מקבל קונה אותו בנחה גם,אם אתה קונה ממגרש אתה מקבל גם השבחה ואחריות מסוימת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרוב היום חברות הליסינג נותנות הנחה כ"כ שולית שרכב פרטי במצב טוב יותר יעלה אותו דבר,

חברות הליסינג נותנות אשראי נוח והלוואות במקום ולכן יותר "נוחות".

לרוב עם איך שהם משביחים ועם האחריות הסופר מוגבלת שלהם שישמרו את 2 האלמנטים האלה לעצמם.

פורסם
לרוב היום חברות הליסינג נותנות הנחה כ"כ שולית שרכב פרטי במצב טוב יותר יעלה אותו דבר,

חברות הליסינג נותנות אשראי נוח והלוואות במקום ולכן יותר "נוחות".

לרוב עם איך שהם משביחים ועם האחריות הסופר מוגבלת שלהם שישמרו את 2 האלמנטים האלה לעצמם.

שטויות רכבים מליסינג לרוב זולים יותר מרכבים פרטיים.

אני אישית משתדל להתרחק מליסינג אבל קורה פה ושם שרואים מציאות

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

יצא לי לבדוק מספר פעמים,

לרוב לאחר מיקוח קל עם מוכר פרטי אתה מגיע לאותו סדר גודל של מחירים על רכב פרטי מקביל שנסע פחות ובמצב שמור יותר - ברוב הדגמים השוק הוא של קונים ולא של מוכרים.

חברות הליסינג גם מצליחות מאוד לפמפם את הסחורה שלהן(שוב בתנאי האשראי הנוחים) ולכן הן נורא קשות על המחירון.

מסכים שיש מידיי פעם מציאות, אחרי שהיה לי רכב ליסינג ואני רואה סביבי נהגים של רכבי ליסינג אני יודע שאישית לי יהיה קשה לקנות רכבים כאלה.

פורסם

אין שום בעיה לרכוש רכב מליסינג לשעבר, בתנאי:

1. אם הוא מחברת ליסינג ישירות - במחירון מינוס 20%.

2. אם הוא מבנאדם פרטי שרכש בעבר מהליסינג - במחירון מינוס 20% כבסיס למו"מ.

זה תקף כמובן ברכבים שיש אותם בכמויות בחברות הליסינג. יש רכבים שהשוק קצת שונה עבורם והם מאוד מבוקשים, כך הבנתי, עקב שימושיות יוצאת דופן ושם ייחודי בשוק הרכב - רכבים כמו טויוטה ספייס וורסו והונדה ג'אז.

פורסם

חייב לציין שאני רכשתי 2 מכוניות, אחת מהשכרה אחת מליסינג,

מונדאו 2007, השכרה לשעבר, נרכשה עם 113 קילומטר, בבעלותי שנתיים וחצי, מלבד גיר שהתקתלקל ב170.00, אפס מוחלט של תקלות.

פורד מונדאו 2011, נרכשה ישירות מליסינג אלדן לפני שנה, אפס מוחלט של תקלות.

לעומת זאת רכשתי בעבר מונדאו 2002 יד ראשונה פרטית מלוקקת עם 160 אלף קילומטר, טופלה על השעון במורשה,

כמה זין שהיא האכילה אותי, אין חלק שלא התקלקל ברכב. וחלק מהדברים גם הוחלפו פעמיים.

אם הייתי רוכש את זה מליסינג היה לי לאן לחזור לפחות.

אני אישית לעולם לא אקנה מפרטי רכב אם זה לא רכב "מיוחד" שלא קיים בליסינג.

פשוט תחפש רכב שמור עם קילומטר טוב ובדיקה טובה.

מתוך האלפים ששוכבים במגרש זה לא בעיה.

זה דעתי לפי ניסיון בכל אופן.

• תוכן חדש...