Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד לך ותשמע זה אולי הכי נכון אבל זה גם הכי קל כי בעצם לא עוזרים בכלום. גם ככה הסיכוי שהוא יוכל לשמוע דברים שונים בתיבות שמתאימות למה שהוא רוצה שואפים לאפס. כשזה נוגע לסאבים אפשר לעזור ולהמליץ ולקלוע למה שהבן אדם רוצה.

שלומי לא אמרת אם אתה מחבר מגבר ואם כשאמרת 30 ס"מ התכוונת לתיבה של 30X30X30. בלי לדעת אם אתה מחבר מגבר ואיזה גודל תיבה אתה מוכן לשים אי אפשר לעזור לך. לזרוק גדלים זה טוב ויפה אבל זה לא עוזר בכלום אם לא יודעים איזה נפח תיבה הסאב דורש ומה אתה מוכן לתת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הגברה, רשמתי , יש לי מגבר 5 ערוצים עם ערוץ אחד לסאב של 150 W ועוד שני ערוצים של 40 W שלא בשימוש (מאותו מגבר)

בקשר לגודל, לא יודע, משהו קטן , 30 על 30 על 30 או משהו קצת יותר גדול זה בסדר מבחינתי .

פורסם
צודק, רשמת על ההגברה, אוקיי עכשיו צריך למצוא לך סאב שמתאים לנפח תיבה הזה, משקל באמת חשוב כל כך? זה באמת קריטי לך אם הוא יהיה 8" או 10" למשל? כי ההבדל בצליל יכול להיות גדול.

תראה, התחביב האמיתי שלי נמצא בפורומים האחרים כאן , 2 קילו לא יהרגו אותי ,זה לא כזה משמעותי , הייתי רוצה משהו שיהיה קל אבל בעיקר קטן

כרגע הסאב שלי הוא 30 30 60 , זה ענק מבחינתי .

פורסם

סאבים שמתאימים לנפח התיבה שרצית (1CUFT):

DLS 310B נפח תיבה 0.65-0.85 משקל 3.8KG

DLS W610 נפח תיבה 0.64-0.81 משקל 3.7KG

DLS MW110 נפח תיבה 0.56-0.74 4.8KG יכול להיות ויעבוד פחות טוב עם ההספק שלך.

JL10W3 נפח תיבה 0.60-0.90

MBQUART RWC254 נפח תיבה 0.6

אלו סאבים 10" לדעתי לא כדאי לך ללכת על סאב 8", מעטים הם אלו שיורדים נמוך מספיק כמו שראית הסאבים כאן מתאימים לנפח תיבה אפילו קטן ממה שרצית.

פורסם

יכול להיות, שמע אני קורא את השאלה בהתחלה ואז נוספות אלף תגובות על ככה וככה וקנה את זה ואת זה ולא את זה, ואני רואה המלצות לסאבים 8" אז אתה יודע אני כבר שוכח מה הייתה השאלה המקורית.

אבל הוא אמר שיש לו 150W, הוא רוצה באס, והוא רוצה שזה יהיה בתיבה קטנה מ30X30X30. אף מידבאס לא יתן לו את ההשלמה כמו שסאב 10" נותן. אז הבאתי לו דוגמאות לסאבים כאלו שניתן להשיג בארץ וגם שהמשקל שלהם לא עולה על 4 ק"ג בערך.

פורסם

לרן, בקשר לקנטונים, צריך לבדוק אם הם מסוגלים לספק את הסחורה , צריך לכוון אותם ליותר באס ולראות, אולי זה מתאים .

אני פשוט חושב שסאב קטן ייתן תשובה טובה יותר, יכול להיות שאני טועה.

פורסם
לרן, בקשר לקנטונים, צריך לבדוק אם הם מסוגלים לספק את הסחורה , צריך לכוון אותם ליותר באס ולראות, אולי זה מתאים .

אני פשוט חושב שסאב קטן ייתן תשובה טובה יותר, יכול להיות שאני טועה.

אתה לא טועה, אין בכלל מה להשוות, שיהיו המידבאסים הכי טובים בעולם, הם עדיין מיבאסים והם לא יוכלו לספק לך SUB-BASS כמו שצריך.

פורסם

בכל מקרה-הסאב של פוקאל יצא 700 שקלים.11 אינצ'.

המתקין שלי,שהוא גם חבר טוב,הוא גם במקרה אח של היבואן של פוקאל.זה איפשהוא בהרצליה פיתוח.

כשאתה אומר הרצליה פיתוח , אתה מתכוון לדיגיטל סאונד ?

פורסם

יש לחברת jl audio סאב שנקרא מיקרוסאב והוא מגיע עם תיבה מקורית קטנטנה וגם האוסינג בשבילה - שווה בדיקה.

אפשר לראות אותה באתר שלהם.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
יש לחברת jl audio סאב שנקרא מיקרוסאב והוא מגיע עם תיבה מקורית קטנטנה וגם האוסינג בשבילה - שווה בדיקה.

אפשר לראות אותה באתר שלהם.

את מכיר מישהו שמוכר את זה בארץ ?

• תוכן חדש...