Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההמבורגר הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוצ'ר בר?

אם לזה התכוונת- נסגר מזמן :(

הגישו המבורגרים ואוכל ממש טעים ולא יקר בכלל.

כן, זה! ההמבורגר היה פשוט עילאי וגם לא יקר, והרעיון להגיש אותו בפרנה הוא גאונות צרופה.

עצוב לשמוע שנסגר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. המבורג ברחובות, מבין את הטענות לגבי המסביב, אבל החלת בצל הולכת פצצה עם הבורגר.

2. הנשיא 1 אשקלון, המבורגר מדהים כך גם התוספות, אווירה טובה ומידות טובות להמבורגר (האחרון שלי היה 660ג').

פורסם
גם אני אכלתי שם 3 פעמים, אין ספק שטעים שם - אבל מפריע לי שההמבורגר פשוט פצפון! מרגיש לי שאני מקבל בעלות יחסית גבוהה המבורגר של 150 גרם, וזה מעצבן.

צודק, ההמבורגר שם לא משביע, אני תמיד מזמין עוד כמה דברים אחרי.

רועי

פורסם

מיטבול במזרח ראשון, כבר צויין פה אבל אני חושב שההמבורגר שלהם פשוט מעולה.

למה יומנגס מוגדר בשר חתולים? הצרפתי והפיני מעולים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לי יש כמה אהובים:

1. המבורגר "חובק עולם" של מוזס - הצרפתי. עם גבינה כחולה ונבטי חמנייה.

2. ויטרינה.

3. מיטבול בראשון - המבורגר כבש.

4. הפרוזדור - לבקש את זה עם הכמהין (ליד מלון מנדלי).

5. 26, זה עם החזה אווז עליו.

בעבר היה באילת מקום שנקרא "ברביס", לא יודע אם עדיין קיים אבל היה מצוין.

פורסם
מצטרף לדעה של פאלו ושי

גדלתי על יציאות בשישי שהיו מסתיימות בבר-לין, לא יודע בכלל איך אפשר לציין אותם בהקשר להמבורגרים איכותיים (תערובת הבשר לא נעשית במקום ומגיעה אליהם קפואה, בכל ביס היה יוצא חצי כוס מים מהקציצה), המקום נועד רק בשביל להתיישב שם ב5 בבוקר שאתה חוזר גמור ממסיבה בת"א בתור ילד מתבגר.

בקשר לרובינשטיין, הייתי שם 5 פעמים ב3 שנים האחרונות, עם הזמן הרמה ירדה וירדה עד שפעם אחרונה הבשר שם היה פשוט לא אכיל, מסעדה בינונית, לא אכלתי שם נתח אחד ששווה להזכירו, מזל שיש את אלבמה בנתניה להציל את המצב.

1+

פעם ראשונה שהיתי ברובינשטיין היה לפני חודש בערך, כך שאני לא יודע איך היה פעם.

אבל אנו בטח לא חוזרים לשם שוב.

המבורגר על הפנים, הקציצה דחוסה ויבשה, פעם ראשונה שלא סיימנו המבורגר.

פורסם

המבורג ברחובות. הם אולי לא מיוחדים בתוספות, אבל הקציצה שלהם הכי טעימה, וגם מדייקים במידת עשיה.

פורסם

מורדן בר במודיעין, קיבלתי מס' המלצות.

עדיין לא הייתי, מקווה ללכת בקרוב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

האמת, לא יודע מה קרה למקדונלדס (לא מדבר על בריאות), פעם הייתי נכנס לשם, מגדיל את הארוחה ב 1.90 ויוצא שבע.

זה היה טוב, משלם על גאנק טעים ומרוצה ממנו.

היום, אני מזמין דאבל, מוגדל, משדרג את הציפס לציפס הבומבסטי הכפרי הזה ב5.90 ואוכל את כל השאריות של הילדים כולל את הגזר והסקוייז תפוחים ולא שבע וכל זה עולה הרבה יותר ממה שהיה עולה שם פעם.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקטינו קלוריות, סוכר, מלח, שמן. אולי אלו דברים שגורמים לתחושת שובע.

כשאני אוכל במקדולנס זה רק בחו"ל, לוקח לרוב כמעט הכי גדול, לא שותף להרגשה שלך דווקא.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מקדונלדס בחול זה כיף... במהלך היום רוצים לטייל ולא מקדישים יותר מדי זמן לאוכל: שני ביג-מאקים ב 2.5 יורו כל אחד עושים את העבודה, ובערב אחרי שכבר חוזרים לצימר\דירה\מלון - מתארגנים ויוצאים לאכול משהו רציני.

• אחראי פורום
פורסם

אתם רציניים לגבי מקדונלדס?

יש להם את האדניות בחוץ, עם הפרחים? קציצת בוץ מהאדנית הזו תהיה טעימה יותר ומזינה יותר.

אוכל דוחה וסינתטי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...