Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההמבורגר הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברלין, רמת גן.

המדובר בלחמנייה עגולה (צמה) רגילה לחלוטין, ולא לחמניית המבורגר.

המנה נוטפת נוזלים ועיקר הטעם נובע מרוטב השום המעלף שלהם.

הבשר עצמו לא איכותי באף צורה..

טעים מאד בגלל הרטבים, בקיצור.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לדעה של פאלו ושי

גדלתי על יציאות בשישי שהיו מסתיימות בבר-לין, לא יודע בכלל איך אפשר לציין אותם בהקשר להמבורגרים איכותיים (תערובת הבשר לא נעשית במקום ומגיעה אליהם קפואה, בכל ביס היה יוצא חצי כוס מים מהקציצה), המקום נועד רק בשביל להתיישב שם ב5 בבוקר שאתה חוזר גמור ממסיבה בת"א בתור ילד מתבגר.

בקשר לרובינשטיין, הייתי שם 5 פעמים ב3 שנים האחרונות, עם הזמן הרמה ירדה וירדה עד שפעם אחרונה הבשר שם היה פשוט לא אכיל, מסעדה בינונית, לא אכלתי שם נתח אחד ששווה להזכירו, מזל שיש את אלבמה בנתניה להציל את המצב.

פורסם
הייתי מכניס לרשימה גם את ה- ''פרוזדור'', בתל אביב.

הבעיה העיקרית שלי איתם, שאם מזמינים צ'יזבורגר, הוא ממש שומני ונוזלי.

הלחמניה לא יכולה לספוג את כל הכמות של הנוזלים, והיא הופכת לספוגית.

אבל בעיקרון אני ממש ממליץ, אכלתי פעמים -3 שם.

גם אני אכלתי שם 3 פעמים, אין ספק שטעים שם - אבל מפריע לי שההמבורגר פשוט פצפון! מרגיש לי שאני מקבל בעלות יחסית גבוהה המבורגר של 150 גרם, וזה מעצבן.

פורסם
ברלין, רמת גן.

לדעתי זה מקום שבכלל לא קרוב להיות ה"המבורגר הכי טוב".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לא אכלתי שם זמן רב אבל ההמבורגר בדיינר - אבן גבירול התיר בי רושם מצויין בכל הקשור להמבורגרים, ויטרינה, 26, האדסון זכורים לטובה!

מחכה לעידכון והכתרה :)

פורסם

בקשר לרובינשטיין, הייתי שם 5 פעמים ב3 שנים האחרונות, עם הזמן הרמה ירדה וירדה עד שפעם אחרונה הבשר שם היה פשוט לא אכיל, מסעדה בינונית, לא אכלתי שם נתח אחד ששווה להזכירו, מזל שיש את אלבמה בנתניה להציל את המצב.

לא מן הנמנע בכלל שהתדרדר. כאמור פעם אחרונה הייתי שם לפני חצי שנה ואכלתי המבורגר, אבל הוא היה באמת טעים. לא יודע מה קורה שם היום כי די התמכרתי לטעם מעושן וכל פעם שבא לי המבורגר זה b12 או ויטרינה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנטריקוטה בראשל"צ, המבורגר מדהים!

ויטרינה מעולה, צ'יפס מיוחד ומעניין. יומנגס גם לא רעים..

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
אגאדיר חיפה- ההמבורגר אגאדיר סטנדרטי, אבל יודעים לשמור על מידות עשיה כמו שאתה מבקש. מקרה נדיר.

עמבורגר, ראש פינה- אחד ההמבורגרים הטובים בארץ, משתמשים בבשר איכותי וטרי, צ'יפס לא תעשייתי שלא טוגן בשמן עם קילומטראז' של פיג'ו 306 צבאית. מאוד טעים, מחיר טיפה גבוה ביחס לצפון.

בורגר סאלון קרית טבעון- אחלה המבורגר, מחיר טוב, אווירת סטודנטים כזו בסניף חיפה, משפחתי בטבעון.

סינטה בר חיפה- דומה לשל עמבורגר, מומלץ בחום.

היה באר בעיר התחתית ממש על הפינה של הכניסה למתחם 21 שהגיש המבורגר בלחם פרנה, טעים ברמה שלא זכורה לי בארץ, אם הוא עדיין שם- ממליץ לעבור ולטעום. אני לא זוכר את שם המקום לצערי.

בוצ'ר בר?

אם לזה התכוונת- נסגר מזמן :(

הגישו המבורגרים ואוכל ממש טעים ולא יקר בכלל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
חייב להגיד את האמת...לא מבין למה אנשים כל כך מתלהבים לרוץ לאכול בשר שברוב המקרים הוא לא באיכות גבוהה,

גם כשמבטיחים לך אנטריקוט זה בפועל 20% אנטריקוט ועוד 80% שומן כזה או אחר, תוספות הזויות ששמים בקציצה (הרי לא באמת הגיוני שתשלם 50 שקל על 300 גר' אנטריקוט שאמור לעלות 150 שקל)

מעבר לזה כל הרטבים, צ'יפס וכו' - מלאים בסוכר, שמן ודברים מזיקים אחרים

יוצא לי לאכול המבורגר פעם בכמה חודשים.....נגיד 3 פעמים בשנה

איך אנשים מגיעים למצב שהם אוכלים את זה כמה פעמים בשבוע?

רק דעתי כמובן

דעתך באה מחוסר ידע, זו די דעה רווחת בציבור אבל בגדול היא לא נכונה.

המבורגר לא יכול להיות ברובו שומן, זו פשוט תהיה קציצה לבנה מתפרקת.

50 שח ל300 גרם? קודם כל אין המבורגר 300 גרם ב 50 שח וגם אם היה זה עדיין 167 שקל לקילו, שזה כמעת כפול ממחיר האנטרקוט בשווקים ושליש/רבע ממחיר שמסעדה קונה, ושוב אין המבורגר טוב ב50 שח ל300 גרם.

כמו כן ברוב המקומות שמתיימרים להיות בורגר בר איכותי אפילו אם הם לא - רמת הבשר טובה שם בדיוק באותה רמה כמו שאתה תקנה עכשיו לעשות בשר על האש בבית אלא אם כן אתה קונה מבתי הרקחת לבשר ארגנטינאי וכל המקומות הפנסי האלה.

אין שום בעיה בריאותי וכיפית לאכול המבורגר יומיום אפילו כמה פעמים ביום ומי שאוהב המבורגר אוכל, כמו שרשמת - לפחות פעם בשבוע.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בורגרים שתמיד באים לי בטוב :

הדסון - ביפבורגר (קצבים).

אגאדיר - דיאנה (לא לשכוח להעיף את הלימון הכבוש).

מג'יק בורגר - כשר אמנם, אבל שווה את זה אם במקרה נקלעתם לאיזור כיכר רבין.

המגיק בורגר פשוט מזעזע. פעם הוא היה בין ההמבורגרים הטעימים באיזור המכרז. היום הבחור שם החליף בשר, החליף לחמניות (שהם רוב הזמן פשוט גדולות, יבשות, וחסרות טעם) ובנוסף אין לו ידע כמה מהר לוקח לבשר להגיע ממדיום לוול דאן.

בנוסף, באמצע בישול ההמבורגר הוא סתם לוקח מרית בשר כבדה ומועך את הבשר.

• תוכן חדש...