Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההמבורגר הכי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גורמה 26 בהחלט מעולה. מצאתי אותו בשוטטות אקראית בקיץ שעבר ומאוד נהניתי.

ישבנו בחוץ ודווקא היה נעים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אוקיי אז היעד הבא הוא גורמה 26, זו מסעדה שאפשר לצאת עם האשה, או דוכן סטייל ויטרינה?

בסיסי, ברמת בית קפה שכונתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי לפני שבועיים ב onza בשוק הפשפשים, בין המנות שאכלתי היה המבורגר מעולה, באמת אחד הטובים שאכלתי בארץ, המחיר טיפהלה יקר (68שקל) אבל זה כבר מגיע עם בייקון וביצה.

פורסם
אוקיי אז היעד הבא הוא גורמה 26, זו מסעדה שאפשר לצאת עם האשה, או דוכן סטייל ויטרינה?

לצערי לא. השם מטעה. חוץ מההבורגר המשודרג, התחושה היא של פלאפל שכונתי.

שום זוג כסאות לא זהה, מתנדנדים יחד עם השולחן, לפחות בפרגולה. בלי מפות, סכו"ם במרוכז וכו'.... כאמור לא משרה אוירה של לשבת ולעכל שנחת. תאכל, תהנה, לשלם ולזוז.

פורסם

לחובבי הטעם המעושן בלבד: B12. לא אכלתי בסניף של קרליבך ולא מתכוון גם, אבל בביתן אהרון ובפולג ההמבורגרים מעולים, שניהם [גם אנטריקוט וגם נתח קצבים]. יש הבדלים במחירים בין הסניפים ובקרליבך הכל יותר יקר ומשום מה אין המבורגר נתח קצבים. חבל.

בפולג: מסעדת רובינשטיין. מסעדה טובה כשלעצמה ועם המבורגר מעולה. אכלתי שם לפני כחצי שנה בפעם האחרונה וההמבורגר היה עשוי מבשר קצוץ ולא טחון ואני אישית מת על המרקם הזה.

בת"א כבר ציינתם את הויטרינה, שהיא מעולה. גם בהאדסון הוא מאוד טעים. לא מכיר משהו אחר שם לצערי.

אהה וכמעט שכחתי, ביחס להמבורגריות שאני גם פחות אוהב [כל הבורגוסים למיניהם], בורגר סאלון פשוט נהדרת. באמת. אחרי שגיליתי שהם קשורים ללימוזין הבנתי למה. פשוט המבורגרים מעולים בעיניי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גורדוס בחולון גם סבבה

אבל הויטרינה מנצח

הייתי שם פעם אחת אובר רייטד לגמרי, הקציצה הייתה סבבה, הצ'יפס היה קר ויבש.

והכי גרוע היה ה"המבורגר" צמחוני שחברה שלי הזמינה והיה פשוט מעליב בגודלו ביחס ללחמניה.

לא הייתי חוזר לשם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מה זה דיון בורגריות באזור המרכז בלבד? אין פה איזה יצוג לאזורים אחרים בארץ?

אגאדיר חיפה- ההמבורגר אגאדיר סטנדרטי, אבל יודעים לשמור על מידות עשיה כמו שאתה מבקש. מקרה נדיר.

עמבורגר, ראש פינה- אחד ההמבורגרים הטובים בארץ, משתמשים בבשר איכותי וטרי, צ'יפס לא תעשייתי שלא טוגן בשמן עם קילומטראז' של פיג'ו 306 צבאית. מאוד טעים, מחיר טיפה גבוה ביחס לצפון.

בורגר סאלון קרית טבעון- אחלה המבורגר, מחיר טוב, אווירת סטודנטים כזו בסניף חיפה, משפחתי בטבעון.

סינטה בר חיפה- דומה לשל עמבורגר, מומלץ בחום.

היה באר בעיר התחתית ממש על הפינה של הכניסה למתחם 21 שהגיש המבורגר בלחם פרנה, טעים ברמה שלא זכורה לי בארץ, אם הוא עדיין שם- ממליץ לעבור ולטעום. אני לא זוכר את שם המקום לצערי.

פורסם

הייתי מכניס לרשימה גם את ה- ''פרוזדור'', בתל אביב.

הבעיה העיקרית שלי איתם, שאם מזמינים צ'יזבורגר, הוא ממש שומני ונוזלי.

הלחמניה לא יכולה לספוג את כל הכמות של הנוזלים, והיא הופכת לספוגית.

אבל בעיקרון אני ממש ממליץ, אכלתי פעמים -3 שם.

רועי

פורסם

ברלין, רמת גן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בפולג: מסעדת רובינשטיין. מסעדה טובה כשלעצמה ועם המבורגר מעולה. אכלתי שם לפני כחצי שנה בפעם האחרונה וההמבורגר היה עשוי מבשר קצוץ ולא טחון ואני אישית מת על המרקם הזה.

בינונית מינוס.

מסעדה תעשייתית.

אפשר לאכול, לא יותר.

תמורה סבירה לכסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...