Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד 55K (לא מיני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לגבי הג'וק - הוא יהיה פחות חזק, ובאופן כללי לא ברור לי למה לקנות אותו, פרט לעיצוב (שלטעמי האישי הוא זוועה, אבל זה לגמרי עניין של טעם).

אני זוכר במעומעם שהיו גם בעיות עם הגיר האוטומטי, אבל אין לי שום מידע קונקרטי. כדאי לחפש או לחכות אולי מישהו אחר מכיר.

לגבי הלאון - אם היא אוטומטית, שים לב שמדובר ב-dsg7. לא שזה פוסל רכישה, אבל זה בכל זאת מעלה את הסיכון, לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

\מה בנוגע לאמינות,עלויות תחזוקה?

לגבי הגיר,דוקא שמעתי שהאוטומט מומלץ יותר מהידני,אומרים שהבעיה עם הידני היא קלאץ' ''חלש'' שנשחק מהר,מדובר נטו מקריאה זריזה באינטרנט וכמה אנשים שדיברתי איתם (לא מומחים גדולים).

אם נדבר נטו על הג'וק כרכב בלי לקחת בחשבון את האופציות האחרות,מה דעתכם? ברור לי שעם מנוע 1.6 ו117כ''ס במשקל של 1.3 טון,לא מדובר ברכב ספורט.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אני, כאמור, לא מכיר את הג'וק. חיפוש קצר העלה את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=600138

ומכיוון שבאמת אין הרבה מידע, או שהבעיה היא די נדירה או שהיבואן לוקח אחריות.

הג'וק לדעתי הוא רכב שקונים רק בגלל העיצוב. הוא לא באמת עונה על שום דרישה פונקציונלית טוב יותר מרכבים אחרים באותו מחיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני, כאמור, לא מכיר את הג'וק. חיפוש קצר העלה את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=600138

ומכיוון שבאמת אין הרבה מידע, או שהבעיה היא די נדירה או שהיבואן לוקח אחריות.

הג'וק לדעתי הוא רכב שקונים רק בגלל העיצוב. הוא לא באמת עונה על שום דרישה פונקציונלית טוב יותר מרכבים אחרים באותו מחיר.

תודה רבה על הנסיון לעזור,אני לא רוצה להסתמך על השרשור שנתת יותר מידי משתי סיבות,

האחת ,מדובר במודל 2011 ולא 2014,

השניה, גם בשרשור הזה מדברים על תקלה נקודתית וגם שם מציינים שאין יותר מידי מידע על כמות תקלות רצינית כמו הגיר DSG שעליו נאמר הרבה.

לא החלטתי לקנות את הג'וק,אבל אני כן לוקח אותו בתור אופציה,שוב ,בגלל שיש כאן באמת הצעה אטרקטיבית ובגלל שלאחר סיבוב ניסיון ממש לפני כמה שעות,מאוד נהנתי,גם מהעיצוב וגם מהתחושה הכללית בזמן נהיגה.

לכן מחפש חוות דעת אולי מחברים אחרים כאן בפורום עם נסיון או ידע לגבי אמינות,עלויות אחזקה וכו'.

בכל אופן תודה לך על הנסיון לעזור.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

• תוכן חדש...