Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד 55K (לא מיני)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לקבל כיוון והמלצות,מעוניין לרכוש רכב עד 55K משומש,

חדש עד כמה שניתן בתקציב,אפשרי גם שנתונים נמוכים אם הרכב איכותי ושווה את הכסף.

אין דרישה לגודל מסוים,יכול להיות קופה,משפחתי,רק לא קבריאולט.

מה אני מחפש,

רכב עם כח,אחד שלוחצים הוא נוסע ולא זוחל בעליה.

ידני או אוטומט לא משהו שקריטי מבחינתי,מסתדר עם שניהם.

דיזל בנזין,גם לא משמעותי.

עלויות אחזקה סבירות,ואמינות.

השוק מוצף לכן אשמח לשמוע המלצות מבעלי מקצוע (ואני יודע שיש המון כאלה בפורום).

תודה לכולם.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

רווק,

ק''מ שנתי בערך 17-19 אלף,אפילו פחות

רוב הנסיעה עירוניות.

בגאז',לא פרמטר בשבילי,קטן,גדול..באמת לא קריטי.

לגבי סגמנט רצוי,שכחתי לציין,לא מעוניין במיני,כל שאר האפשרויות יתקבלו בברכה.

תודה רבה

פורסם

רעיון קצת לא שגרתי, אבל לדעתי, אם ידני וקופה מסתדרים לך, אחת התמורות הטובות לכסף: מגאן קופה. למשל זה:

http://yad2.co.il/s/c/msnta9

(לא מכיר את הרכב הספציפי בכלל, סתם בתור דוגמא).

לדעתי רכב שנראה טוב, משנתון יחסית מתקדם, מרווח ומאובזר, ללא בעיות אמינות ידועות, יחסית חזק ויחסית חסכוני.

הבעיה העיקרית היא שוק חלש. קונים בזול, מוכרים (בתקווה) בזול.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האמת הרנו נראת מעולה,הסתכלתי עליה בעבר,ראיתי אפילו סביב ה48-50K,בוא נשמע חוות דעת של החברים בפורום,אולי זה כיוון.

תודה לך על ההצעה pooh-bear

פורסם

וולוו C30 משנת 2010/2011 תתאים לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים שוב תודה למגיבים,מצאתי רנו כזאת ונקבעה פגישה ביום שני,אעדכן מה קורה.

בנתיים ממשיך לבדוק אפשרויות..

zvit, אפשר לקבל חוות דעת על הוולו? חוץ מהאבזור שבעיני קצת חסר לה,היא נראת מעולה,מגישוש קל ברשת ,אני רואה שהביקורות לא רעות,מה לגבי עלויות אחזקה? ביטוחים,אגרת רישוי,איך היא ביחס לאחרים?

שבת שלום לכולם.

פורסם

משהו ממשפחת וואג.

לאון 1.4 2012 ידנית, או 1.8 2010-2011 ידנית שזה רכב מאוד חזק במשפחטיות, אך יש לו קצת מחלות שכדי לבדוק שטופלו.

פורסם
zvit, אפשר לקבל חוות דעת על הוולוו חוץ מהאבזור שבעיני קצת חסר לה,היא נראת מעולה,מגישוש קל ברשת ,אני רואה שהביקורות לא רעות,מה לגבי עלויות אחזקה? ביטוחים,אגרת רישוי,איך היא ביחס לאחרים?

מנוע וגיר של פורד עלויות אחזקה סבירות, ביטוח לא אמור להיות יקר, אגרת רישוי קבוצה 4 או 5.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר גם אפשרות אבל הן זוכות לביקוש לא רע בתור משומשות מה שיעבוד לרעתך.

מהצד השני, שברולט קרוז 1.4 טורבו בדגמים שהגיעו מארצות הברית הייתה כבר מכוניות דיי "אפויה", הביצועים טובים ותוכל למצוא רכב חדש יחסית בתקציב שלך.

אפשר גם הונדה סיוויק האצ'בק, לא זריזה כמו ה-3 או הקרוז אבל היא לא רעה בפני עצמה.

פורסם

Mike808

בתור בעלים לשעבר של קרוז,עד כמה ההבדלים בין הls החולה לבין ה1.4t משמעותיים,עם דגש על הגיר.?

zvit

בודק את האפשרות הזאת,לצערי לא מצאתי אחת כזאת באיזור חיפה,אבדוק שוב .

vitek15

על איזה בעיות מיוחדות אנחנו מדברים? מה כדאי לבדוק? ירדתי מהוואגיות די מהר האמת,פשוט בגלל תקציב.

עד 50-55K קצת קשה למצוא משהו איכותי מהקונצרן הזה,הבנתי שהג'טות למשל לא משהו,הגולף בשנתון שיתאים לתקציב,לא הכי מוצלחות.

אשמח אם תתקן אותי.

חברים שוב תודה לכולם,כל הצעה נבדקת ומתקבלת בברכה,המון תודה על היעוץ.

פורסם

הטורבו זריזה משמעותית. תא הנוסעים בדגם האמריקאי עדיף והרכב מרגיש יותר שקט ואיכותי.

גיר אף פעם לא היה הצד החזק של הקרוז. הוא עדיין איטי וארוך יחסית, פחות מתאים למנוע טורבו ולא תמיד חלק.

פורסם

ג'טה וגולף זה אותו רכב, כנ"ל גם סיאט לאון. המלצתי לך על לאון כי היא כן תיכנס לך בתקציב.

המחלות הם בעיקר בדגם של 1.8 כמו אכילת שמן מוגברת ומשאבת מים.

ה 1.4 נחשב לדיי אמין, הרכב עצמו פחות איכותי מגולף אך במחיר שלו נותן אחלה תמורה לדעתי.

פורסם

חברים מקפיץ עם שאלה חדשה,

לאחר שבדקתי כמה אפשרויות,יש שתי הצעות,

הראשונה היא סיאט לאון 2012 ,אוהב תצורה אוהב הכל ברכב,סה''כ לאחר תחקיר על המחלות שלה ,ואין הרבה,אני מרוצה מההצעה.

נוספה הצעה חדשה ואשמח לקבל חוות דעת מכם,ניסאן ג'וק 2014 1.6 ידני ואוטומט (יש שניים באותו מחיר).

אני יודע שההתנגדויות העיקריות לרכב הזה נובעות מהגודל בתוך תא הנוסעים ,לי אין בעיה עם זה,ולא מרגיש לי קטן.

התנגדות שניה היא המראה,לטעמי הרכב חיצונית פשוט מדהים,לכן נניח את הנושאים האלה בצד.

מבקש יעוץ בכל הנוגע לעלויות אחזקה,אמינות,צריכת דלק.

הבנתי שבדגם הידני המחלה העיקרית היא קלאץ' חלש.

מה דעתכם על הרכב באופן כללי ועל הדגם הידני והאוטומט בנפרד.

חשוב לציין שמדובר ברכבים עם ק''מ נמוך יחסית,שניהם עם פחות מ70K ,ויש אפשרות לקחת במחיר מאוד אטרקטיבי (משפחה של חבר ילדות).

בנוהל,מודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...