Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי הונדה סיווק 2007 סדאן אני מעוניין להרכיב מערכת שלמה (מגבר,סאב,קומפוננט,6x9,מונובלוק)

הדרישות שלי הן :

מגבר מעל 120rms כל יציאה בהתנגדות של 4 אום

6X9 גם שיהיו חזקים ושהמגבר יסחוב אותם

קומפוננט 6.5 שיהיו חזקים עם צליל נקי

מונו וסאב לא קריטי עוצמה אבל לא פחות מ 300rms סאב

יש לי דאבל דין של primum

התקציב הוא כמו שציינתי עד 8 אלף מוכן להשקיע אני רוצה עוצמה אבל לא להתפשר גם על איכות של הסאונד אשמח להמלצות שונות תודה מראש לעוזרים.

פורסם

קודם כל למיטב ידיעתי אין לך מקום ל-6X9 וזה גם ממש מיותר אם אתה מתקין סאב.

בנוסף לכך ל-6X9 כמעט ואין תוספת של איכות זה יחסית מיותר.

דבר שני בהמשך לזה, רמקולים אחוריים לא כזה מוסיף שוב פעם חלק יחלקו עליי וחלק יסכימו איתי זה כל אחד והטעם שלו.

חשבת על לעשות בניה לעבוד עם סט 3 חלקים אם אתה קונה מגבר 4 ערוצים ויש לך תקציב של 8K תקנה עוד מגבר דו ערוצי איכותי, תעבוד אקטיבי עם כולם ותהיה לך איכות וגם עוצמה לפי דעתי שתצטרך את זה.

לגבי הדאבל דין אני לא מכיר את החברה שנתת לא שמעתי על זה, כמה יציאות למגבר יש לזה?

זה אנדרואיד?

יש לזה אקולייזר בכלל?

תבדוק מה הדגם המדויק של ה"דאבל דין" שלך.

חשבת על העלויות שמסביב לרמקולים?

איטום בדלתות, בידוד, שאר הנלווה לכך?

מערכת החשמל?

אצל מי אתה מתכנן להתקין? מהסיבה היחידה שאם אתה באמת מתכנן להשקיע הרבה כסף אז חבל שיעשו לך התקנה ששווה פח ותהיה סכנה לשבת באוטו.

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם (נערך)
קודם כל למיטב ידיעתי אין לך מקום ל-6X9 וזה גם ממש מיותר אם אתה מתקין סאב.

בנוסף לכך ל-6X9 כמעט ואין תוספת של איכות זה יחסית מיותר.

דבר שני בהמשך לזה, רמקולים אחוריים לא כזה מוסיף שוב פעם חלק יחלקו עליי וחלק יסכימו איתי זה כל אחד והטעם שלו.

חשבת על לעשות בניה לעבוד עם סט 3 חלקים אם אתה קונה מגבר 4 ערוצים ויש לך תקציב של 8K תקנה עוד מגבר דו ערוצי איכותי, תעבוד אקטיבי עם כולם ותהיה לך איכות וגם עוצמה לפי דעתי שתצטרך את זה.

לגבי הדאבל דין אני לא מכיר את החברה שנתת לא שמעתי על זה, כמה יציאות למגבר יש לזה?

זה אנדרואיד?

יש לזה אקולייזר בכלל?

תבדוק מה הדגם המדויק של ה"דאבל דין" שלך.

חשבת על העלויות שמסביב לרמקולים?

איטום בדלתות, בידוד, שאר הנלווה לכך?

מערכת החשמל?

אצל מי אתה מתכנן להתקין? מהסיבה היחידה שאם אתה באמת מתכנן להשקיע הרבה כסף אז חבל שיעשו לך התקנה ששווה פח ותהיה סכנה לשבת באוטו.

אין לי בעיה לעשות איטום וכו אבל הבן אדם שרציתי להתקין אצלו לא עושה את זה למיטב ידעתי הדאבל דין יש לו 4 יציאות הוא אנדרואיד אני אשלח קישור לדגם המדויק עכשיו הבן אדם שרציתי להתקין אצלו נקרא אוטו בר באשדוד עשיתי אצלו התקנות ברכב ישן הוא מקצועי.

http://www.bombuy.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-2141

עריכה אחרונה על ידי Therabrab
פורסם

אם הוא לא עושה איטום מה זה שווה? חח

אני חושב שאתה קצת מתבלבל אין לו 4 יציאות... אולי 2 כניסות וידיאו ו2 יציאות למגברים..

ככה שאם יש לך רק 2 אז אתה תוכל לעבוד עם מגבר 2 ערוצים ועוד מגבר מונו לסאב ...

שזה גם ייתן לך אחלה תוצאה..

לרמקולים קדמיים הייתי ממליץ לך על הרץ היי אנרג'י xl עוצמתים ונשמעים טוב.

להרץ יש גם אחלה מגברים לא גדולים

תבדוק דרך הספונסר פורום שלנו שזה אודיו סיסטם יבואני הרץ ככה גם תקבל אחריות למוצר שלך אחלה שירות וייעוץ בכל דבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כרגע סיוויק 05'

פורסם
אם הוא לא עושה איטום מה זה שווה? חח

אני חושב שאתה קצת מתבלבל אין לו 4 יציאות... אולי 2 כניסות וידיאו ו2 יציאות למגברים..

ככה שאם יש לך רק 2 אז אתה תוכל לעבוד עם מגבר 2 ערוצים ועוד מגבר מונו לסאב ...

שזה גם ייתן לך אחלה תוצאה..

לרמקולים קדמיים הייתי ממליץ לך על הרץ היי אנרג'י xl עוצמתים ונשמעים טוב.

להרץ יש גם אחלה מגברים לא גדולים

תבדוק דרך הספונסר פורום שלנו שזה אודיו סיסטם יבואני הרץ ככה גם תקבל אחריות למוצר שלך אחלה שירות וייעוץ בכל דבר.

יש לי ניסיון רע עם הרץ בנוסף כבר הייתי עם מגבר 4 ערוצים עם הדאבל דין שיש לי עכשיו

ואם אתה יכול להמליץ על מישהו שעושה איטום במחיר טוב באזור אשדוד תל אביב אני אשמח

פורסם

מגבר 4 ערוצים דורש רק שתי יציאות RCA...

אם אתה לא רוצה הרץ על איזה חברות כן חשבת?

איזה נסיון רע יש לך איתם אם אפשר לשאול?

לא צריך לצטט כל הודעה...

כרגע סיוויק 05'

פורסם

היו לי 6x9 של מורל היו מעולים חשבתי על סאונדסטרים גם סרווין וגה וכו הניסיון הרע שהיה לי זה שהם לא נשמעו טוב ונהרסו מהר

פורסם

אוקי סאונדסטרים כבר לא מה שהיה פעם.. הפך להיות כבר סיני ולא מומלץ.

נחזור לסוגיית ה-6X9 אין לך מקום לרמקול כזה ברכב שלך וזה גם לא יוסיף לך הרבה בכלל. אם אתה כל כך רוצה תגיד למתקיך שיחתוך את הפח ותתקין אבל לפי דעתי לגמרי מיותר.

איזה מוזיקה אתה שומע?

איזה דגם היה לך של הרץ כי עד עכשיו לא ראיתי אף אחד שהתלונן עליהם, אולי הם נהרסו כי לא חיברו אותם כמו שצריך.

מה נהרס בהם דרך אגב?

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אני לא זוכר כבר זה היה מזמן אם אני לא טועה הם נשרפו לגבי ה 6X9 אם לא 6X9 אז מה כן? אני שומע הכל מהכל חחח אם זה ישראלי אם זה האוסים או אפילו מטאל ורוק לפעמים

פורסם

זוג קומפוננט מקדימה וסאב

המלצה של הרבה חברי פורום כי הרי אתה לא יושב ושומע מאחורה אתה יושב מקדימה.

אם ההרץ שהיו לך נשרפו סימן שהם לא חוברו כמו שצריך או שהייתה לך קפיצת מתח ברכב שטיגנה אותם.

אני מאמין שאם לא תשלול ישר את ההרץ אתה לא תתאכזב

אני שמעתי לפני שבועיים היי אנרג'י xl והם נשמעים מעולה.

לגבי מגבר בשבילהם אתה תהיה צריך מגבר 2 ערוצים חזק.

הייתי ממליץ לך לבדוק את פורום יד שניה לפעמים יש שם אחלה מציאות במחירים לא יקרים ודברים שלא תמצא באינטרנט.

אם אתה מעוניין בחדש אז כדאי לך לפנות לישראל ג'וניור שמביא את גראונד זירו חברה מעולה גרמנית.

כרגע סיוויק 05'

פורסם

נכון אומנם אני יושב מקדימה אבל עדיין אם אין לך משהו מאחורה אתה מרגיש שמשהו חסר ואני הרבה פעמים מסיע אנשים בקיצור זה לא אופציה לוותר על משהו מאחורה

פורסם

אז קוואקסיאלי מאחורה ישלימו לך אבל בגלל שיש לך רק שתי יציאות למגבר ביחידת ראש אז זה בעייתי...

אתה יכול לחבר רק שני מגברים

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...