Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ברמזור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה עמדתי בצומת בין עירונית כאשר כביש אחד הוא כביש בין עירוני מהיר והכביש השני (החוצה אותו) הוא כביש המחברת את הכניסה לעיר עם איזור התעשייה. כאשר הגעתי לצומת עמד בה רכב בנתיב השמאלי ואני עצרתי בימני, אחרי כמה דקות שחיכית (בערך 5 דקות) כשכבר כל הרמזורים התחלפו לירוק ובחזרה (חוץ מהרמזור שעמדתי בו) הגיעו עוד רכבים ונעמדו מאחורי. בשלב הזה הרכב בנתיב השמאלי התקדם לעבר הצומת, בדק שאין רכבים ונסע באדום, ואני ועוד איזה 5 רכבים מאחוריי וגם בנתיב השני המשכנו לחכות. אחרי עוד כמה דקות עוד שני רכבים מהנתיב השמאלי התקדמו לעבר הצומת ונסעו באדום, אז כבר התחילו לצפור לי מאחור ולסמן לי עם הידיים, לא ממש רציתי לנסוע באדום אבל לא הייתה לי ברירה, שכן לא יכולתי לקחת רוורס כדי להסתובב ולנסוע בדרך אחרת, וגם לא יכולתי לתמרן כי מימין הייתה מדרכה ועמודים, ומשמאל רכבים. בסופו של דבר חיכיתי עד שהכביש יתרוקן לגמרי, ונכנסתי לצומת באדום ונסעתי ואחרי נסעו עוד שני רכבים.

אני יודע שמה שעשיתי לא בסדר, אבל לא הייתה לי ברירה אחרת, ולא הייתי יכול לעשות משהו אחר, וגם זה לא הגיוני שהרמזור לא התחלף שכן אחרי שבדקתי גיליתי שעמדתי בצומת כמעט 11 דקות.

השאלה שלי היא מה לעשות, לא ראיתי פלאש, וגם לא ראיתי מצלמות (אני אבדוק את זה בהזדמנות), אבל אני חושש שבכל זאת צילמו אותי. חשבתי על משהו כמו לכתוב מכתב ולהסביר את המצב ולציין את זה שעבר עוד מכוניות והרמזור לא פעל, אך אני לא בטוח שזה יעזור.

מה יקרה במקרה וצילמו אותי עובר ברמזור (הרכב רשום על אבא שלי)?

שוב, אני יודע שמה שעשיתי זה לא בסדר, אבל לא הייתה לי ברירה אחרת, וגם בדקתי ווידאתי שאין רכבים שמתקרבים לצומת ושאני אספיק לעבור בבטחה לפני שנסעתי.

פורסם

הסר דאגה מליבך - קרה לי לפחות 3 פעמים בחיים, ולא קרה כלום בעתיד.

גם אם צלמו אותך למרות שאני לא מאמין כי 70 אחוז מכלל המצלמות בכלל לא מצלמות זה רק פלאש להרתעה, רק בצמתים באמת חשובים ובד"כ לא עירוניים אלא בינעירוניים יש ת'מצלמות האמיתיות... אז אתה יכול לנשום לרווחה באמת...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
הסר דאגה מליבך - קרה לי לפחות 3 פעמים בחיים, ולא קרה כלום בעתיד.

גם אם צלמו אותך למרות שאני לא מאמין כי 70 אחוז מכלל המצלמות בכלל לא מצלמות זה רק פלאש להרתעה, רק בצמתים באמת חשובים ובד"כ לא עירוניים אלא בינעירוניים יש ת'מצלמות האמיתיות... אז אתה יכול לנשום לרווחה באמת...

אין דבר כזה "צילום להרתעה" ההרתעה של משטרת ישראל היא פגיעה בכיס,וזה מניסיון מר של חברים !! (אני למזלי עדיין לא צולמתי אף פעם)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

תתפלא גבר, קרה לי שצלמו אותי כבר פעמיים ונלחצתי כולי ועבר לו הזמן ולא קבלתי כלום

לדוגמא - לפני שנה צלמו אותי והיה פלאש וואחד פלאש, חשבת שיש ברקים פתאום באמצע הקיץ והייתי בטוח שאני אקבל משו, מה שאני מנסה להגיד הוא שהמצלמות עובדות תמיד על פלאשים - זה לא אומר שתמיד יש בהם סרט צילום...מניסיון...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

שמע, לפעמים רמזורים 'נתקעים'.

כמה פעמים המשכתי ישר במקום לפנות.

לא הפריע לי כל כך. אבל גם אם עברת באדום - חפיף.

אל תקח את זה קשה.

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

היה לי מקרה זהה. בבוקר, כאשר כולם יוצאים לעבודה, הרמזור לא התחלף איזה 5 דקות. ואני מכיר את הרמזור באותו זמן של היום, והוא אמור היה להתחלף כבר מספר פעמים. ונוצר ממש פקק. והבעיה שגם קשה להשתלב שם, מכיוון שזאת השתלבות לכביש מרכזי סואן. אני למזלי הייתי על קטנועה בזמנו, אז עברתי ברמזורים של הולכי רגל.

פורסם

טריוויה: מבחינת החוק כמה זמן צריך לחכות ברמזור אדום על מנת להסיק שהוא מקולקל ושניתן להתעלם ממנו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סמן את התאריך ביומן, תכתוב את מה שאתה זוכר (כי עוד שנה נניח שיגיע הדו"ח לא תזכור כלום)...

שלח מיכתב לערייה (בדואר רשום!) ותסביר כי בתאריך ככה וככה היה רמזור תקול בצומת כזו וכזו...

את המיכתב (ואת התשובה) צרף את התשובה ליומן וזה...

נקווה שלא יקרה כלום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תשובת טריוויה: נצח. לא עוברים ברמזור אדום.

תשובה שגויה.

עוד מישהו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה לעשות פרוייקט??!! מוציאים את הראש שניה או יוצאים מהרכב מביטים לאחור אין מצלמה יוצאים,

יש מצלמה אז שמים איזה משהו על המספק נוסעים איזה 150 מטר עוצרים בשול מורידים מה ששמת ונוסעים ...

:twisted:

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...