Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי ממקום העבודה אפשרות לרכב חברה (תשלום שווי מס בלבד).

רוב נסיעותיי הן לבד, ללא נוסעים. מקסימום נוסע נוסף מידי פעם.

נוסע כ-20K שנתי.

אין לי בעיית חניה בבית ובעבודה.

מחפש מהרשימה את רכב היותר בטיחותי, נוח ושקט ובעל תגובות מדוייקות (הכל יחסית, כן...).

פחות מתרגש ממהירות גבוהה, עיצוב צעקני, ומדעות קדומות.

לפי מה שבדקתי, ההבדל בשווי המס החודשי בין הדגמים זניח.

הרשימה:

1. טויוטה קורולה - מרגישה לי קצת פרווה ומגושמת.
  2. יונדאי אלנטרה - הבנתי שהיא דיי מאובזרת, שאלה אם הביצועים של טובים פחות משאר הדגמים?
  3. פולקסווגן Jetta TSI - נראה לי שגרסת ה- 1.2L. הרכב הכי יפה בעיני ברשימה, אבל הבנתי שרמת האבזור לא משהו ביחס לאחרות.
  4. אופל אסטרה טורר 1.4 - שווה לקחת סטיישן לטובת רכב שנותן יותר?
  5. הונדה סיוויק 1.8, 5 דלתות - רכב דיי מכוער בעיני, השאלה אם יש משהו בתוך קנקן?

אודה לעזרת מבינים!

פורסם (נערך)

לפולקסוואגן ולאופל ביצועים עדיפים. אבל מדוע הרשימה מורכבת מרכבים משפחתיים בלבד?

כתבת שאתה נוסע לבד, לכל היתר שני נוסעים. אין אפשרות לקחת רכב יותר קטן ולשלם פחות?

אם רק אלה ברשימה, ואתה לא מתחבר למראה של סיוויק, תפסול אותה ( אין שום דבר בתוך הקנקן ), תלך לאולמות התצוגה ותשב בדגמים אחרים. מה שימצא חן בעיינך ויהיה נוח יותר ( עניין סובייקטיבי לגמרי ) תיקח לנסיעת מבחן. אין לך סיבות לקחת סטיישן, אולי יש אפשרות לאופל האצבק במקום טורר?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לשאלות של vladclar, אם אתה לא זקוק לתא נוסעים מרווח ותא מטען גדול אז אין טעם בסטיישן או סדאן והאצ'בקים כמו גולף, מאזדה 3 או אופל אסטרה יתאימו לך יותר.

בעיני מהרשימה הנוכחית תתמקד בג'טה והאסטרה כשלדעתי האסטרה עדיפה בתחומי בידוד רעשים ונוחות נסיעה שחשובים לך.

פורסם (נערך)
לפולקסוואגן ולאופל ביצועים עדיפים. אבל מדוע הרשימה מורכבת מרכבים משפחתיים בלבד?

כתבת שאתה נוסע לבד, לכל היתר שני נוסעים. אין אפשרות לקחת רכב יותר קטן ולשלם פחות?

מכיוון שהרוב גדול של עובדים צריכים רכב משפחתי, והרשימה זהה לכולם.

ישנה אפשרות להונדה ג'אז 1.3, אבל כמו בסיוויק, אני א מתחבר למראה שלה.

אין לך סיבות לקחת סטיישן, אולי יש אפשרות לאופל האצבק במקום טורר?

צודק, מצד שני, אני לא בטוח שאין לי סיבות שלא לקחת במידה והיא הרכב שנותן הכי הרבה ביחס למה שאני מחפש.

יצא לי לנהוג מספר פעמים ב-I30CW והיא לא הרגישה לי מגושמת.

למרות הסיכוי הקלוש, שכנעת אותי, בהחלט אבדוק אם ניתן לקחת את האצ'בק ביום ראשון.

עריכה אחרונה על ידי yshpitz
פורסם

ג'אז חלשה מאוד.

האצ'בק לטעמי נראית יותר יפה ויותר מתאימה לנוסע בודד וצעיר בנפש, שלא צריך להעמיס עגלות תינוק ותיקים רבים של משפחה עם ילדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה האופציות ואתה נוהג לבד אז זה משתנה,

מבחינת יחידת כוח הג'טה מציעה את האופציה הטובה ביותר(לדעתי גם בתחושה מאחורי ההגה הכי אהבתי את הג'טה מכולן).

האסטרה רק בגירסאת הסטיישן זה לדעתי טירוף לקחת לבד - למה נהג יחיד שלא צריך לסחוב דברים צריך אסטרה סטיישן? מה תעשה עם אסטרה סטיישן?

אם אתה גר באיזור עם מצוקת חנייה ונוסע לבד הייתי אומר שכדאי לך דווקא לחשוב על הסיוויק, ה5 דלתות יהיו ההבדל בין למצוא חניה ללא למצוא חניה בסוף יום עבודה או בתחילתו והיא לא מרגישה חלשה ועם יחידת כוח מדכאת כמו הג'אז.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אפשרי - תשקול פורד פוקוס. קח לנסיעה ובדוק שהוא לא מרגיש לך צפוף מדי. אם לא, יופי של אוטו.

• תוכן חדש...