Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 30 אלף שח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי שצריך להכיל שני ילדים עם בוסטר ועוד כסא תינוק.

בנוסף אשתי עובדת עם הרכב ונוסעת הרבה בתוך העיר.

היא גם צריכה לקחת איתה מזוודה כל הזמן באוטו (בנוסף לעגלת תינוק בסופי שבוע)

מאוד חשובה לי האמינות

וגם העובדה שהוא יהיה "מוברג טוב" בפנים (מאוד מציקים לי רעשים קטנים מחלקי פלסטיק שלא מוברגים טוב)

אשמח לקבל רעיונות והצעות !!!

לי עלו בראש: לנסר הדור החדש 1500 (ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ספורטבק שאמורה להיות עם באגז יותר גדול ונוח)

יש לי עוד אופציות ? (הונדה סיויק - אבל ישנה יותר ?)

פורסם

אתה יכול בדרישות לך לבדוק ניסן טידה שנים 2008/9 בגז הכי ענק בקטגוריה 500 ליטר.

ממליץ רק לבדוק האם היא תכיל 3 כיסאות מאחורה.

אצלי 2 כיסאות תינוק נכנס ויש עוד טיפה מקום.

פורסם

מצד אחד שלושה מושבי תינוק ותא מטען גדול מייצרים העדפה למכונית יותר גדולה ממשפחתית, למשל משפחתית גדולה/מנהלים סטיישן כמו פורד מונדאו או סובארו B4 סטיישן.

מצד שני אתה מציין שהרכב נוסע הרבה בעיר כך שרכב גדול יהיה פחות נוח לשימוש ואולי שווה לחפש משפחתית מרווחת כמו סקודה אוקטביה שיש לה תא מטען ענקי. יש לה גם גרסת סטיישן שאמנם נמכרה בכמויות קטנות אבל מציעה תא מטען שימושי יותר.

פורסם

(אני צריך שני בוסטרים וכסא תינוק)

מה לגבי קיה פורטה 2011 (אוטומט 6 הילוכים), לקחתי לסיבוב והאיכות חומרים בתוך הרכב גבוהה.

אני יכול למצוא בסביבות 40.

מה הקטע של ההגה ??? (מרגיש מרחף)

האם יש לה בעיות אמינות מיוחדות ?

לגבי B4

סטיישן

מהשנים 2008 ? (צריכת הדלק תהיה גרועה?)

פורסם

אני הייתי מעדיף את הפורטה על הלאנסר, גיר 6 הילוכים לעומת 4 הילוכים בלאנסר 1.5. אם אתה מרוצה מאיכות החומרים ומהרכב בכללי אין סיבה לחשוב הרבה. בסך הכול רכב שנחשב אמין ולא ידועות מחלות מיוחדות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההגה של הפורטה באמת קצת מוזר, חסר תקשורת לחלוטין, תגבור מלאכותי ולא אחיד אבל היא נוחה, מרווחת והביצועים לא רעים.

לתקציב שלך רלוונטיים רק הדגמים עם ה-4 הילוכים אבל הם בסדר וההבדלים ניכרים בעיקר במהירויות גבוהות שם הסל"ד נמוך יותר בדגמי ה-6 הילוכים.

פורסם

הייתי בודק גם יונדאי i30CW, לא יודע אם המושב האחורי יספיק, אבל הרכב אמין, בטיחותי, מאובזר לא רע, סוחב בסדר, צריכת דלק ממוצעת לקטגוריה, תא המטען הרבה יותר פרקטי מסדאן, תחזוקה סבירה.

מה שכן, גם שם ההגה מרגיש כמו הגה לפלייסטיישן שעולה 150₪. נורא קל וחסר תחושה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחזק לגבי הפורטה, אם היא במצב טוב היא עדיפה על הלאנסר המיושנת.

לגבי ההגה זה תופעה מוכרת בכל הרכבים של יונדאי\קיה ,ההגה מרגיש מאוד מנותק ו"קל" בתחושה שלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...