Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג תפעולי פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהגעתי למסקנה עם עצמי שרכב הוא לא נכס ולדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) לא שווה לשים סכום כל כך גבוה על רכב חדש שגם ככה יאבד את ערכו עם הזמן ואחרי זה לך תדע אם תצליח למכור במחיר סביר וכמה כאב ראש זה יעשה ומה יהיה באמצע וגם כי אני לא נוסע הרבה ומחליף לעיתים תכופות לרכב חדש.

הגעתי למסקנה "ליסינג תפעולי פרטי"

גם רכב חדש ונשאר לי הכסף בכיס

גם כאב ראש (טסטים טיפולים וכדו') לא שלי

גם מחליף עוד שלוש שנים בלי להתעסק עם מכירה

הבעיה היא שאני מחפש אנשים עם נסיון לדוגמא עם אוויס שהחזירו את הרכב

אם במקרה ויש מכות על האוטו/תאונה חס וחלילה מחייבים אותי במחירים לא צפויים כמו למשל בליסינג פרטי בסוף התקופה בדרך כלל יש הפתעות?

מה החסרונות העיקריים בליסינג תפעולי פרטי? הרי את הירידת ערך אני אשלם גם ככה ברכב חדש אז למה לא להיפטר ממנו בלי כאב ראש אחרי התקופה?

מה הם לא נותנים לי שיש לי ברכב שלי? חוץ מהגבלת ק"מ שזה לא כל כך משמעותי עבורי

ולא אני לא מעוניין ברכב יד שניה.

פורסם

אני עשיתי ליסינג פרטי כזה עם שלמה סיקסט.

תענוג.

יש לך ביטוח על הרכב לדברים מהותיים, אבל אם אתה רוצה להיות ממש שקט, אתה יכול להוסיף 80₪ בחודש לתשלום ואז לא בודקים לך את הרכב בחזרה.

אתה פשוט מגיע, משאיר את המפתחות ולוקח את הרכב החדש.

היתרון במסלול הוא שבאמת לא מחייבים אותך על כלום, החסרון הוא רק בדיעבד. יכול להיות שבאמת שמרת על הרכב ולא היית צריך לשלם.

בכל מקרה, אחרי הרבה שנים זה לדעתי המסלול הכי טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ובליסינג תפעולי פרטי אתה לא משלם ירידת ערך של רכב חדש? ועוד איך משלם, אפילו יותר ( חברת ליסינג גם צריכה להרויח נהעסקה ).

נכון, זה נוח, לא צריך לשלם מראש את כל הסכום לרכב חדש, אבל על השירות הזה ועל הנוחות בחישוב הכללי משלמים. ועוד איך משלמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז ישבתי ועשיתי חישובים מקווה שתעזרו לי

קניית אאוטלנדר אינסטייל 175 אש"ח

ביטוח לשנה 6,500 כולל איתוראן

אגרה שנתית 2,300

טיפולים ? לא יודע כמה עולה טיפול

בדקתי רכב של שנת 2014 המחיר הוא 125 אש"ח דהיינו:

50 אש"ח הפסד ערך

טסטים 6,900 (לא כולל ימי עבודה ודלק)

ביטוח 19,500

טיפולים ?

סה"כ 76,400 דמי שימוש ב3 שנים

וכל זה במקרה ובאמת אצליח למכור במחיר מחירון רכב שיש המון על הכביש בלי הרבה כאב קאש וריצות

העסקה מהליסינג:

מקדמה ומחיר חודשי כולל אגרת רישוי כולל טיפולים וביטוח 95,772 ש"ח ל3 שנים

בתום התקופה אני קונה את הרכב ב12% הנחה או מחזיר ועושה עסקה חדשה בלי כאב ראש.

ההפרש הוא 19 אש"ח בשלוש שנים

שבתוכם יש טיפולים,

מחיר הרכב הוא 12% פחות בסוף התקופה,

ימי עבודה בטסטים טיפולים ומכירת הרכב.

פינוק שלוקחים לי את ונותנים לי חלופי לטסט וטיפולים.

ותקווה שאני באמת ימכור את הרכב במחיר מחירון וזה רכב ש"אם לא אתה יש עוד מליון."

אודה על עזרתכם

וגם שאלה לאלה שמשתמשים בליסינג כזה

האם קורה שבטיפולים שלהם הם מחייבים אותי כל מיני אלמנטים לא צפויים?

פורסם

עשיתי את אותם החישובים לטויוטה ורסו והגעתי למסכנה שעדיף לי רכב חדש מחברה.

אני לא רואה היגיון בעסקת ליסינג כזה פרטי במידה ובכוונתך לרכוש את הרכב בסוף התקופה - אתה משלם יותר 3 שנים ובסוף מקבל רכב עם כתם רישום ליסינג ( ואז באמת יש אלפים כאלה כאשר תרצה למכור ).

אם אתה רוצה להתפנק ומוכן לשלם על זה כ 400-500 שקלים בחודש, ולאחר 3 שנים להתחיל עסקה חדשה - יש היגיון בליסינג פרטי.

ישנה אפשרות אחרת, לדעתי טובה כלכלית למי שמתכוון להחזיק רכב 5 שנים, למשל - לקחת ממון בבנק ולרכוש אאוטלנדר כזה מליסינג 0 קילומטרים בהנחה של כ 10%. אחרי 5 שנים ההפרש בשקלים בין יד ראשונה פרטי לבין יד 2 אחרי ליסינג ממוני יהיה הרבה יותר קטן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לקחת את ההפרש וחילקת אותו ל36 שזה בעצם ההפסד?

אני לא חושב שזה מדוייק כי בההפרש לא כלול טיפול שנתי ורכב חליפי וזמן עבודה...

אז זה יוצא קצת פחות

• תוכן חדש...