Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

התייעצות ...

יש לי סוזוקי אלטו 2015 יד ראושנה פרטית רק עם 13000 ק"מ ממש חדשה .

בחודש האחרון אני מנסה למכור את הרכב אך ללא הצלחה גדולה.

השאלה שלי האם לרכב הזה יש שוק או שעדיף להפסיד כמה אלפים ולעשות עסקה של טרייד אין (כמובן על רכב חדש)

תודה רבה

פורסם (נערך)

טרייד אין תשאיר לך כמוצא אחרון. קבל הצעה ממספר מקומות שונים ותקבל תמונה כללית על כמה הרכב שלך שווה במגרשים. נסה למכור את האוטו בסכום שנראה לך בהתאם לתוצאות - הצלחת למכור ביותר ממה שמגרשי הרכב הציעו לך? מה טוב. לא הצלחת למכור במחיר שביקשת? מגרשי הרכב לא יסרבו לקנות את האוטו.

עריכה אחרונה על ידי Sokuuu
פורסם

אולי המחיר שלך גבוה מידי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מכוון למחירון לוי יצחק כנראה יהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב, תרד בכמה אחוזים טובים ותראה איך המצב משתפר.

אין יאוש בעולם.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שלך (ושל כל המוכרים הפרטיים בישראל,למען האמת) היא מגרשי הטרייד-אין הענקיים של חברות הליסינג וההשכרה.

רכבים כמו שלך נמכרים שם במחירי שחיטה, עם אחריות לשנה, ומימון מקיר לקיר.

זה שאין להשוות את הרכב השמור והמטופח שלך לנבלות שהם מוכרים?(לכאורה, ובחלקן, ויש להם גם רכבים שמורים והם ממש מלאכים, וכל שאר הדיסקליימרים)

לא מעניין את מר ישראלי.

קנית רכב שהוא פופולרי אצלם- זה יעלה לך במכירה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...