Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעת בוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2001 - טורים נמוכים בהנעה קרה, ללא לחיצה על הגז לדקה שתיים הרכב מגמגם ואף נכבה.

הוצע לי פה בעבר לנקות מצערת ומנוע צעדים, בוצע יסודי עם פירוק וניקוי של החלקים הנ"ל, אך ללא הועיל הבעיה לא נפתרה.

שמתי לב שלפעמים כאשר אני לוחץ על הגז למשך זמן ועוזב, המנוע צעדים נכנס לעבודה ומתמקם על 1500 טור כמו בספר. לא יודע מה זה אומר אבל זאת עובדה שאולי תתן כיוון...

אשמח לעוד כיוונים, הבעיה הזאת משגעת אותי ...

פורסם

הפתרון - יש לאחסן את הרכב במוסך שאתה סומך עליו ללינת לילה.

יבואו בבוקר,יתניעו,יחברו מכשירי אבחון ומשם יתקדמו.

יכולות להיות מס' אפשרויות- חיישן ז.מצערת/חיישן טמפ' ועוד ולכן,עדיף לאבחן ביסודיות לפני הוצאת כספים מיותרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחבר שלי אותה הבעיה בידיוק וגם לי יש קורולה 2001

וגם אצלו ניסיתי לנקות את המצערת אבל לא הועיל

אומנם לא פירקתי אותה לגמריי אבל ניקיתי כמה שיכולתי

ניקיתי חיישן MAF שיושב על הפילטר אוויר

הפעם הזאת ננסה אולי לנקות את החיישן חמצן

אני אשמח אם תעדכן איך פתרת את הבעיה

גם אצלו זה קורה רק בבקרים אבל לא תמיד לפעמים גם מניע חלק

אז כחשבתי שזה חיישן קראנק

אמרו לי שחיישן קראנק תקול מזייף בכל מזג אוויר

פורסם

גם בקורולה 2001 של אבא של זוגתי בימים קפואים המנוע מגמגם ונכבה, הייתה לי בעיה כזאת גם בסובארו, אחבר OBD השבוע ואראה אם יש תקלות.

פורסם
יכול להיות שחיישן חמצן תקול גורם לתקלה כזאת? יש לי תקלה בחיישן חמצן האחורי כבר די הרבה זמן...

פרק את מנוע הצעדים מהמצערת, חבר אותו לקונקטור שלו ושמישהו מתוך הרכב ייתן חצי סוויץ תראה אם המנוע צעדים מבצע איפוס. כמו כן בדוק שמנוע הצעדים מקבל מתח בחצי סוויץ.

פורסם
איך אתה מניע?

מסובב חצי סוויץ' מחכה קצת ואז מתניע, או שאתה מתניע ישר?

מסובב מחכה קצת ואז מתניע

פרק את מנוע הצעדים מהמצערת, חבר אותו לקונקטור שלו ושמישהו מתוך הרכב ייתן חצי סוויץ תראה אם המנוע צעדים מבצע איפוס. כמו כן בדוק שמנוע הצעדים מקבל מתח בחצי סוויץ.

האם זה שהוא כן מתחיל לפעול אחרי שהרכב מעט מתחמם זה לא אומר שהוא מקבל מתח?

• תוכן חדש...