Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון משוקלל יד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לדברים מוזרים בשקלול . רכב עם מחיר מסוים פתאום קופץ ב 10K בגלל שקלול

נסיתי דוגמה : לקחתי מודעה של סוזוקי סוויפט אוקטובר 2013 והקלדתי 200000 ק"מ כלומר רכב כמעט גמור

שימו לב לתוצאה - מישהו ביד2 קורא כאן ?

suzuki_yad2.JPG

פורסם

מאז מקרה הזוי דומה,, אני אפילו לא נכנס לאופצייה באתר שלהם כדי לתרום כניסות למחירון המוזר הזה.

סוזוקי ספלאש הדגם הפחות מאובזר יקר ב-4K בערך מהמאובזר. לפחות חודשיים זה היה ככה, בקרת תקלות בסיסית אין באתר.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)
מה לא מובן הוספת 10 חודשים שכל חודש הוא מינימום 600 שח = 6000, קמ גבוה= -4000. קיבלת תוספת של 2000.

מחירון יד 2 מבוסס על עסקאות שהיו.

יכול להיות שמחיר הבסיס מבוסס על עסקאות שהיו אבל תסביר לי איך בדוגמה שהבאתי יש רכב עם מחיר X לפני שקלול ומחיר X + 1000 לאחר 200000 ק"מ.

זה נראה לך מקצועי ורציני ? - מצטער , לי לא

כמו שאמרו רבים - כדאי לעזוב את המחירון הזה וללכת ללוי יצחק גם אם לא אוהבים את האיש

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

בהחלט גרוע ובמיוחד עבור מחירון האמור להציג "מחיר שוק" בו רכב משנתון כזה ועם כזה ק"מ נמכר בסוף למגרש ב-50 אחוז פחות מהמחיר שהם מציגים.

פורסם

לפני 4 חודשים מכרתי ניסאן nv200 עם 7 מקומות ישיבה.

במחירון הזה הדגם עם 5 מקומות מתומחר יותר גבוה ב 3000 שקלים מאשר אותו דגם בדיוק עם 7 מקומות ( במקור התוספת של המושבים הנוספים עלתה 6 אלפים שקלים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שכחת משהו, ציינת שהרכב הוא יד ראשונה פרטית וזה מעלה את המחיר. השקלול עובד יפה.....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...