Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי סט קומפוננט מורל דוטק שמוגבר ע"י הייפוניקס זאוס ואני מעוניין לשדרג אותו למשהו יותר פאנצ'י בתקציב של עד 1600 ₪ מה הכי מומלץ?

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

היי,

אני יכל להמליץ לך על HERTZ 165XL , רמקול מאוד נציל, עם הרבה נוכחות גם בגבוהים וגם במיד, ושיודע לעמוד בווליום ללא עיוותים.

עובד אצלי במערכת כבר כמה חודשים ואני מרוצה. לגבי במחיר, הוא אומנם לא זול, אבל רכשתי אותו ב'אלכסנדר' במחיר מציאה !

* שמעתי לא מעט סטים, ולא הייתי ממליץ לך להמשיך עם המורל כי הם לא מספיק בשרניים במיד לטעמי (אפילו ב EILAT).

תחליף אחר וגם במסגרת תקציב הם הFOCAL 165V30 אם אני זוכר נכון תדגם , ישלהם מיד מאוד מרשים מדוייק ועם נוכחות טובה!

מציע לך בכל אופן לנסות להאזין לכמה סטים לפני רכישה, למשל במפגשים,או מאנשים שנמצאים אצל המתקין ,וככה ניתן להתרשם ולטעום לפני שתסגור עסקה .. :wink:

*ואם כבר אתה משקיע בסט איכותי אל תשכח לעשות בידוד טוב, שימקסם את הביצועים ומשפיע על התוצאה הסופית בהאזנה שבאה ליידי ביטוי בעיקר בנסיעה ורעשי חוץ ופנים.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

האמת שחשבתי על היי אנרג'י השאלה איך המגבר שלי יתמודד איתם?

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

היי,אם תרצה יש לי את ההרץ למכירה.

ישבו אצלי ברכב במשך כמעט שנה עם מגבר של הרץ 5 ערוצים דיגיטלי ועבדו פצצה,

הם שמורים במצב חדש.

אם תרצה צור קשר ב054-5850412

• תוכן חדש...