Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2008 מנוע 2000 160 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי למה ביד 2 לא קיימים רכבים כאלו,

רק 5 רכבים בצורה החדשה משנת 2006 עם מנוע 2000

זה רכב כ"כ נדיר ?

חבר שלי מחפש רכב חזק בתקציב עד 20000 עם לפחות 16כ"ס

מה דעתכם ?

פורסם

"עד 20,000 עם לפחות 160 כ"ס " כן..בהצלחה עם זה

תגיד לחבר שהאפשרות היחידה שלו היא לעלות תקציב ולא כל כך מעט

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

האימפרזה הייתה נפוצה בעיקר בציי רכב ולכן מרבית הגרסאות הן ה-1.6 ולא 2.0 שבד"כ נרכשו ע"י ידיים פרטיות.

אם הדרישה היא מעל 160 כ"ס ב-20 אלף שקל, אפשר למצוא כל מיני מציאות ואפילו חזקות למדי, אחת הדוגמאות הבולטות היא וולו S60 T5, טורבו כמובן ו-250 כ"ס, בתקציב הנ"ל הוא יוכל לרכוש משהו באזור 03-04 ואם יהיה לו מספיק מזל ישאר לו אפילו עודף לישור קו קטן.

יש עוד כל מיני דוגמאות, זה יהיה בעיקר רכבים מסגמנט של משפחתיות גדולות (מונדאו למשל עם מנוע 2.3) או יוקרה מזדקנות כמו הוולו למשל.

פורסם (נערך)

לא מומלץ בכלל.

לפי התקציב שלו אפשר להבין שאם תהיה לו תקלה ולא קטנה..הרכב יהיה "מושבת" לזמן לא קצר

עם המחיר חלקים של וולו בכלל !

הייתי בורח מהרעיון הזה כמו מאש

איפה ביטוח לרכב כזה ? איפה צמיגים נורמליים שיחזיקו אותך על הכביש ולא יעיפו אותך למעקה הקרוב בסיבוב הראשון ? הרי יש לך הרבה כוח

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

תודה על התגובות המהירות .

הוא מצא סובארו אימפרזה שנתון 2008 עם 160 כ"ס סוס ב 17000

הבעיה שלא כ"כ אהב תצבע של הרכב לבן לכן שאלתי תשאלה הזאת.

בבדיקה במכון לבדיקת רכבים הרכב נמצא בסה"כ תקין.

פורסם

אימפרזה 2008 תהיה הרבה, הרבה יותר מוצלחת מוולוו קשישה עם טורבו, למי שמוגבל בתקציב האחזקה.

נשמע לי שחבר שלך צריך להירשם דחוף לקורס בפרופורציות אם בתקציב שלו הבעיה היא הצבע. אם הרכב תקין ומתאים לצרכיו, לא הייתי חושב על הצבע לשניה, בהבנה שזה רכב (יחסית) נדיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין מה להשוות בכלל את האימפרזה לוולבו. הוולבו יותר טובה בהכל, פרט לעלות האחזקה.

נסעת פעם באימפרזה מנוע 2.0?

זה לא זריז כמו שזה נשמע.

פורסם

לא יודע, הבחור ביקש רכב חזק עם מעל 160 כ"ס, "צעיר97" טען כי אין בתקציב זה רכבים מתאימים.

רציתי רק להראות שיש, הוא לא דיבר על אמינות בשום מקום, אולי זה פחות חשוב לו ומה שהכי חשוב זה זה רכב חזק.

אימפרזה 2.0 ליטר היא לא חזקה במיוחד, ההנעה הכפולה מכבידה על הרכב וגיר 4 הילוכים לא בדיוק תורמים לביצועים.

כמובן שיש עוד לא מעט דוגמאות לרכבים חזקים עד 20 אלף, השאלה מה הצרכים שלו? צריך משפחתית? או שרכב קטן מתאים?

פורסם
אין מה להשוות בכלל את האימפרזה לוולבו. הוולבו יותר טובה בהכל, פרט לעלות האחזקה.

נסעת פעם באימפרזה מנוע 2.0?

זה לא זריז כמו שזה נשמע.

לא אמרת כלום ‚ רק התיקונים יכולים לעלות כמו הרכב ‚ מי מתקרב לוולוו גודשת ומזדקנת ? ובכלל כשיש כזה תקציב נמוך ?

:fadein:
פורסם

אבל אתה מקרה פרטי. יש גם אנשים עם dsg7 או thp156 שלא מבינים למה כולם אומרים שיש בעיות.

בממוצע, אימפרזה תהיה הרבה יותר אמינה מהוולוו הנ"ל. הרבה פחות מוצלחת כרכב, אבל כנראה יותר מתאימה לצרכים של מי שמבקש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...