Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2008 מנוע 2000 160 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלתי למה ביד 2 לא קיימים רכבים כאלו,

רק 5 רכבים בצורה החדשה משנת 2006 עם מנוע 2000

זה רכב כ"כ נדיר ?

חבר שלי מחפש רכב חזק בתקציב עד 20000 עם לפחות 16כ"ס

מה דעתכם ?

למה.....כי בארץ שלנו שוחטים עם הדלק אז אנשים מפחדים ממנועים גדולים,למה.....כי בארץ אנשים מקובעים על משפחתית 1600 למרות שמנוע 2000 על אותו הרכב אמור להיות חסכוני יותר וגם אם לא....הנסיעה תהיה הרבה יותר מהנה באותו תצרוכת דלק,למה......כי בארץ כל האחזקה בכללי יקרה ואנשים חושבים קודם כל שזה בכלל אבסורד כשקונים רכב על כמה יעלה אם יתקלקל אז קונים את הכי נפוץ והכי פשוט.

שאלה....רוב הדעות הרווחות אומרות שסובארו רכב אמין מאוד ללא תקלות כמעט ובכלל אז אם ככה למה הוא לא מוביל במכירות? כי מישהו דואג לכך שהוא לא יהיה מישהו מקדם רכבים מסוגים אחרים בשוק!

יצא לי לדבר כמה וכמה פעמים עם אנשים לפני קניית רכב והם אומרים שמענו שסובארו אמין וללא תקלות ורכב מעולה נו אז תקנה אני אומר ואז בא האבל....אין לו שוק נתקעים איתו הוא הולך פחות ממחירון ואז קונים איזה מזדה או איזה קיה או איזה איביזה או לאון שאתה מפחד כל בוקר מחדש שהגיר לא ישווק חיים בו.

בארץ שלנו הולכים עם העדר כולם קונים מזדה נקנה גם עכשיו כולם קונים קיה ספורטג' לדוגמה יאללה גם אנחנו, ואני מכיר לא בן אדם אחד שעבר מהונדה לקיה כי.....כולם עברו בלי לנסוע בלי לבדוק שהרכב נוח לו והתאכזב מהמנוע ומהרכב כי ההונדה נתנה לו יותר וזה למה כי כולם במקום עבודה קנו אז גם הוא החליף עם העדר.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

הבעיה בללכת אחרי העדר היא שברגע שמפתחים דעה עצמאית לא תמיד מבסוטים על ההחלטות שקיבלנו על סמך שאר האנשים...

פורסם

לא כולם צריכים מנוע 2000 יש כאלה שיכולים לנסוע עם מנועים קטנים.

בסופו של יום ההבדל בינהם מתבטא מחוץ לעיר בעקיפות בעלייה.

בכריתים ראיתי רנו קנגו דור 1 עם מנוע 1.2 בנזין 8 שסתומים מצויין לבעל מקצוע שעובד בתוך העיר.

האם דגם כזה היהי מתקבל בארץ בשנים הללו בארץ סביר להניח שלא.

וכריתים זה לא בדיוק שפלה אחת גדולה.

פורסם

ללכת אחרי העדר זה נוח ולו רק מהטעם של צרת רבים - נחמת טיפשים (או חצי נחמה).

שיש לך רכב נפוץ - מישהו אכל את החרא הזה לפניך. מכונאי התנסה כבר על הרבה רכבים כאלו. קל לפתור תקלה וסביר להניח שעלות תיקון תקלות נפוצות תרד משמעותית כי יש הרבה ביקוש לכך.

ברכב פחות נפוץ - אתה פורץ הדרך - מה שגורם לתהליך להראות לא פעם קשה יותר.

דוגמאות לא חסר - כמו הראשונים שנפלו להם חלונות בגולף והיו צריכים לשלם, אחרי זמן מה כבר היבואן החליף באופן מניעתי מנגנונים. גם סלילי הצתה ומותחני שרשרת תזמון. צינוריות דלק מרשרשות.

דש בורדים במאזדה.

לא חסרות דוגמאות למקרים שהראשונים אכלו חרא ולכל האחרים היה פתרון מוכן וזמין.

החלפת שסתומים בal4 שהפכה לפשוטה וזולה עם הזמן, או בעיית ידית האיתות com2000.

שאתה בין הבודדים עם רכב מסויים אז אתה חייב לבחור יותר בקפידה את בעלי המקצוע שלך, לבצע יותר מחקר עצמאי באינטרנט ממקרים דומים בחו״ל. זמינות החלפים נמוכה והמחירים פחות אטרקטיבים.

פורסם

משמע, ככל שהשיקולים שלך לקבלת ההחלטה פחות מטומטמים (אני אקנה את זה כי לכולם יש) אתה צריך להיות פחות מטומטם. fair point, my man.

פורסם

לאקסית שלי הייתה אימפרזה 2000 סמ"ק (ללא טורבו), שנת 2006, שהיא קנתה מאיזו דודה שלה (מה שנקרא במשפחה בהזדמנות).

לא יודע אם זה אותו המנוע כמו שנת 2008.

הרכב הזה היה כנראה יותר חזק ממשפחתית ממוצעת אבל לא מעבר. לא הרגיש חזק במיוחד.

חוץ מזה היה רכב בינוני מאוד.

הייתרון הבאמת גדול שלו זה לא כוח - זה האחיזה. הנעה לארבעה גלגלים. אחיזה הרבה יותר טובה בתנאים רטובים, גשם שלג.

פורסם
למה.....כי בארץ שלנו שוחטים עם הדלק אז אנשים מפחדים ממנועים גדולים,למה.....כי בארץ אנשים מקובעים על משפחתית 1600 למרות שמנוע 2000 על אותו הרכב אמור להיות חסכוני יותר וגם אם לא....הנסיעה תהיה הרבה יותר מהנה באותו תצרוכת דלק,למה......כי בארץ כל האחזקה בכללי יקרה ואנשים חושבים קודם כל שזה בכלל אבסורד כשקונים רכב על כמה יעלה אם יתקלקל אז קונים את הכי נפוץ והכי פשוט.

שאלה....רוב הדעות הרווחות אומרות שסובארו רכב אמין מאוד ללא תקלות כמעט ובכלל אז אם ככה למה הוא לא מוביל במכירות? כי מישהו דואג לכך שהוא לא יהיה מישהו מקדם רכבים מסוגים אחרים בשוק!

יצא לי לדבר כמה וכמה פעמים עם אנשים לפני קניית רכב והם אומרים שמענו שסובארו אמין וללא תקלות ורכב מעולה נו אז תקנה אני אומר ואז בא האבל....אין לו שוק נתקעים איתו הוא הולך פחות ממחירון ואז קונים איזה מזדה או איזה קיה או איזה איביזה או לאון שאתה מפחד כל בוקר מחדש שהגיר לא ישווק חיים בו.

בארץ שלנו הולכים עם העדר כולם קונים מזדה נקנה גם עכשיו כולם קונים קיה ספורטג' לדוגמה יאללה גם אנחנו, ואני מכיר לא בן אדם אחד שעבר מהונדה לקיה כי.....כולם עברו בלי לנסוע בלי לבדוק שהרכב נוח לו והתאכזב מהמנוע ומהרכב כי ההונדה נתנה לו יותר וזה למה כי כולם במקום עבודה קנו אז גם הוא החליף עם העדר.

בחייאת משה תשתמש בפסיקים, לקח לי המון זמן להבין כמה משפטים שלך.

אתה טועה בהנחה כי קונים קיה ומזדה וכו' כי לכולם יש.

הרכב מוצלח לא רק בגלל התמחור אלא בגלל שהחברה כנראה גם נודעת כאמינה בשנים הרבות שהיא מציגה אמינות לא רעה. מתי שמעת על גירים של מזדה וקיה ששובקים חיים?

פורסם

ומתי שמעת על פחות מזה שמתקלקל בסובארו....? והיא אפילו לא ב 5 הפותחת של המכירות, ושוב למה....כי מישהו דואג "להעלות ולהוריד סוגי רכבים מסויימים" וכי העם בישראל הולך כמו עדר.

וסליחה טם לא הייתי מובן.

פורסם

היא לא ב5 הפותחות כי אנשים כבר לא קונים את הרכב עם הביצועים אמינות וכו' וכו' אלא מה שמסתדר להם כלכלית הכי טוב. ומה לעשות סובארו לא מציעים רכבי מיני ורכבי סופר מיני כמו שאר המתחרות. לא מציעים רכבים היברידיים וכו' וכו'. אז גם ליבואן אין יותר מדי איפה לשחק במחיר וגם אין לצרכן מה לקנות .

אתה משוה לי 5 דגמים שסובארו מוכרים ל12-15 דגמים שקיה מציעה, 10 דגמים לפחות שיונדאי מציעים.

אז נכון שגם למזדה יש אמנם בקושי 4 דגמים, אבל יש לה לדעתי, הד די חזק מהעשור הקודם, תמחור מעולה ושיווק טוב מה שגורם לה למכור לא רע, ועדיין לא טוב מספיק.

פורסם

לסובארו אמנם אין בארץ רכבי מיני וסופר מיני, אבל לא זו הבעיה העיקרית שלהם, לדעתי. הרכבים שלהם או פשוט לא עומדים בתחרות (אימפרזה) או מציעים יתרונות שלא מעניינים את הקונה הממוצע (פורסטר, xv), או סתם נמצאים בסגמנט גוסס (b4), בלי שום יתרון משמעותי. איזה יתרון משמעותי יש לאיזשהו רכב של סובארו על המתחרים?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חברים אתם יכולים להסכים או לא להסכים יש פה בן אדם אחד במדינה שקובע מחירון של רכבים שזה בעיני לא תקין בעליל כי זה לא הגיוני שהוא ייקבע על פי מה שנוח לו או על פי גורמים שאני לא רוצה בכלל להזכיר פה איזה רכב ירד במחירון ואיזה רכב יעלה במחירון ,ומעניין שסובארו כיד שניה תמיד במגמת ירידה...!

למה הרכב עד כדי כך על הפנים מה מציעים במזדה cx5 שלא מציעים בxv והיא עולה 30 אלף יותר..., מסך כזה או אחר חיישני רוורס....מעניין שעל ההנעה הכפולה לא מסתכלים שהיא יותר בטיחותית מאיזה מערכת בקרה כזו או אחרת ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

ואני מדבר על סובארו כי פותח השרשור דיבר על הסובארו אבל זה קיים בעוד כמה דגמים שמישהו דואג פה שהם לא יהיו סחירים.

אני במקרה רק במקרה [emoji4] בארה"ב ברגע זה ופה להבדיל אלפי הבדלות יש את כל מיני וסוגי המכוניות בכביש וכל אחד קונה מה שנוח לו וטוב לו וזה למה כי אין מישהו שיושב ודואג לומר לו שאם הוא יקנה את מותג אלפא אז עוד שנתיים שלוש הרכב יהיה חצי מחיר.

זו דעתי האישית , לא בא להתווכח עם אף אחד כאן רק מביע דעה מנקודת מבט שלי.

• תוכן חדש...