Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול הגה - איזה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפני שכולם יקפצו ויגידו שניתן לפרוץ אותם - אני יודע... אבל: המקרה אצלי הוא כמובן להרתעה בלבד. הרכב חונה בסיטואציה כזאת שמנעול הגה הוא ההרתעה הטובה שחסרה לו כרגע. אני שמעתי שבאופן כללי יש שני סוגים: מנעול "קרציה" היושב על ההגה עצמו ומנעול ש"מתעלק" גם על אחת הדוושות למטה. שאלתי היא מי אכן עדיף ואם יש סחורה מומלצת? כמו כן היכן כדאי לקנות? בתודה מראש.

פורסם

היו לי את שני סוגי המנועולים. נראה לי שיותר קשה להשתלט על המנעול שמתחבר גם בדוושת, אבל החסרון שהוא לא בולט כמו מנעול ההגה הרגיל. אתה שם לב אליו רק כשאתה נכנס לתוך הרכב

לעומת זאת מנעול ההגה הרגיל בדרך כלל נצבע בצבע אדום בולט וגם רואים אותו מרחוק יותר טוב כי הוא נמצא על ההגה ולא מתחתיו.

צרפתי איור כדי שתראה שמנעול ההגה הרגיל נמצא במקום יותר בולט ממנעול שנועל גם הגה וגם דוושה.

יתרון נוסף למנעול ההגה הרגיל זה שהוא קומפקטי יותר ותמיד תמצא לו מקום. המנעול שמתלבש על הדוושת גדול יותר ומסורבל. זה מוט גדול וכבד.

דימה

lock.JPG

פורסם

עוד דבר שאפשר לעשות עם המנעול הגה, זה לחבר בין הגיר לבלם יד (אם יש לך תיבה אוטומטית).

ככה גם אין אפשרות להעביר לדרייב מפארקינג, וגם אין אפשרות להוריד את הבלם יד.

פורסם

Snorki , גנבת לי את הפוסט אני עושה את זה גם כן.

מחבר את המנעול הגה למוט הילוכים ולבלם יד , ככה שאי אפשר להעביר מפארקינג לשום מצב אחרו גם אי אפשר להוריד אמברקס. ( רק במכוניות אוטומטיות אפשרי )

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

כפי שכבר אמרת המנעול נועד רק כדי להרתיע מפני שמאוד קל להסיר אותם על ידי ניסור ההגה.

אבל אם כבר להשקיע במנעול אולי כדי שתשקול נעילה של מוט ההילוכים, הם אמינים יותר קשים יותר להסרה וגם נמצאים במקום דיי בולט לעין.

שיהיה בהצלחה בבחירה. :-)

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לגנב לא בעייה לנטרל את הנעילה המעפנה הזאת.

נראה לי שיקח יותר זמן לנטרל אותה מאשר לנסר את ההגה ב2 שניות. בשביל לנטרל את הנעילה המקורית של ההגה צריך לפרק את כל העסק שם(אני מניח...).

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דוקקא לשים מנעול הגה במדינה בה מנעול הגה לא מקובל זו טעות:

זה יש קורץ לגנב, זה אומר לו בקריצה זו " אין לו אזעקה , אין אימוביליייזר , אין שכל , אני פורץ"

זה שיהיה לך אזעקה או אימוביליזר ולא גנבו לך את הרכב זה משהו אאחד שהירווחת

אבל היפסדת כי הרכב שלך ניפרץ, פרוץ , מלא שברים ובזוז.

אם לא היה לך מנעול הגה, אולי זה לא היה קורץ לו ומראש לא הייתה מקבל פריצה

לדוגמא: בארה'ב בה ביטוח גניבות רכב הינו יקר ולא משתלם , כימעת כולכולם שמים מנעולי הגה. שם זה ניתפס יותר טוב ולמעשה שם גנבים מחפשים רכבים ללא מנעול הגה, בארץ ההפך קורץ להם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מזמן ניסו לגנוב לי את הרכב.

פתחו את הדלתות,ניטרלו את האזעקה וחתכו את הסירנה, וברגע שפתחו את הדלת וראו שהרכב נעול במנעול הגה ובמנעול ברקס אפילו לא ניסו לגנוב אותו.

לא לקחו שום דבר .לא מערכת,פלאפון או כל מיני דברים שהיו לי ...

כשיצאתי בבוקר וראיתי את הרכב הדלת היתה פתוחה אבל לא היה שום נזק.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
נראה לי שיקח יותר זמן לנטרל אותה מאשר לנסר את ההגה ב2 שניות. בשביל לנטרל את הנעילה המקורית של ההגה צריך לפרק את כל העסק שם(אני מניח...).

זה בדיוק שנייה לנטרל את זה, אם תסובב את ההגה בחוזקה פין הנעילה של ההגה ישבר והתגברת על "ההגנה" הזו לא צריך לפרק שום דבר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...