Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מנעול הגה - איזה כדאי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעילת ההגה המקורית נשברת הרבה יותר קל ממה שאתה חושב.

 

ואף מנעול שמרכיבים לא קורא לגנב ומפתה אותו לפרוץ את האוטו.

 

המשחק הוא ככל שתערים יותר קשיים על הגנב כך תקנה לך יותר זמן לתפוס אותו.

 

או שהוא פשוט יעבור לרכב שעומד לידך כי יש לו פחות הגנות.

 

מקצוענות במנעולים זה רק AUTOLOK

 

http://www.magnor.co.il/categories/11243

פורסם
מאיפה אתה יודע? זה לא אמור להישאר בכזאת קלות

בוא נגיד ששברתי כבר כמה נעילות כאלו בחיים שלי, זה נראה לך קשה אבל ברגע שאתה מפעיל כוח זה מתפרק, זה לא אמור להגן על האוטו זה סה"כ פין ברזל.

על הרכב אי אפשר להגן אם מישהו ירצה אותו הוא יעלם בקלות לא משנה כמה ניסתם להגן עליו, גם מנעול הגה או הילוכים ואמברקס אפשר לפרק בשניות/דקות מנסיון הכל תלוי באיזה גנב נפל לכם על האוטו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

נראה לי שהיחיד שבאמת שווה משהו הוא מעין מנעול שכזה שמתלבש על ידית ההילוכים ועל ההנד ברקס באותו מנעול.המנעול עצמו הינו מנעול אימתני של רב בריח ואינו ניתן לניסור(ניסיתי) .החסרון זה המחיר שלו 400 שקל! (פורסם לא מזמן בחוברת ויזה)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

  • 3 שנים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...