Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרשים חדש עד 350k?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שברולט אימפלה LTZ שנת 2016. הרכב טוב מאד ומרשים. מנוע חזק והכל בסדר.

בכל זאת חשבתי לשדרג קצת, האם אפשר למצוא רכב יותר טוב מהאימפלה במחיר עד 350k ?

חשוב לי שיהיה מנוע חזק ורכב מרווח כי אנחנו משפחה (לא פחות מ 5 מטר אורך). לא מעוניין בג'יפים.

האם שווה להתחיל לחפור או עדיף להשאר עם האימפלה?

תודה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורך במקרים רבים לא קובע כלום, כך שלהגדיר אורך כדרישה שלך זו טעות.

אני גם חושב שכדאי לך להשאר עם השבי אבל היחידה שאני יכול לחשוב עליה כמתאימה לדרישות שלך (מלבד האורך...) זו סופרב, שגם בגרסה הכי חזקה ומאובזרת שלה L&K תשאיר אותך עם הרבה מאוד עודף מ350.

היא מרווחת מהאימפלה, הבגאז׳ שלה גדול משמעותית וכמכונית היא עדיפה.

אבל היא קצרה מ5 מטר...

פורסם

גם אני הייתי הולך על הסופרב, אבל מה לעשות שסקודה זה עממי, ואני לא חושב שפות"ש ירצה לנהוג בסקודה (למרות שהסופרב 280 אוטו נפלא).

הצעתי- קאדילק CTS, אינפיניטי Q70 יכולות להיות אופציות ראויות עבורך, אבל השאלה אם בכלל כדאי להחליף.

פורסם

וולוו s90 החדשה, אם אפשר לקבל הנחות. 390 במחירון הרשמי (לדגם הבסיס). כמעט 5 מטר, מאוד מרשימה לטעמי (בצורה וולוואית מאופקת, כמובן).

אם כי אני לא רואה שום סיבה להחליף רכב תקין שקנית חדש לפני פחות משנה, אלא אם הצרכים השתנו או ששם המשפחה שלך הוא אריסון או עופר ולסכומים כאלו אין משמעות עבורך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הנה רכב שתפור על התקציב שלך, ולדעתי הכי מרשים שיש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עוד סירטון מההשקה לפני מספר ימים

ראיתי שבארץ מוכרים את הדגם הזה בסביבות 350K

פורסם

צודק, התבלבלתי. הדגם הזה עולה 750K. ראיתי את הדגם GS באתר שלהם במחיר של 324K וחשבתי שזה LS.

פורסם
וולוו s90 החדשה, אם אפשר לקבל הנחות. 390 במחירון הרשמי (לדגם הבסיס). כמעט 5 מטר, מאוד מרשימה לטעמי (בצורה וולוואית מאופקת, כמובן).

אם כי אני לא רואה שום סיבה להחליף רכב תקין שקנית חדש לפני פחות משנה, אלא אם הצרכים השתנו או ששם המשפחה שלך הוא אריסון או עופר ולסכומים כאלו אין משמעות עבורך.

ה-s90 הבסיסית עולה 400k וצפי קבלת הרכב הוא ביוני-יולי.

פורסם

תישאר עם השברולט, חוץ מהסמל מקדימה צריכת דלק ועוד כמה חסרונות קטנים [מראות וכו-אולי כבר יש?] האוטו ממש מצטיין מכל הבחינות.

אחי שדרג ל CTS 16, השברולט הרבה יותר מרווחת , פגאז' הרבה יותר גדול ויותר נוחה.

• תוכן חדש...