Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרשים חדש עד 350k?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינ יודע שקשה ,וזה בסדר קונספציה של שנים לגבי האמרקאיות ,והקונספציה לגבי ב.מ.וו שהיא מכונת נהיגה מהונדסת ומקושרת לנהג.

הרבה השתנה כאן ב5-6 שנים האחרונות.

אכן עדיין ישנם פערים,

אך תתפלא כמה הם קטנו בדור האחרון, 5 עדיין מובילה כמעט בכל פרמטר אך אם מכניסים את המחיר למשוואה ,לפתע האימפלה המהווה הרבה הגיון לרכישה.

אני חוזר ואומר המשבר של 2008 עשה רק טוב לGM.

האימפלה רחוקה מאוד מאוד מהאיכות של הסדרה 5, ללא קשר לאיכויות הניהוג. אדם שמבין דבר או שניים בעולם הרכב היה צוחק מההשוואה. לאימפלה יש יתרון באבזור וזהו.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל רכב פרימיום אמיתי ומפנק שיהיה "מרווח" אתה לכאורה צריך להימתח עם התקציב קצת יותר כלפי מעלה

הרכבים היותר קטנים של החברות היוקרתיות הם בין ה250 ל350+ והרכבים היותר מנהלים/מרווחים הם מהאיזור של 350 ומעלה

רכבים כמו הA6 המרצדס E וכו

לא בטוח שיש בתוך ה350 רכב מרווח שעונה על ההגדרה של פרימיום

זה שהרכב ארוך לא אומר שהוא מרווח, יש הרבה רכבים ארוכים מאוד שלא יהיו בהכרח מרווחים.

ודבר נוסף לדעתי אין בכלל רכב שעולה על ה5 מטר, אולי איזה מרצדס לונג במיליון שח

סופרב שזה הרכב הכי מרווח שאולי אפשר לקנות בכסף כלשהוא על כדור הארץ ולא משנה באיזה סכום לא מגיע ל5 מטר

פורסם

למה לכתוב שטויות לא מגובות בעובדות? יש ועוד איך מכוניות שאורכם עולה על ה5 מטר, וזה כולל את הרכב הנוכחי של פותח השירשור.

פורסם

סופרב שזה הרכב הכי מרווח שאולי אפשר לקנות בכסף כלשהוא על כדור הארץ ולא משנה באיזה סכום לא מגיע ל5 מטר

fanboy detected

פורסם
למה לכתוב שטויות לא מגובות בעובדות? יש ועוד איך מכוניות שאורכם עולה על ה5 מטר, וזה כולל את הרכב הנוכחי של פותח השירשור.

אז נמצא רכב באורך של יותר מ5 מטר! כפיים!

הרעיון ברור - אין הרבה רכבים ארוכים מ5 מטר והדבר היותר ברור שאין שום קשר בין מרווח בתוך הרכב לאורך שלו

דבר נוסף באיזור של ה350K ומטה אין אף רכב פרימיום שהאורך שלו הוא 5 מטר (וכשאני כותב פרימיום אני מתכוון פרימיום, אפילו קאדילאק CTS ב380K לא מגיעה ל5 מטר)

ושוב הדיון סביב ה5 מטר הוא מגוחך וזה מה שבאתי לכתוב - לא משנה אורך הרכב כל רכב לגופו, יש רכבים מרווחים יותר ומרווחים פחות, האורך שלהם לא קובע את זה והאימפלה שאורכה יותר מ5 מטר היא הראיה הכי טובה לזה

ואני ידגיש שוב - אין רכב "פרימיום" באורך 5 מטר עד 350K

*לפות"ש - הקאדילאק ב380K לטעמי האופציה הכי קרובה לתקציב שלך ולדרישות שלך אחרי האאודי A6 שעמתחילה כבר ב390 אבל שניהם כבר חורגים מהתקציב שהצבת כאן

פורסם

במחירים כאלו ברכבים כאלו המחיר שמופיע במחירון הוא "המלצה" בלבד. אתה יכול לגלח משם בקלות ולהגיע לסכום שיכנס לך בתקציב.

פורסם

סדרה 5 אמנם מוחלפת בימים אלה אבל הדגם היוצא יכול בהחלט להיכנס בקלות לתקציב שלך.

עם זאת, אורכה הוא 4.90 מ' בלבד.

פורסם (נערך)
אז נמצא רכב באורך של יותר מ5 מטר! כפיים!

הרעיון ברור - אין הרבה רכבים ארוכים מ5 מטר

כתבת כך (ואני מצוטט) ״ודבר נוסף לדעתי אין בכלל רכב שעולה על ה5 מטר, אולי איזה מרצדס לונג במליון שח״.

לא כתבת, אין הרבה רכבים כאלה, ולכן התשובה שלי לחלוטין במקום. אגב, גם S קלאס רגילה ארוכה מ5 מטר.

ואני ידגיש שוב - אין רכב "פרימיום" באורך 5 מטר עד 350K

אדגיש לא ״ידגיש״, וכן, בזה אתה צודק. עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

תראה אני לא מנסה לנהל פה ויכוח על כבוד או לנסות לתקן שגיאות כתיב של גולשים בפורום או לתפוס איזה מישהוא על משפט שאמר לא נכון

מנסה סך הכל לעזור לפותח האשכול, במקום לחפש למה איזה מילה שמישהוא כתב לא נכונה תתמקד בלעזור, הדברים שכתבתי הם נכונים מאוד והם נותנים אינדקציה טובה מאוד למה שהוא ביקש, וכן חוץ מהאימפלה יש כמה רכבים שעלותם היא סביב המיליון שח שהם ארוכים מ5 מטר - אני בטוח שפותח האשכול מאוד מתעניין בהם.

מכיוון שאני רואה שאתה מאוד מאוד אוהב להיצמד במדויק מילה במילה למה שכתוב ואתה כתבת שלמה לכתוב שטויות לא מגובות בעובדות אז אני מזמין אותך להביא לפותח האשכול רכב באורך של 5 מטר (שהוא לא האימפלה - אותה פותח האשכול מכיר וממש לא צריך את עזרתך בנושא שלה) שיכול להתאים לו - אני יכול לחסוך לך לא תמצא - כי אין.

פורסם

עד עכשיו אני מנסה מדיון של עמוד וחצי למה כמות הפח שיש על השלדה של האוטו היא פקטור בקנייה? כאילו, מה זה משנה אם האוטו הוא 4.40 או 5.20? אם זאת מתוך מחשבה שאוטו גדול הוא יותר מרווח, כבר הבהירו כאן שלא. אם זה מתוך רצון לנהוג באוטו גדול מפאת הגודל ותו לא, תסלחו לי, אבל בקניית רכב חדש זה אחד השיקולים המטומטמים ביותר שאפשר להעלות.

פורסם

ממש לא מסכים. לפני שנה פסלתי המון רכבים טובים בגלל אורך. רציתי רכב פחות מ4 מטר ולא מיקרו. כמו כן, אחרי שמכרתי בהמה באורך 5.07 חיפשתי משהו יותר קצר ובעל יכולת תמרון יותר טובה. האורך קובע.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

זה משהו אחר שקשור לנוחות של רכב קצר יותר. הכוונה שלי ושל אחרים פה היתה שרכב ארוך לאו דווקא שווה רכב מרווח יותר.

אני גם לא אוהב רכבים ארוכים, במיוחד אלא שארוכים ללא סיבה.

פשוט לא נוח לחיות איתם.

• תוכן חדש...