Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אויר בפולו TSI 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי פולו 2016 חדשה, ובבדיקת לחץ אויר הראשונה בצמיגים ראיתי שהלחץ הוא 50+,

עכשיו על המדבקה רשום לחץ 32, למה מילאו לחץ גבוה כזה והאם צריך להוריד ל-32?

ערן

פורסם

היבואן תמיד ממלא לחץ אוויר גבוהה מאוד - יודע שהמשתמש עצמו כנראה לא יגע בלחץ האוויר של הצמיג בחייו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם הם ממש מגזימים, אצלי בלאון אמור להיות 36 קדימה ו32 אחורה (במצב רגיל של בן אדם 1 או 2 ברכב) והם שמו 40 בכולם.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

למיטב ידיעתי, בעת השינוע מהמפעל/בונדד מנופחים הצמיגים בלחץ המקסימלי שלהם כדי לשמור על צורתם במשך הזמן עד ההגעה ללקוח.

פורסם

קיבלתי השבוע רכב (גם מצ'מפיון) וכבר במסירה נאמר לי כי הלחץ גבוה ממה שבאמת צריך על מנת לשמור על הצמיג לאורך זמן (כמו שנאמר מעלי) לכן עלי לדאוג לאזן את הגלגלים ע''פ המומלץ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

היבואן מקבל את הרכבים עם לחץ גבוהה מהמפעל, והוא אמור להוריד את הלחץ, אבל כולם כאן סחבקים בישראל שלא יודעים לעשות בצורה טובה את העבודה העיקרית שלהם ולכן הרכב הולך ללקוח עם הלחץ הגובה שמיועד אך ורק לשינוע ושמירת הצמיגים החדשים לאורך זמן שהרכב יושב ומחכה בבונדד.

פורסם

בדכ מקבלים לחץ גבוה ממה שצריך (אפילו ש50 זה חריג לגמרי) תוריד למה שכתוב בספר, אני אישית קיבלתי את האיביזה עם קרוב ל40 בכל הארבעה

פורסם

יכול להיות שמדדת גם על צמיג חם ואז הלחץ שמופיע גבוה עוד יותר.

נסה לבדוק אחרי נסיעה ממש קצרה ואז למלא בהתאם להוראות היצרן.

פורסם

קיבלתי את האאודי החדשה שלי לפני שבוע, בדרך הביתה הבחנתי ברעשי כביש שלא זכרתי בנסיעת המבחן הארוכה שהייתה לי.

ביקור בתחנת הדלק גילה שאכן מילאו 47psi בכל צמיג, במקום 32.

פורסם

צמיג חם לאחר נסיעה מעלה את הלחץ הפנימי.

במידה והיה 32 , הוא יכול להראות גם 35-36.

לכן אם אתם בודקים וממלאים כאשר הצמיגים חמים.. אפשר וכדאי למלא 35.

הבדיקה הנכונה בחניה, ולאחר כ 2 שעות ללא נסיעה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...