Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצופר מג'נטיס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי את הרכב לפני יומיים, הצופר לא עובד, המוכר אמר שהצופר עבד רגיל עד לפני חודש, ובחודש האחרון שיחק לפעמים כן ולפעמים לא ובשבוע האחרון לא עובד.

בדקתי את הפיוז, תקין.

בדקתי את הצופר עצמו על ידי פירוק וחיבור לחשמל, תקין.

אני מבין שהבעיה בכפתור עצמו שזה בעצם מרכז ההגה, לא הצלחתי לפרק את הפלסטיק,

ובנוסף מישהו זרק לי שצריך להחליף את כל גלגל ההגה וכרית האוויר ויתכן גם את סליל כרית האוויר, נשמע לי יותר מידי להחליף, הכרית עצמה תקינה.

שאלות -

א. איך מפרקים את לחצן הצופר?

ב. מה צריך לבדוק אחרי הפירוק, האם זו יכולה להיות בעיה באיזה מגע שם, או שצריך להחליף הכל?

תודה רבה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מישהו?

הרכב די דומה לסונטה מאותם השנים, אם זה עוזר.

פורסם

יש לבדוק בזמן אמת האם מגיע מתח מלא גם פלוס גם מינוס לצופר.

אם כן, הרי שהצופר תקול.

אם לא, הרי שיש בעיה של מתחים - אז יש לבדוק איזה מתח חסר, הפלוס או המינוס ולהתקדם בהתאם.

תתכן בעיה במגע לחצן הצופר בלבד, ואולם לעיתים קיימת בעיה שאכן מחייבת החלפת חלקים שאינם זולים שמתחת לגלגל ההגה.

אל תפרק חלקים שמתחת לגלגל ההגה בעצמך מבלי לעבור תדרוך מתאים שהרי תוכל לגרום נזק יקר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה,

כמו שכתבתי הצופר תקין,

אבדוק מתח,

• תוכן חדש...