Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פולו GTI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש פולו GTI חדשה ויש לי כמה שאלות בנוגע להליך הרכישה, לכן אשמח לקבל תשובות מאנשים שכבר רכשו את הרכב או עומדים בפני רכישה דומה.

-האם כל הבעיות בDSG סודרו כבר? כמה זמן אחריות יש על הגיר בימנו?

-האם יש גרסאות ידניות בארץ? אישית מעדיף DSG אבל אם צריך להמתין כבר אקח גרסה ידנית

-מה מרווח הטיפולים המומלץ ואיפה כדאי לטפל?

-מה העלות של הביטוחים?

-האם יש תוספות שניתן להוסיף לרכב הזה כגון פנסי לד או מתלים אדפטיביים?

-איזו מערכת מולטימדיה מגיעה איתו והאם היא תומכת בשפה העברית?

הרכב ישמש אותי לנסיעות בינעירוניות קצרות ולכן אני מחפש אמינות ונוחות ברכב קטן.

תודה לעוזרים!

פורסם
לדעתי כדאי לך להשקיע עוד קצת ולהביא גולף GTI, רכב שיתן לך הרבה יותר.

הצעה מוזרה.

הבנאדם רווק שמחפש רכב קטן בטווח מחירים של 140K.

איך קשור להוסיף עוד 60-70K לגולף GTI? :shock:

פורסם

תגובתך נכונה חלקית: אינני רווק, החתונה אף בקרוב, וזו עוד סיבה לא להיכנס להוצאות כבדות. אני חושב ששני אנשים יכולים להסתדר עם רכב בגודל של הפולו בשנים הקרובות.

פורסם

אתה מחפש נוחות ברכב קטן עם תג GTI שמכוון להיות ספורטיבי? עשית עליו נסיעת מבחן? נראה לי שאתה תתאכזב מהר מאוד מהנוחות של האוטו ברגע שתיסע עליו

פורסם

לא רוצה להיות נודניק, אבל מה הקשר של פולו gti לאמינות ונוחות? מה רע בפולו רגילה? ואולי אפילו 208 רגילה? או מאזדה 2? או יונדאי i20? או אם ממש חייבים איזה סמל, אאודי a1? מה ההיגיון לקנות גרסא ספורטיבית כשאין דרישה כזו?

אין תשובה גורפת לגבי הגיר. היה פה לאחרונה שרשור dsg7, חיפוש קצר בוודאי ימצא אותו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
תגובתך נכונה חלקית: אינני רווק, החתונה אף בקרוב, וזו עוד סיבה לא להיכנס להוצאות כבדות. אני חושב ששני אנשים יכולים להסתדר עם רכב בגודל של הפולו בשנים הקרובות.

גם עם תינוק אפשר, בקלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם עם תינוק אפשר, בקלות.

דווקא בGTI תא המטען בעייתי לעגלה משום שהמצבר מאחור ותא המטען פצפון לעומת הגרסא הרגילה.

לגביי המתלים מסכים לחלוטין שמשפרים משמעותית את הנסיעה.

לגביי DSG, אני לא רציתי להכנס להרפתקה הזו ולקחתי ידני, אם זה היה DSG6 כנראה שהייתי לוקח - היה לי בעבר בFR ואהבתי מאוד.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
שלום רב,

ברצוני לרכוש פולו GTI חדשה ויש לי כמה שאלות בנוגע להליך הרכישה, לכן אשמח לקבל תשובות מאנשים שכבר רכשו את הרכב או עומדים בפני רכישה דומה.

-האם כל הבעיות בDSG סודרו כבר? כמה זמן אחריות יש על הגיר בימנו?

-האם יש גרסאות ידניות בארץ? אישית מעדיף DSG אבל אם צריך להמתין כבר אקח גרסה ידנית

-מה מרווח הטיפולים המומלץ ואיפה כדאי לטפל?

-מה העלות של הביטוחים?

-האם יש תוספות שניתן להוסיף לרכב הזה כגון פנסי לד או מתלים אדפטיביים?

-איזו מערכת מולטימדיה מגיעה איתו והאם היא תומכת בשפה העברית?

תודה לעוזרים!

1. ימים יגידו - מה שכן רואים שהבעיות פחתו משמעותית.

2. יש ידניות גם בהזמנות רגילות (פעם היו רק בהזמנות מיוחדות). לא מאמין שתצטרך להמתין לאוטומט.

3. טיפול כל 15K ק"מ או שנה - המוקדם מביניהם.

4. ביטוחים - מקיף 4K ש"ח לנהג מעל 30 בלי תביעות ועם היסטוריה ביטוחית.

5. אפשר להזמין תוספות, מתלים 4000 ש"ח, לדים 9000 ש"ח (יש חברה בארץ שמתקינה פנסי לד מקוריים + קידוד גם במכוניות שלא הגיעו עם זה במקור בסכום דומה מאוד).

6. מערכת מולטימדיה 6.5 אינץ' רגילה בלי כלום וללא תמיכה בעברית - אולי החדשות מגיעות עם תמיכה בעברית.

נוחות לא תמצא ברכב הזה בלי המתלים וכדי לרכוש אותם צריך להוסיף כאמור 4000 ש"ח + 4 חודשי המתנה כי זו הזמנה מיוחדת. כמו כן, מחיר הרכב עלה מאז שרכשתי את שלי בעוד 6000 ש"ח בערך, אי לכך ממליץ לרכוש משהו אחר כגון סיאט איביזה קופרה, פיג'ו 208GTI או אבארט 500 שלא רעה בכלל (הגיע דגם לאחר מתיחת פנים). האיביזה לדעתי הכי זולה ומגיעה עם המתלים ולדים (תקנו אותי אם אני טועה).

פורסם

באיביזה מערכת המולטימדיה תומכת בעברית?

זה מפתיע בכל פעם מחדש שזה לא אותו הדבר בדיוק במכוניות של הקוצנרן.

תכלס כלכלית האיביזה תמיד הייתה כנראה הכי עדיפה במשפחה הזו. אלא אם מיתוג חשוב לך גם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, אין תמיכה בעברית בשום מותג (לפחות לא כשהייתי בסוכנות וביקשתי מפתחות כדי לראות מק"טים), אבל מה שכן יש תמיכה במירור לינק והוא פתוח גם בלי לשלם גרוש (בשונה מפולקסווגן למי שיש מק"ט תומך).

• תוכן חדש...