Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין במידע מאנשים שמחזיקים הונדה סיוויק 1800 בין השנים 2008-2010.

באינטרנט רשומים נתוני צריכת דלק והכל טוב ויפה אבל בתאכלס הנתונים בשטח אחרים.

אז אשמח לדעת את הדברים על סמך הניסיון האישי שלכם:

-נתוני צריכת דלק לטווח ארוך, בעיקר בין עירוני.

- איך הרכב מתפקד בנסיעות ארוכות, איזור ה 180 ק"מ ביום.

- האם הרכב באמת נותן תמורה למחיר שלו?

פורסם

לנו יש הונדה סיוויק 1800 שקנינו חדשה מהסוכנות בסוף שנת 2011.

הרכב נוסע אצלנו מאוד מעט, בערך פעמיים בשבוע, נסיעות עירוניות. צריכת הדלק היא כ-10 קילומטרים לליטר, יחסית גבוהה. בבין עירוני הנתונים קצת טובים יותר אך לא בהרבה.

הרכב חד משמעית לא נותן תמורה למחיר שלו, שעמד ברגע הקניה על 140,000. הרכב מאוד בסיסי וחסר טכנולוגיה לגמרי. לטובת הרכב יאמר שהוא מאוד אמין, לא נכנס פעם אחת למוסך חוץ מטיפולים שוטפים ושבתור רכב, אם לשים את המחיר בצד, הוא סבבה לגמרי, המנוע חזק, הנוחות נחמדה והכל בסדר בכללי.

פורסם

היה לי הונדה סיוויק משנת 2008 במשך 8 שנים. עשתה 100,000 ק"מ.

אמינה ברמה של 100% למעט החלפת צמיגים ומצברים,

צריכת דלק בבין עירוני בשנים הראשונות כ-18 ק"מ לליטר בבין עירוני,אח"כ -13~14 ק"מ לליטר תלוי בסוג הנהיגה וכמות הנוסעים ברכב.

בעיר בנסיעה רגילה -10 ק"מ לליטר.

1800 סמ"ק עם 142 כ"ס- אוטו מצוין לדעתי.

פורסם

יש לי את הגרסה החדשה יותר (2012 עד עוד מעט). ידנית.

אבל לדעתי המנוע כמעט זהה והמשקל גם כן.

אני חושב שבהונדה יתרון בצריכת דלק לידני אז תעשה את ההתאמות שלך.

אצלי בכל מקרה 1:12-13 בממוצע. 70:30 לטובת בינעירוני. לא נוהג חסכוני במיוחד.

בפעמים שניסיתי לנהוג בינעירוני חסכוני אפשר גם לראות 1:15 ואפילו מעט טוב יותר. אבל זה רף עליון לגמרי

פורסם

שלום אוראל,

אני מחזיק בסיוויק שנת 2009 מזה 3 שנים.

בהתחלה גרתי בעיר ורוב הנסיעות היו עירוניות והצריכה הייתה סביב 1:9 משולב.

כיום אני גר במושב כאשר 70% מהנסיעות הן בינעירוניות ובנסיעה רגועה אפשר להגיע ל1:14 משולב.

הרכב יחסית נוח, לא כמו רכב צרפתי אבל נוח. פרקטי ביותר(לי יש את גרסאת 5 הדלתות) והנדסת האנוש מעולה.

לגבי אמינות, כמו שאמרו, מלבד טיפולים שוטפים לא נתקלתי בשום תקלה עד היום.

מקווה שעזרתי,

בהצלחה.

פורסם (נערך)

נח זה קצת הגזמה. הרכב נמוך. הנהג יושב נמוך. הכסא לא מפנק והגב כואב בנסיעות ארוכות. האגן מחפש תנוחת ישיבה טובה ולא מוצא. הכי נורא זה להוציא ילדים ישנים מהספסל האחורי . נשבר הגב. הנדסת מכונות מעולה. הנדסת אנוש עובר בקושי.

אצלי הצריכה הממוצעת היתה 1:11 .

אני 180+ ס"מ והגב למזלי הסתדר כשעברתי לרכב אחר (יתרון הליסינג).

לפני שאתה רוכש מומלץ לבצע נסיעה ארוכת טווח אחת. רכב ששובר את הגב לא שווה אפילו שקל.

אני לא חושב שהוא תמורה טובה לכסף אבל אצלי הוא היה בליסינג. האבזור מאד עני לעומת המתחרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודם כל נוחות זה עניין סובייקטיבי. מכמות המאזדה 3 דור ראשון שהיו בארץ כניראה שלאנשים מסויימים לא מפריעים אותם דברים, האוטו לא נוח ברמה של נסיעה של 5 דקות בעייני.

איזה גירסא הייתה לך, 4 או 5 דלתות? כי הן שונות לגמרי ואני מכיר את שתיהן באופן אישי. ה4 דלתות אכן מאד נמוכה וכל הרכב בפנים שונה לחלוטין.

בגרסאת 5 הדלתות הדלת האחורית נפתחת כמעט 90 מעלות אז מוזר שלא הייתה לך גישה נוחה לספסל האחורי.

גם אני מעל 180 ולי אין שום בעיות נוחות.

בקיצור הכי טוב ללכת לראות, כמו תמיד.

פורסם (נערך)

אני מחזיק סיוויק 2007

ע"פ מחשב הדרך צריכת הדלק העירונית היא 1 ל 13.5 ,אבל קח בחשבון 2 דברים:

תוואי הנהיגה שלי בתוך ירושלים כולל המון נסיעות בכביש בגין , מה שתורם לירדה בצריכה .

בנוסף סיגלתי הרגלי נהיגה חסכוניים.

הרכב עבר אצלי יישור קו מקיף(פלאגים,כל הפילטרים,שמנים וכו)

מחוץ לעיר בנסיעה רגועה 1 ל 17-18

לדעתי נתונים מעולים בהתחשב בכח ובנפח המנוע

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

לדעתי הסיוויק לא נותנת מספיק ערך לכסף, בטח בדגמים הישנים יותר שלה. סביר שתוכל למצוא חלופה מוצלחת יותר בסכום שתצטרך להוציא כדי לקנות אחת.

פורסם

כאחד שיש לו סיווק ex (הדגם המפואר), בגדול אני מאוד מרוצה מהרכב, אמינה מאוד, חוץ מטיפולים ובלאי. לא היה לי איתה בעיה כלל!

מומצע דלק אמרו לך כבר. בגדול מבחינת מתחרים באותם השנים ואותו התקציב, הסיוויק תיתן לך תמורה טובה לכסף. אם התקציב מאפשר לך, חפש את הדגם המפואר. יהיה לך בקרת שיוט, קסנון מקורי, שליטה מההגה, פנסי ערפל, סאן-רוף (בחלק מהדגמים). חימום בכיסאות.

אישתי נוסעת עם שני ילדים שיושבים בכסאות בטיחות. הבגא'ז מספק למדי. (קניות/עגלת ילדים).

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...