Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון FR 1.4TSI לאחר פייסליפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, העלתי בזמנו שירשור לגבי התלבטות,נכון לעכשיו נראה שזה הרכב שאני רוצה

בעיקרון ידוע לי על כמה חסרונות כמו קשיחות מיתלים(אסתדר עם זה גם המאזדה שאני נוסע בא לא הכי רכה וגם יצא לי לנסוע על ה1.2 הרגילה שלא הרגשתי חוליות נשברות בה כמו כן גם בפאביה שיוצא לי לנסוע בה אחת לשבוע בסביבה שלי ולא נראה שיש סבל רב בה)

יש פרטים לגבי בטיונינג שעבר המנוע? נראה שמ122 כ"ס בפייסליפט הוא קפץ ל150כ"ס? ויש איזו טכנולוגיה שמנתקת צילנדרים לחיסכון בעת הצורך.אני יודע שהדגם לפני הפייסליפט היה גם יחסית גמיש וחסכוני(ידני 1.4).

אשמח לעוד מידע פרקטי(עוד חסרונות/יתרונות/מחלות שאני עלול לפגוש,מחירי טיפול קטן וגדול וכו'),כמו כן אשמח לדעת אם יש איזה מבצע אטרקטיבי לרגע ההשקה של הפייסליפט בתחילת פברואר.

תודה רבה ושבוע טוב,

איליה.

פורסם

המנוע 150 כ"ס והמנוע 122 זה לא אותו מנוע.

בד"כ בסיאט הם נותנים את הרכב בהשקה עם כל מיני הטבות (חבילות אבזור - ג'אנטים מוגדלים וכו') ואולי איזו הנחה סימלית.

לאחר מכן לתקופה קצרה המחיר מתיישר.

ואז מתחילות הצניחות החופשיות.

אז את הדיל הכי טוב כנראה תקבל על שאריות של גרסת ה-122 אם תישאר.

פורסם

מישהו?!

נאקמצ'י ידוע לך מה הטווח מחיר על הדגם החדש של FR 1.4TSI ידני?

ועל איזה צבעים יש תוספת מחיר(הבנתי הלבן מחייב אותך בתוספת ממש מכובדת)

פורסם
המנוע 150 כ"ס והמנוע 122 זה לא אותו מנוע.

בד"כ בסיאט הם נותנים את הרכב בהשקה עם כל מיני הטבות (חבילות אבזור - ג'אנטים מוגדלים וכו') ואולי איזו הנחה סימלית.

לאחר מכן לתקופה קצרה המחיר מתיישר.

ואז מתחילות הצניחות החופשיות.

אז את הדיל הכי טוב כנראה תקבל על שאריות של גרסת ה-122 אם תישאר.

עם הלאון החדשה הם שמרו חזק על המחיר,לא היו עליות וירידות תלולות במחיר מכירה כחדשה וזה גם מתבטא במחירון שלה כיד שניה.

פורסם

אין מצב שהרכב יתומכר ב-116.

מחיר המחירון של הדגם היוצא היה 130K לפני תוספות ורישוי.

במבצעי הסוף שנה המחירים ירדו כי רצו לסיים את הדגם.

אני רכשתי אחד עם כל התוספות, ללא איתורן ב-121K על הכביש.

הבנתי שהדגם החדש יעלה אפילו יותר מהדגם הקיים.

הערכה גסה - לפחות 130 אם לא יותר.

פורסם

130-116 זה הטווח שנלקח ממבצע סוף שנה, להבנתי קיים איזה מבצע גם עכשיו, רק שעדיין אפחד לא יכול להגיד לי מחיר למרות שראיתי שהמחיר ה"צפוי" אמור להיות 125-126K כלומר עד 130 על הכביש, בא לי להיות מעט מוכן נפשית לפני שאגיע לאולם תצוגה לנסיעת מבחן ומיקוחים כאלה ואחרים, ועם בירור עם הביטוח אותי מחייבים בפויינטר/איתוראן :\

אפשר פירוט לגבי תוספות, טנקס :)

פורסם
130-116 זה הטווח שנלקח ממבצע סוף שנה, להבנתי קיים איזה מבצע גם עכשיו, רק שעדיין אפחד לא יכול להגיד לי מחיר למרות שראיתי שהמחיר ה"צפוי" אמור להיות 125-126K כלומר עד 130 על הכביש, בא לי להיות מעט מוכן נפשית לפני שאגיע לאולם תצוגה לנסיעת מבחן ומיקוחים כאלה ואחרים, ועם בירור עם הביטוח אותי מחייבים בפויינטר/איתוראן :\

אפשר פירוט לגבי תוספות, טנקס :)

1. חיישני רוורס שטוחים.

2. חבילת waze גולד - מצלמת רוורס + וויז + מעמד איכותי לסלולרי.

אגב אני ויתרתי על האיתורן כי הסוכנת שלי השיגה לי ביטוח ללא מיגון.

אם תרצה, הפנתי אליה עוד כמה והם קיבלו מחיר מצויין למקיף ללא מיגון.

פורסם

אין לי מושג איך תתומחר החדשה.

אני רק יכול להגיד שעל הדגם לפני מתיחת הפנים קיבלתי הצעה שהרכב רק הושק ולאחר כשנה פלוס המחיר ירד מאותה הצעת מחיר ביותר מ15 אלף.

פורסם (נערך)

טוב הבנתי, אני אצתרך להפרד ככל הנראה מ130K.

יש אלטרנטיבה גם ידנית שוות ערך לFR?(חיסכון בינוני+ בדלק, זריזות גבוהה, לא כ"כ משעממת)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אם אתה כבר הגעת לסדר גודל של הסכומים האלו ואתה נוסע לבד? האם שקלת כבר סיאט איביזה קופרה או פיג'ו 208 GTI?.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רוב הנסיעות לבד או עם נוסע בודד(גם בדרך כלל סך הכל יומי נע בסביבות ה40ק"מ, הסופשים יכולים להגיע ל150-200ק"מ), אחת לשבועיים/חודש לוקח את ההורים לאחותי למרכז, הקטע שאיני רוצה לשבור את הראש לחפש אקסמפל לא שחוט של קופרה/208GTI בדרך כלל רכבים אלו מגיעים מבני דודיינו או צעירים שגבול הטעם הטוב שלהם ממש מטושטש,כמו כן אני מתכנן לקחת מימון חלקי אז להוציא 130K בבום איני יכול. מעדיף לקחת רכב חדש שאני יודע מה הוא עבר, איך ומתי טופל ואיזה יחס קיבל

פורסם

כן, הבחור התכוון לקופרה/GTI חדשות. האיביזה תעלה לך 136 ותיתן ביצועים טובים בהרבה מהלאון. איכות החומרים והפינוק בפנים יהיה נמוך יותר.

• תוכן חדש...