Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני [תקציב 35K]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סופר מיני לנסיעות קצרות בתוך העיר באופן יומי. שיהיה אוטומט עם 5 דלתות.

חשוב שיהיה כמה שיותר חדש ואמין עם צריכת דלק נמוכה מזגן טוב.

חשבתי על סוזוקי אלטו, פיקנט לא יודע אם להתקרב למשפחת הc1, 107, אייגו רק מהסיבה שמדובר בגיר רובוטי וזה מתכון לבעיות בעתיד.

סכום רכישה לרכב באזור ה35k.

פורסם

דגמי המיני ולא הסופר מיני.

האלטו תהיה חסכונית ואמינה אבל עם בטיחות נמוכה , רועדת בסרק באופן מורגש.

פיקנטו אופציה פחות חסכונית אבל עם גיר אוטומטי רגיל.

עד כמה שאני קורא בפורום , לא חושב שהרובוטי החד מצמדי ב107 ושות' בעייתי.

אם רוצה לעלות בגודל אפשר לחפש ניסן מיקרה , תהיה חסכונית עם גיר רציף.

פורסם

אז הבטיחות כן חשובה לי. אני חושב על שנתון של למעלה מ2012 לא השכרה ולא ליסינג. אהבתי את הרעיון של רכבים הקטנים עם מנועי הטויוטה בגלל האמינות אך החשש הגדול הוא הגיר הרובוטי שצריך להתנהג איתו בעדינות ואני חושש מזה כי לא אני הוא זה שינהג באוטו.

מה עם ספייס סטאר, סיטיגו ומיי?

פורסם

הספייס מעל התקציב שלך.

אני חושב שדווקא אלטו יכולה להיות אופציה טובה,הרי הרכב מיועד בעיקר לעיר.

אני דווקא פחות הייתי ממליץ על הגיר רובוטי כי בעיר הוא פחות נעים מאשר פלנטרי.

הפיקנטו טובה יותר למעט צריכת הדלק אבל יקרה יותר ולכן תהיה ישנה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם כן ללכת על אחד משלושת הרובוטיות החולקות את אותו מנוע-107,c1, אייגו על איזה מבין שלושתם הייתם הולכים? מבחינת בטיחות, נוחות, והנדסת אנוש לטיפולים בה?

פורסם

על הכי זולה והשמורה,זה אותו רכב בדיוק כאשר לסיטרואן והפיגו יש יתרון קטן באיבזור-מד סלד שאין אותו בטיוטה משום מה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי עדיף כבר את פיקנטו בגלל האחריות המורחבת.

פורסם
הדור החדש טיפה מעל התקציב שלך, אישית מעדיף אותה על הפיקנטו שיש בכל חור וגם כי היא מרגישה יותר מרווחת.

לא הבנתי, מה עדיף?

פורסם
הדור החדש של הi10, שמבדיקה ביד 2 נמצא קצת מעל התקציב.

מאיזה שנה התחיל הדור החדש של i10? אני יודע שהדור הישן היה זללן דלק.

• תוכן חדש...