Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התחדשתי בפיג'ו 208GTI, ואחרי שנה וחצי שהמערכת שכבה בבית אני מחפש המלצות למתקין מקצועי!!!!

נכוויתי בעבר ממתקינים גרועים ואני מחפש איש מקצוע שיודע את עבודתו על הצד הטוב ביותר.

אפשר כבר לשלול את - ישראל "ג'וניור" מסיבת לא זמין/לא פנוי/לא עונה ואת יוסי "אלפיין" - לא אהבתי את הגישה שלו וגם את המחיר לדעתי המוגזםםם.

תודה!

פורסם

שללת שניים מהמתקנים הטובים בארץ,במידה ותחליט בסופו של דבר לא ללכת על אחד משניהם,אישית הייתי שוקל שוב.

במידה ולא אמליץ לך על blue monkey ברעננה,טל הוא מתקין ברמה גבוהה מאוד.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלום חברים,

אפשר כבר לשלול את - ישראל "ג'וניור" מסיבת לא זמין/לא פנוי/לא עונה ואת יוסי "אלפיין" - לא אהבתי את הגישה שלו וגם את המחיר לדעתי המוגזםםם.

תודה!

לא יזיק לך לשנות את הגישה ולתת קצת כבוד לאנשים.

אף אחד לא עובד אצלך.

לא זמינים? מחירים גבוהים?

אפשר להעביר ביקורת בצורה מכובדת.

-

פורסם

לא יזיק לך לשנות את הגישה ולתת קצת כבוד לאנשים.

אף אחד לא עובד אצלך.

לא זמינים? מחירים גבוהים?

אפשר להעביר ביקורת בצורה מכובדת.

חבר, אולי לא הבנת אותי נכון...אני לא העברתי ביקורת.

ג'וניור באמת לא זמין, ומותר לי לחשוב שהגישה של יוסי לא מתאימה לקו מחשבה שלי ושהסכום שהוא דורש גבוה ומוגזם.

זלזול?? אני רחוק מאוד משם, בוא לא נהיה ילדים.

פורסם

שללת שניים מהמתקנים הטובים בארץ,במידה ותחליט בסופו של דבר לא ללכת על אחד משניהם,אישית הייתי שוקל שוב.

במידה ולא אמליץ לך על blue monkey ברעננה,טל הוא מתקין ברמה גבוהה מאוד.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

תודה על ההמלצה !

אבדוק אצל טל לגבי ההתקנה.

ו

פורסם

קצת סרטונים ביוטיוב, מדריכים בפורום(ים), רכישות באיביי/אמאזון ויאללה תתקין לבד. ככה תוכל לבוא בטענות רק כלפי עצמך. :wink:

אני מבין שהחיפוש הוא באזור המרכז?

ראה תחתית הודעה זו למשל.

אולי יש נוספות דומות.

• תוכן חדש...