Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40 ק"מ לעבודה . בשמיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי בתפקיד שהוצע לו

אם זו משרת מנכ"ל אז שווה לנסוע 40 ק"מ

משרת מנכ"ל? במה אתה עובד ומה המרחק והאם אתה מקבל על זה 30K? נו באמת, המלצות קצת תלושות מהמציאות.

40 ק"מ ב 100 קמ"ש זה שום דבר, שום כלום.

האם יש רכבת לכיוון ההוא? הכל שיקולים של זמן בסופו של יום והכי חשוב, הרכב פרטי/ליסינג? והאם יש הוצאות אחזקת רכב שנכנסות למשכורת, חלק מהאנשים מרווחיים קלות מזה.

שכחת להכפיל הכל ב-2 כי זה לכל כיוון. כלומר משהו כמו 50KKM בשנה. פסיכי לגמרי, אין ספק.

ולעניין הפוסט המקורי, כמו שאמרו זה ממש ממש אישי. לגבי - זה זמן גבולי לטעמי, והייתי משדל לנהוג פחות זמן ביום. לו זה היה 40 ק"מ, חצי שעה לכיוון היה לי סביר. אבל 40 ק"מ, 50 דקות לכיוון - לא כיף. יצא לי לעבוד בעבודה שהייתה כ-100 ק"מ לכיוון וכשעה-שעה וחצי לכיוון. זה היה שוחק מידי לאורך זמן.

הוא כבר הכפיל, תקרא שוב. 80 ק"מ ליום זה 40 לכל כיוון. אתה הלכת על 80 לכל כיוון = 160 ליום...

ועכשיו לגבי הנושא עצמו:

אני מתגורר באשדוד ונוסע לרחובות פארק המדע, מדובר על כ 26 ק"מ בערך ולוקח לי עם הרכב בבוקר 45 דקות ובחזור כ 60-70 דקות עם הפקקים החדשים בעיר, למרות שבעבר לקח גם כ 45-50 דקות לחזור, לא הבדל מטורף מדי תלוי בשעות.

מרחק של פאקינג 26 ק"מ לכל כיוון ! מה זה 26 ק"מ? כלום.

אם אני נוסע עם הרכבת, מה שלרוב אני עושה אז זה ככה:

נסיעה מהבית לרכבת = 10 דקות (10-15 דקות לפעמים להגיע רק לרכבת בעיר עצמה !)

נסיעה ברכבת לפארק המדע ברחובות = 19-21 דקות

הליכה למשרדים = 8-10 דקות

בחזור הזמנים אותו הדבר רק שבעקבות הפקקים בערב, מהרכבת לבית לוקח כ 15 דקות

בסה"כ לוקח לי להגיע לעבודה 60 דקות מרגע היציאה מהבית (כולל הזמן שצריך לצאת לפניי כן, מעלית, רכב, נסיעה לרכבת וכו' וכו')

תכנסו לפרופורציות כן, אנשים ממש התפנקו וקצת חיים בסרט עם כל הכבוד.

יש לי חברים שנוהגים 60-70 ק"מ ביום ושעה - שעה וחצי בדרכים לעבודות טובות כי אין רכבת ואין גישה לשם כל כך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשלושת החודשים האחרונים אני עושה כ-70 ק"מ לכל כיוון (מעלה אדומים-פ"ת),נכנסתי לזה בידיעה כי מדובר בתפקיד שרציתי,כיף זה לא,אפילו די סיוט.

חשבתי להחליף רכב,לרכב שיותר מתאים למשימה ,אבל גם ב-S-CLASS כיף גדול זה לא יהיה,אני יוצא כל יום סביבות 6 מהבית ובמקרה הטוב אם כל הכוכבים מסתדרים ב-7 אני נוחת במשרד (לצאת יותר מאוחר,אין טעם,עדיף להשאר בבית) ובערב שעה וחצי בחזור נחשב ליום לא רע :-(.

פתרון:מחפש דירה לפחות במחצית הדרך

הפתרון שלך יעזור לך רק פסיכולוגית. בתכלס, העיר היחידה זיש באמצע זה מודיעין וזה במקרה הטוב יחסוך לך רבע שעה.

אופנוע מצמצם את הזמנים במרכז בצורה מצויינת.

ימשיך כבודו, ומצמצמת גם איברים בגוף ואת תוכלת החיים וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה נהפך לדיון תאורטי, אבל 30K זה שכר מעולה (גם בהיטק) ולא הרבה מרוויחים אותו.

תחבורה ציבורית אמורה להוות פתרון ונקווה שאי פעם במדינתינו יושבי הפריפריה יוכלו להשתמש בה ביעילות,

אצלי לדוגמא אהיה חייב להחזיק עוד רכב ואז 20 ד' עד לרכבת 55 ד' להרצליה, ומשם שאטל או ברגל עוד 15ד' לערך שזה בערך שעתיים לכל כיוון (כולל המתנות לרכבת),

ברכב הלוך (יוצא ב5 בבוקר) 55 ד', חזור בממוצע 1:25, מה שאומר חוסך בערך שעה וחצי ביום.

יש לי רכב מהעבודה ללא הגבלת ק"מ (אבל עולה לי בערך 3400 נטו) ללא כביש 6.

שוב בתאוריה רכבת חופשי חודשי 370 ש"ח ואחזקת סמרטוט שיקח אותי לרכבת היה עולה לי בערך 1500 ש"ח בחודש.

פורסם (נערך)
משרת מנכ"ל? במה אתה עובד ומה המרחק והאם אתה מקבל על זה 30K? נו באמת, המלצות קצת תלושות מהמציאות.

זה היה מכוון מצדי. זו היתה תשובה סרקסטית לשאלה תלושה מכל הקשר, ואני מופתע שאנשים משקיעים מזמנם היקר ועונים ברצינות לשאלה שכזו של פות"ש.

איך אפשר לשאול אם 40 ק"מ זה סביר כשלא מגלים מה התפקיד ומה התנאים?

אני למשל מוכן לנסוע 100 ק"מ לתפקיד מסוים ולא מוכן לנסוע 10 ק"מ לתפקיד אחר. הכל תלוי בהקשר, בתפקיד ובתנאים.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

אני עושה כל יום 40 קמ ב45 דקות לכל כיוון. אני לא חריג במקום העבודה הזה. זה ממש לא נורא כשיש רכב סביר והבחור מתפנק. אם היו מציעים לי 15 קמ בפקק לכל כיוון במקום לא הייתי מסכים בשום אופן.

פורסם

היה לוקח לי בבוקר להגיע לעבודה 30 דקות וחזרה בערך 40. זה לא היה מקובל עלי להיות שעה ביום סתם בכביש ועוד בפקקים לתל אביב וחזרה. שלא לדבר על בלת"מים

עברתי למקום מגורים 5 דקות מהעבודה. (או רבע שעה הליכה) הרכב משמש בעיקר לסופי שבוע ויש לי עוד 20 שעות פנויות בחודש.

הזמן שלי חשוב לי מאוד. אז עוד 1000 ש"ח שכר דירה אבל הקילומטרז בשנה ירד וגם הוצאות על דלק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הפתרון שלך יעזור לך רק פסיכולוגית. בתכלס, העיר היחידה זיש באמצע זה מודיעין וזה במקרה הטוב יחסוך לך רבע שעה.

ימשיך כבודו, ומצמצמת גם איברים בגוף ואת תוכלת החיים וכו'.

אכן מחפש במודיעין.

בבוקר-אם אצא ממודיעין בשעה שאני עובר שם כרגע מדובר על נסיעה של -30/40 דק' ,כבר חסכתי כחצי שעה.

בערב- 45/שעה,נכון להיום שעה וחצי זה יום מוצלח,לרוב מדובר על זמנים שמתקרים לשעתיים אם אני יוצא מהעבודה ב-5.

כמו שאני רואה את זה,כל דקה של תסכול ועצבים שאני חוסך כבר שווים את זה :wink:

חוץ מזה,הגיע הזמן אני חושב לעזוב את הבית של ההורים..

פורסם

הוא כבר הכפיל, תקרא שוב. 80 ק"מ ליום זה 40 לכל כיוון. אתה הלכת על 80 לכל כיוון = 160 ליום...

צודק.

הוא פשוט גם דיבר על נסיעה חיפה-הרצליה, לכן הוא בלבל אותי והנחתי שהוא מחשב את הקילומטראג' לנסועה הנ"ל, כשהוא בכלל, ככל הנראה חישב את הנסועה של פותח השרשור.

פורסם

אני במרחק של 18 קמ' מהעבודה וזה לוקח לי בין 45 דקות לשעה.

המרחק לא משנה ו 40 קילומטר זאת בדיחה.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

פורסם

כשאני יוצא לעבודה בבוקר (רבע לחמש) לוקח לי שעה ומשהו . הדרך חזרה היא כבר עם עומס ולפעמים לוקח יותר משעה וחצי )-:

אבל ממש אין לי ברירה.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
בשלושת החודשים האחרונים אני עושה כ-70 ק"מ לכל כיוון (מעלה אדומים-פ"ת),נכנסתי לזה בידיעה כי מדובר בתפקיד שרציתי,כיף זה לא,אפילו די סיוט.

חשבתי להחליף רכב,לרכב שיותר מתאים למשימה ,אבל גם ב-S-CLASS כיף גדול זה לא יהיה,אני יוצא כל יום סביבות 6 מהבית ובמקרה הטוב אם כל הכוכבים מסתדרים ב-7 אני נוחת במשרד (לצאת יותר מאוחר,אין טעם,עדיף להשאר בבית) ובערב שעה וחצי בחזור נחשב ליום לא רע :-(.

פתרון:מחפש דירה לפחות במחצית הדרך

וואלה,אם הייתה לי S-CLASS,וכסף להחזיק אותה (או משולמת מהעבודה) - הייתי מוכן לגמוע כל יום גם 200ק"מ לכל כיוון ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז היית מתרגל לS קלאס, והיית חוזר לסבול מהפקק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

8.4 ק"מ מהבית לעבודה, 10 דקות נסיעה, מעריך את זה מאוד.

ועוד יש לי 3 דרכים שונות ואני בוחר איך אסע בהתאם לפקקים.

40 ק"מ זה לא בשמיים בכלל, רכב נוח ושקט יכול להקל, עם הזמן כבר מתרגלים לנסיעה וזה לא מרגיש רציני.

פורסם

עבדתי ברמת החייל וביזבזתי כל יום לפחות שעתיים בדרכים.

היום אני בדיוק במרחק 6 דקות הליכה מהמשרד, ואין תחליף לחיסכון בזמן, יקיצה טבעית בבוקר ובמיוחד כל העצבים של הכבישים והפקקים.

עכשיו כשאני צריך לנסוע לפעמים לסידורים לפני/אחרי עבודה אני אומר תודה לאל שאני לא צריך להתמודד עם זה כל יום.

• תוכן חדש...