Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מנקים מיכל דלק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרוקן את מיכל הדלק של הפיאט, לנקותו ולהתקין שוב.

האם יש פרקטיקה סטנדרטית לתהליך הזה ?

הריקון מתבצע דרך צינור הזנת המנוע, או בדרך אחרת ?

ואיך מבצעים שטיפה ?

עדכון: ה- 850 השלימה ביקור ראשון במוסך ישראלי.

הוחלפו כל צינורות הגומי של מערכת הבלמים, שופצו הקליפרים, הוחלפו צלחות, משאבות בלם אחוריות, הותקנו סנדלים חדשים מאחור, שמן מנוע חדש וניקוי פילטר, פלאגים, פלטינות, קבל, רצועות, הוחלפו מיסבי גלגלים.

כמו כן, הקפיץ הקדמי המונמך שהתקין הבעלים האמריקאי הוחלף בקפיץ מקורי שהוזמן מחו"ל.

סה"כ נזק של 3000 ש"ח נוספים :shock: .

כמו כן, יש לוחית רישוי ישראלית (מזל טוב !), רשיון תנועה זמני וביטוח חובה. ביום ראשון מתחילים תהליך תקינה ישראלית.

היום היא נסעה פעם ראשונה הביתה על כביש ישראלי.

הלב כמעט והתפוצץ מגאווה . :-)

פורסם

אהלן ארנון!!!

אם אתה שואל לעצתי,עדיף שתעשה זאת בצורה המקצועית ביותר,שכן ניקוי מיכל דלק עושים פעם ב...

גש למכון רדיאטורים,שם הם מבצעים חצייה של המיכל לשניים ע"י פתיחת הפונטים שלו(המיכל

מגיע מהחברה כשני חצאים הנלחצים ע"י פרס),מנקים אותו כמו שצריך ואח"כ מורחים אותו בחומר

מונע קורוזיה וכולי...

את אותו הדבר התכוונתי לבצע ברכב שלי,אבל הצלחתי למצוא מיכל במצב חדש ולכן ירדתי מהרעיון

פורסם
אהלן ארנון!!!

אם אתה שואל לעצתי,עדיף שתעשה זאת בצורה המקצועית ביותר,שכן ניקוי מיכל דלק עושים פעם ב...

גש למכון רדיאטורים,שם הם מבצעים חצייה של המיכל לשניים ע"י פתיחת הפונטים שלו(המיכל

מגיע מהחברה כשני חצאים הנלחצים ע"י פרס),מנקים אותו כמו שצריך ואח"כ מורחים אותו בחומר

מונע קורוזיה וכולי...

את אותו הדבר התכוונתי לבצע ברכב שלי,אבל הצלחתי למצוא מיכל במצב חדש ולכן ירדתי מהרעיון

אל תנסה את זה בבית!!!

יש מלא סיפורי זוועה על אנשים שחתכו מיכלים שהכילו נוזל דליק והמיכל היתפוצץ!!!

צריך למלא את המיכל במים (לאחר שטיפה) ואז לחתוך!!!

אל תגידו שלא אמרתי :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי אחי!

זו בדיוק הסיבה שהפנתי אותו לבעל מקצוע.בשום פנים ואופן אין לבצע זאת באופן עצמאי כי:

זה לא משחק ילדים

את הפונטים יש לפתוח בצורה מקצועית על מנת לא לגרום נזק למיכל הדלק.

הניקוי ותהליך השימור צריך להיעשות ע"י מי שכבר עסק בכך רבות,ובצורה מיומנת.

• תוכן חדש...