Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקסיקו סיטי - מי היה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה שאצטרך לנסוע במסגרת העבודה במרץ.

מי היה ויכול לתת קצת מידע? משום מה יש לי אסוציאציות מוזרות לגבי מקסיקו, אבל שוב, אין לי שום מידע.

תודה.

פורסם

אתה לא היחיד. לא הייתי אף פעם במקסיקו, אבל הרושם מרוב הסרטים שראיתי (בעיקר דספרדו, שובר שורות וסיקריו), שמקסיקו זה משהו שווה ערך לסוריה או רצועת עזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי במקסיקו סיטי אבל כן במונטריי (גם כן במסגרת העבודה). הבנתי שזה די דומה. אספו אותי ברכב או ששלחו אותי במונית, כך שלא הייתה בעיה (אם לא מתחשבים בזה שהמונית היתה יונדאי אטוס שדרשה כיבוי מזגן כדי להאיץ מרמזור [emoji32] ). יצאתי ברגל מהמלון רק למסעדה הסמוכה.

הקטע המצחיק שבמלון שבו לנתי בדיוק שהו הפדרלס, כך שהוא היה מאובטח יותר משגרירות - רכבים משוריינים בחניה, שוטרים בשכפצים קסדות ונשק אוטומטי, כאלה.

כל עוד לא תלך להסתובב ברגל במקומות מפוקפקים אין סיבה לדאגה.

פורסם
אתה לא היחיד. לא הייתי אף פעם במקסיקו, אבל הרושם מרוב הסרטים שראיתי (בעיקר דספרדו, שובר שורות וסיקריו), שמקסיקו זה משהו שווה ערך לסוריה או רצועת עזה.

שובר שורות מסופרת בניו מקסיקו, שהיא מדינה בארה"ב. לא מעט מתבלבלים.

לפות"ש – במקומך הייתי מסתכל על זה כחוויה. אתה אמור לטוס לבד?

פורסם

מקסיקו סיטי זה מקום ע נ ק

זו העיר הכי גדולה בעולם לזכרוני עם קרוב ל21 מליון תושבים לאורך כל העיר....

יש בה שכונות יוקרה מדהימות ויש שם איזורים שאלוהים ישמור.

בגדול ל א אוספים מונית ברחוב - אבל חוץ מזה אם תצמד לאיזורים הטובים - הכל בסדר.

אובר עובד סביר , והמוניות דרך המלון / הנמל תעופה מתומחרות סביר.

אני משאר שאתה מדבר ספציפית על המרכז - ולרוב DF (דיסטריטו פדרל) - שגם שם יש איזורים טובים יותר או פחות.

אם אתה ישן באיזור כמו קונדסה (שנקין / פלורנטין - רק יפה נקי וטעים) הכל בסדר , מצד שני - כמה רחובות משם ...

יש לך פרטים יותר ספציפים?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שובר שורות מסופרת בניו מקסיקו, שהיא מדינה בארה"ב. לא מעט מתבלבלים.

https://www.youtube.com/watch?v=BUmpTKXpIdM

"ניו מקסיקו מצדיקה את השם שלה, עכשיו היא ממש כמו מקסיקו בגלל כל הסמים"

אגב יש גם סצנות בסדרה שהם כאילו במקסיקו (בגלל פילטר שונה לעדשה של המצלמה :lol: )

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לסובלים מבעיות נשימה לא נעים שם כי העיר נמצאת בגובה מעל 2200 מטר וזיהום אוויר מטורף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הייתי שם מספר פעמים, זה שונה כי אני דובר את השפה, אכן מקום ענק, יש אזורים שלא מתקרבים בעיקר בלילה נפוץ בהרבה מקומות במרכז ודרום אמריקה, אישית חוץ מבשדה תעופה לוקח מונית רק מהרחוב להקפיד לבקש מונה, מדהים לראות איך הם בשנייה פותחים ספר רחובות ומגיעים בלי gps. בתור טיול שהבנתי שזה לא מה שאצלך, לא הייתי מתעכב שם מעל יומיים כי מקסיקו זו מדינה מדהימה עם המון מקומות ששווה לבקר, בעיר בירה יש כמה מוזיאונים נחמדים, ושווקים ששווה לבקר, אישית גם נסעתי במטרו די קל להתמצא בו בגלל שהקימו אותו היו הרבה אנלפבתים אז הכל עם ציורים, בפועל לא נוסעים בו הרבה תיירים. האנשים עצמם מסבירי פנים גם בעיר בירה, בעיקר מחוצה לה במקרה שלך זה פחות יעזור לך בגלל שרובם לא דוברי אנגלית. סע בכיף, פקח עיניים כמו שרצוי בכל מקום.

אם יהיה לך זמן תיסע לטיאוטיווקן, פירמידות כשעתיים מהעיר בירה. טקילות לא בשדה תעופה, בחנויות מקומיות של משקאות בעיר בירה עם 100% אגווה, גם תכשיטי כסף זולים שם יחסית, להתווכח על מחירים.

אין מצב שהייתי שוכר רכב בעיר בירה, מחוצה לה כן.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

תודה רבה על התגובות. אבדוק ביום ראשון מה הלוקיישן בדיוק.

בקשר לרכב אני מאמין שיש אופציה לקחת רכב שכור, או להתנייד במוניות. בחירה שלי.

אני טס עם חבר לעבודה.

פורסם

וותר על לנהוג.

מיותר לגמרי - במיוחד עם זה שיש איזורים מאוד מפוקפקים שם , אינטרנט בינוני ביותר לפעמים וזה מקום ענק כך שוויז וכו יכולים לפספס בקלות.

זה ל א המקום להתעסק עם רכב. (לדעתי)

קח מוניות - תרביץ איזה מוחיטו טוב בערב כשאתה לא צריך לנהוג ותהנה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

^^^ מחזק

אלא אם החלטתם לצאת ליום תיור מחוץ לבירה.

גם אז כדאי לשקול סיור מאורגן של יום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא יודע אם אתה רווק או בן כמה אתה, אבל כל עוד אתה בעניין, לך לקנקון ותודה לי אח"כ. אפילו כמה שעות זה טוב, בום טראח ותברח.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אני לא יודע אם אתה רווק או בן כמה אתה, אבל כל עוד אתה בעניין, לך לקנקון ותודה לי אח"כ. אפילו כמה שעות זה טוב, בום טראח ותברח.

ללכת לקנקון יקח לו כמה חודשים.

אכן קנקון מקום מדהים אבל יש לטוס לשם כשעתיים+ ממקסיקו סיטי, וכדאי להיות שם מספר ימים, וגם שם לטייל מחוץ לעיר לפירמידות של המאיה

לקחנו טיול יום לאתר המאיה Chichen Itza (צ'יצוניצה) שזכה בעבר להיות חלק מ-7 פלאי עולם. הטיול כולל איסוף בבוקר מכל מלון בו אתם נמצאים בקנקון לנקודת איסוף שבה מחלקים ...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...