Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אמור לצאת עם הקבוצה שיצאה לפני כחודשיים לקורס נהיגה מתקדמת במסלולים. בסופו של דבר ביטלתי את השתתפותי. אנשים שהיו בקורס המדובר (אותו אירגן ליאור FIREBALL , אם אני לא טועה) מוזמנים לשתף אותנו בחוויות והתרשמותם הכללית מהקורס.

אני אישית מעוניין מאוד לצאת לקורס , הפעם אקווה שהתאריך יתאים לי , ואולי יש עוד מעוניינים רציניים כמוני , שיחד נוכל להתארגן כקבוצה ולצאת לקורס בהנחה.

אז לכל המעוניינים ולכל משתתפי הקורס הקודם , אתם יותר ממוזמנים להגיב.

עמרי

וואלאק אתה!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום, אני ממליץ לך לגשת באופן פרטי, ולא בקבוצה מאורגנת.

אני יכול להבטיח לך שתשיג מחיר דומה אם תבוא אתה ועוד 2 חברים.

היינו קבוצה גדולה, ובקושי התייחסו אלינו, וממש שמים לב איך המדריך יושב עם בנאדם אחד 15 דקות ועם השני 5 דקות בקושי.

אם תרצה עוד פרטים, אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אולי זה בגלל שהמדריכים שהדריכו אותך לא מקצועיים??

או שעשית את הקורס בבית ספר שמעוניין בכסף שלך ולא בנהיגה שלך??

ולא,אני לא יודע איפה עשית את הקורס.זה גם לא מטריד אותי במיוחד.

יום טוב,

נתי

פורסם

לא הנחה מאוד לא-סביר, כל עוד מדובר ב"מסלולים".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איפה ניתן להרשם לקורס שכזה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
איפה ניתן להרשם לקורס שכזה?
יש באשדוד ביה"ס לנהיגה מתקדמת (אני עשיתי שם) עוברים שם החלקות ועוד כל מיני דברים אחרים. ובסוף מקבלים תעודה...
פורסם

שלום עומרי,

אני עשיתי את הקורס בבי"ס מסלולים באשדוד. היה מאוד מהנה ומלמד. היום התחלק לשניים. חצי ראשון נקרא נהיגה בטיחותית ובו למדנו ותרגלנו בלימות חירום, התחמקויות, ירידה ועלייה מהשוליים ועוד.

החצי השני נקרא נהיגה מתקדמת ובו למדנו ותרגלנו טכניקת הגה, כניסה ויציאה מסיבובים שונים, יציאה מתת-היגוי וכניסה ויציאה מהיגוי יתר. בסוף עשינו ג'ימקנה (נהיגה בין קונוסים).

בעקבות הקורס אני נוהג הרבה יותר טוב , גם מהיר וגם זהיר וממשיך להתאמן ולהשתפר.

ניתן לקבל עוד מידע באתר של מסלולים: www.maslulim.co.il

פורסם
האם אתם ממליצים על קורס כזה ?

זה באמת עוזר ?

כמה זה עולה ?

אם אתה הולך למקום שמטפל בך באמת, אין ספק שזה עוזר, ושזה שוה. יש מקומות שאפשר לעשות גם חצי יום במחיר חצי, אבל אם כבר אתה הולך, תעשה יום שלם, כ-700 שקל. ואל תדאג זה שווה כל אגורה.
פורסם
ואל תדאג זה שווה כל אגורה.
בקשר לזה אני לא כ"כ בטוח!

:|

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני חושב שזה מאוד תלוי מתי היה הקורס. הקבוצה הראשונה שיצאתי איתה הביאה פידבק מאוד מאוד חיובי (כולם היו מרוצים מעל הראש, כולל אני), ואני חושב שזה כי הרגשנו שקיבלנו תמורה הולמת לכסף, חרף הסכום היקר. הקבוצה השניה כמעט ולא הגיבו על הקורס (אשמח דווקא לשמוע תגובות במעמד שרשור זה), אבל רמי לפחות טוען שלא השקיעו בכל אדם מספיק זמן. ייתכן ויש דברים בגו. זה כנראה תלוי על איזה יום נופלים, וזה ספציפית אולי היה יום עם הרבה אנשים ומעט מדריכים :|

אני אישית חושב שקורס כזה הוא בגדר חובה, בין אם תבחר לעשותו בבי"ס זה או אחר. יש בו ערך מוסף וידע מעשי שלא תשיג באף מקום אחר, והחשוב הוא שהידע הזה יכול להציל לך ולאחרים את החיים.

נ.ב. אני לא מבין את הביקורת המרומזת כלפי רמת המדריכים במסלולים. לדעתי יש שם מדריכים משכמם ומעלה (לפחות מהבחינה המקצועית), בשיחות עם אנשים לאחר הקורס הראשון הייתה תמימות דעים בנושא הזה בין כל משתתפי הקורס.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
והאם יש מקום של קורס נהיגה מתקדמת יותר קרוב לת"א הרצליה רעננה ?

כן, יש מקום קרוב יותר - בי"ס אלטרנתיבי ליד כפר סבא. בצע חיפוש בפורום ותמצא עליהם מידע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...