Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת צמיגי 205/60R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי סוזוקי SX4-HB, והגיע הזמן להחליף צמיגים. גם כי מה שיש לי כרגע גנריים וגם כי אני עושה דריפטים בכל פעם שהצמיגים נוגעים בטיפת לחות במהירות סבירה.

אני מעוניין להחליף את כל ארבעת הצמיגים לסדרה איכותית, ממותג איכותי. אני מכיר את רוב המותגים, אבל לא יודע בדיוק מה משתלם ובאיזה טווח מחירים.

כעיקרון עד כה הייתי במוסך אחד אשר עובד עם ברידג'סטון, והציעו לי צמיג ב-450 ש"ח (כולל הרכבה, כיוון ומע"מ) מסדרת טורנזה. אני לא זוכר מה היה הדגם הספציפי לצערי, אך הצמיג יוצר בשנת 2016 (שזה טוב), מתוייג כ-B תחת נהיגה בכביש רטוב ו-E בחסכון בדלק.

הבחור אמר לי שם שמדובר על צמיג מעולה, ולא להתייחס ל-E בכלל. בתור אחד עם רכב עם 4 הילוכים שלא חסכוני במיוחד ואוהב לתת מדי פעם גז, כן הייתי מעדיף שילוב טוב של צמיג שעוזר בחסכון בדלק אך יחד עם זאת נותן אחיזה טובה, כי כרגע בחורף זה זוועה. לפי מה שאני זוכר הרכב שלי הגיע מהמפעל עם צמיג מסוג דומה והוא היה סביר.

רציתי לדעת האם הצמיג הזה אכן שווה את המחיר (שכן הוא לא ממש זול) ובמידה ולא - אילו סדרות או צמיגים ספציפיים של חברות אחרות שווה לי לחפש, שכן יש עוד כמה מוסכים באיזור (ב"ש).

תודה רבה.

פורסם

שלום,

בלי דגם מדויק קשה להעריך את כדאיות העסקה שהציעו לך (לברידג'סטון במידה הזאת יש כמה דגמים).

האם אתה מוגבל ברישיון הרכב לקוד מהירות V או שאפשר גם H?

זאת הרשימה הכללית לאיזור ב"ש:

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=14&width=18&area=22

אם אתה מחפש צמיגים לא יקרים, אבל כאלה שנותנים תמורה טובה, יש לך את TOYO CF2

רוצה להשקיע יותר?

DUNLOP BLURESPONCE

CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5

MICHELIN PRIMACY HP

GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFOMANCE

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo CF2 תוצרת יפן.

מדובר בצמיג פרימיום טורינג מעולה, האוחז מצויין ברטוב, חסכוני בדלק ובעל אורך חיים גבוה.

כאן תוכל לראות גם ביקורות מעולות מחו"ל.

מחיר הצמיג הינו 394 ש"ח כולל מע"מ והתקנה לפני הנחת כמות וגולשי קארספורום.

לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.

פורסם (נערך)

דיברתי עם עוד מוסך אחד (אלך בהמשך לעוד כמה מוסכים ואעדכן), מוסך "מחלקה ראשונה" שגם עליו יש ביקורות טובות, הבחור אמר לי שיש לו את ה-CF2 כאשר המחיר הוא 460 ש"ח לצמיד (כולל התקנה/מע"מ/כיוון).

אני יודע שזה יקר יותר מאשר tire club אבל אני מעדיף לקנות במקום וללכת פיזית במידה וישנה בעיה, על אחת כמה וכמה אם היא מיידית. בהנחה וכרגע אני מעדיף לקחת את הצמיג הזה, האם הוא שווה את הסכום הנ"ל?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי YairZov
פורסם

יקר מדי. אם כבר אתה מוכן לשלם את הסכומים האלה, עדיף לקנות את הדגמים האחרים שרשמתי לך.

תיכנס ללינק שצירפתי ותתקשר לצמיגיות שמפרסמות באתר טויו במחיר יותר זול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיוק עכשיו דיברתי עם עוד מוסך (ז'נו). הוא אמר שהוא יכול להזמין לי את ה-CF2 בעלות של כ-360 ש"ח כולל הכל, אבל הוא אומר שהצמיג שהוא בד"כ מוכר של אותה החברה - nano energy 2 (שעולה אותו מחיר), הוא יותר טוב (מגיע לרוב עם המאזדות 3/6).

בדקתי ב-tyrereviews ודווקא רשום שהוא פחות טוב מבחינת ניקוד כללי.

פורסם

אני יודע שזה יקר יותר מאשר tire club אבל אני מעדיף לקנות במקום וללכת פיזית במידה וישנה בעיה, על אחת כמה וכמה אם היא מיידית

רק לצורך ההבהרה - אנחנו היבואן הרשמי של Toyo בישראל ומוכרים כל חודש מאות צמיגים בשיטה הזו.

לגבי עניין הזמינות - הצמיגים מסופקים לצמיגייה תוך יום עסקים בלבד.

כך או כך, בהצלחה ברכישה.

פורסם (נערך)

ה-NE2 ממש לא יותר מוצלח מה-CF2 (ולגבי צמיג מקורי במאזדות, אולי הוא מתבלבל עם ה-R38 ).

הוא אמור להיות יותר חסכוני לכאורה, אבל מקבל ביקורות פושרות ומטה בכל הנוגע לביצועים ברטוב למיטב זכרוני.

בכל מקרה צמיג חסכוני נוסף שאפשר לשקול, יכול להיות הנקוק K425.

אם כי למחירו, הייתי הולך בשקט על ה-CF2.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תזמין cf2 מג'ינו.

לפני הרבה שנים נתקעתי בעניין הצמיגים בב"ש, וקיבלתי ממנו שירות מעולה. ממה שזכור לי, יש לו שם /היתה אפשרות לכוון פרונט במחיר סמלי ( למי שרוכש צמיגים ).

פורסם

TIRE CLUB - אז כיצד זה הגיוני שבמוסך זה נמכר במחיר נמוך ממה שאתם הצעתם?

Tom_22 - כן זה בדיוק מה שחשבתי, תודה.

vladclar - כן אני אקפוץ אליו עוד מעט. אם המחיר הוא אכן כה משתלם, ככל הנראה אקנה אצלו.

פורסם

המחיר שציינתי בהודעה הראשונה הינו לפני הנחות.

ברכישת רביעייה אתה זכאי ל-5.5% הנחה וכגולש קארספורום לעוד 2% הנחה.

מחיר לצמיג לאחר כל ההנחות הינו 365 ש"ח כולל מע"מ, איזון והתקנה.

מעבר לכך, כל צמיגייה מוכרת צמיגים במחיר שהיא מוצאת לנכון, השוק הוא שוק חופשי.

פורסם

מחזק לגבי הפאלקן מנסיון של שנה בסניק של אשתי. הפתיעו אותי לטובה. שקטים ואוחזים במחיר מעולה ביחס לתמורה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש לי את הפאלקן ZE914 במידה שונה משלך על רכב אחד, ואת ה CF2 בדיוק במידה שלך על רכב שני, ולדעתי שניהם מעולים. אם כי אני נוטה להמליץ יותר על ה CF2 כי לדעתי הוא יותר נוח. יש לו חסרון קטן שאבנים קטנות נתפסות לו בחריצים, אבל זה שולי.

• תוכן חדש...