Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבש+ ביצים(מחיר זול?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר צורך דבש וביצים בכמות מסחרית(או כמעט מסחרית),

לא מצליח למצוא במחירים זולים.

צורך כ 10 ק"ג דבש בחודש.

כ 2000 ביצים החודש.

למישהו יש רעיון(חבר/מכר/אדם שמכיר) היכן למצוא במחירים טובים?

יכול להגיע לכל מקום בארץ בין ב"ש לנתניה.

רעיונות/המלצות יתקבלו בשמחה.

אפשר גם בפרטי.

רב תודות.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

סתם מחשבה, עושה חשבון פשוט, 10 ק"ג דבש + 2000 ביצים יוצא בערך 2000-2200 ש"ח. זה לפי מחירי סופר. לא מאמין שאפשר לרדת ביותר מ 10% מהמחירים האלו, ביחוד בביצים שהם רוב הכסף. אלו לא באמת כמויות מסחריות. אם שווה לחבר או לא להשקיע זמן ונסיעות בשביל זה, עניין שלו.

אולי אני טועה, לא יודע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא מומלץ לרכוש ביצים בזול, לא מסומנות וכו'. יש לא מעט מקרים של שפעת עופות ומחלות נוספות כמו ניקאסל. שבעקבותם משרד הבריאות מטיל סגר על אזורים מסויימים. אוסר על מכירת ביצים ומפצה את הלולן. יש מקרים בהם יש חשש שהלולן יבריח ביצים והן יימכרו בשווקים, במחיר זול. לא שווה את הסיכון הבריאותי. ביצה חשופה לזיהומים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
סתם מחשבה, עושה חשבון פשוט, 10 ק"ג דבש + 2000 ביצים יוצא בערך 2000-2200 ש"ח. זה לפי מחירי סופר. לא מאמין שאפשר לרדת ביותר מ 10% מהמחירים האלו, ביחוד בביצים שהם רוב הכסף. אלו לא באמת כמויות מסחריות. אם שווה לחבר או לא להשקיע זמן ונסיעות בשביל זה, עניין שלו.

אולי אני טועה, לא יודע.

כמה עולה קרטון של 30 בסופר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הוא לא צורך, הוא משתמש, אי אפשר לצרוך כזו כמות בחודש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין כל מיני באדי בילדרס או לוחמי סומו שצורכים דברים כאלו?

אני זוכר פעם קאתי כתבה על לוחם סומו שאוכל 2 עופות ביום יחד עם איזה קילו אורז. DAMN SON.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין.

זה 67 ביצים ביום

330 גרם דבש ביום

7000 קלוריות רק מזה, וברור שזה לא הדבר היחיד שהוא אוכל ביום אם הוא בכלל אוכל מזה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הגזמתם בפראות.

זה לעסק בתהליכי גדילה.

ורעיון קונקרטי?

תודה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בשביל 10 ק"ג לא נראה לי שמישהו שמוכר בסיטונאות ידבר איתו.

לגבי 2000 ביצים שינסה לדבר ישירות עם תנובה אולי דרכם יצא לו יותר זול אם הם יהיו מוכנים להתעסק בכמות כזאת.

• תוכן חדש...