Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שאלה אם למישהו יש מושג.

אם אני נהג צעיר, קניתי אוטו חדש ואני מעוניין לבטח אותו אבל רוצה לחסוך בביטוח,

אני יכול שאחי למשל (לא נהג צעיר, ובעל עבר ביטוחי) יעשה ביטוח על האוטו שלי, כשהוא הנהג העיקרי ואותי הוא רושם כנהג משני? (וכך אני חוסך בביטוח..).

יש לציין כי האוטו רשום על שמי ולא על שם אחי.

תודה

פורסם

לא ישנה הרבה, כיון שיהיה צורך בביטוח "לכל נהג" כולל מגבלות הגיל והותק שלך בנהיגה.

מה שקובע הוא נתוני הנהג ה"מסוכן" ביותר הצפוי לנהוג ברכב דרך קבע, וזה אתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial זה יוזיל לו עליות דיי ניכר מנסיון העצוב שלי, אם אין לו עבר ביטוחי והאוטו שרכש יחסית חדש(כזה שכדאי לעשות מקיף) עלות הביטוח תהיה בממוצע 2000 שקל פחות אם הוא יבטח על מישהו עם עבר ביטוחי נורמלי של כמה שנים טובות.

בזמנו קיבלתי הצעה של 9700 על ביטוח חובה ומקיף(וזה היה הכי זול מאלו שלקחו "סיכון" לבטח) חלק מהמקומות רצו גם 12K(ההצעות התקבלו על סיוויק 2009\מאזדה 3 דור שני ספיריט)

באוטו הרגע שהכנסתי את אחותי לסיפור המחיר התמתן לסך הכל כולל של 6 וחצי נושק ל7 (סוכני ביטוח של כל החברות וכו') אז 2700 שקל זה מחיר לא קטן.אחרי שנה שיניתי את הפוליסה שאני הנהג העיקרי והמחיר נשאר זהה ולא קפץ לשמים(אחרי שנה אחת).

עוד פעם יכול להיות שזה המזל שלי ויכול להיות שעשקו אותי(את זה אתם תגידו)

פורסם

אם הרכב רשום על שמך ואתה אחד הנהגים - שום אקרובטיקה לא תעזור. בדרך המלצתי לנהגים חדשים שקונים רכב חדש לגמרי היא לקחת אותו בליסינג פרטי עם תחזוקה - שם תקבל ביטוח צעיר תמורת תוספת של 1200 ש"ח לשנה בלבד, ואחרי שלוש שנים יהיה לך ותק ביטוחי (וגם כבר לא תהיה נהג חדש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבחר נהג מבני משפחה עם עבר ביטוחי נקי, אין תביעות 3 שנים. אתה תצורף כנהג הצעיר שיכול לנהוג ברכב ואז מחיר הביטוח ירד בצורה משמעותית. שים לב להשתתפות עצמית פה הלוקש הגדול. שיהיה ככל שניתן נמוך עד 1200 שקלים והסדר מוסכים תבדוק באינטרנט איזה מוסכים עובדים עם חברת הביטוח המבטחת, תעשה מעט שיעורי בית.

פורסם

רק קח בחשבון שכל תאונה קטנה שתעשה ותצטרך להפעיל את הביטוח, תפגע למעשה במי שהפוליסה רשומה על שמו. שתי תאונות במהלך שלוש שנים ו...

ארז רונן

פורסם

אני אכתוב את מה שאני תמיד נוהג לכתוב

לא מתחכמים עם חברות ביטוח

כי במקרה של תאונה רצינית הסיכוי לקבל מהם פיצוי יורד בהרבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...