Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית ל306..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שוב שלום לכולם ,

עכשיו אני די בטוח שהשאלה הזו נשאלה כבר עשרות אלפי פעמים בערך כמו כל שאלה..

אבל בכל זאת, יש לי 306 (נראה לי הדגם היחידי משנת 96 בלי נ"מ!!!) וחשבתי לעשות התקנה לבד אחרי שראיתי חבר מצליח לעשות אצלו נ"מ...

העניין הוא שיש לו קצת יותר ידע ממני במערכות חשמל , אז שאלתי היא אם כדי לי בכלל לשאול אותכם איך עושים את זה לבד ..?

ואם לא אז כמה בערך יעלה לי לעשות את זה אצל מקצוען כולל שלט כמובן...

תודה מראש!

פורסם

לא ממש קשה להתקין לבד. הקטע הטיפה מסובך הוא לימצא את המקום שבו ניתן להתקין את המנוע, ככה שיזוז בלי להפריע וגם שמנגנון החלון לא יגע בו. ברגע שתמצא את המקום הכל ילך חלק.

אני התקנתי נעילה מרכזית באסטרה שלי וזה לקח לי כ 4-5 שעות. 2-3 שעות מתוכם חיפשתי את המקום למקם את המנוע. :?

קניתי את הערכה ללא השלטים ב 130 ש"ח.

ראיתי ערכה עם שלטים ב 350 ש"ח באינטרנט.

http://www.cell-in.co.il/products.aspx?CatID=20

פורסם

אוקי..אז בדקתי פחות או יותר ממה שהצלחתי להוציא ממה שכבר כתבו אבל עדיין לא ראיתי הסבר שממש יכול לעזור לי בקשר לכל החשמל והחיוט, מי שיכול להסביר..בברכה!

פורסם

מצטער. אם ההבנה שלך נמוכה מדי , רצוי שתעשה את העבודה בפעם הראשונה עם מישהו שמבין.

אם לא הצלחת להבין את השרשור של איציק , כנראה שהידע שלך לא יספיק - ואתה עלול לעשות נזק לרכב במקום להתקין.

פעם ראשונה רואים ולומדים.פעם שנייה לבד.:idea:

פורסם

אם היית קורא את הפרטים מעל התמונה שלו, היית רואה שהוא לא אחראי למעשיו. מילים חקוקות בסלע

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...