Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוץ דראג דימונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,לתמוך ולפרגן הם דברים מאוד חשובים בימים אלה...הספורט המוטורי

לא קיים ואולי אם נתמוך קצת ונגיע...גם לי יש הרבה להוסיף...אבל את הביקורת

הפחות טובה,אומר לאלה שיצתרכו לפעם הבאה.

כן אוהב לא אוהב ,כן GTR לא...קדימה לפרגן.

הכי קל בעולם להעביר ביקורת.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אגב, בנוגע לאירוע המדובר, הביקורת שלי מופנת כלפי הבדואים. ממה שראיתי הם הסתננו למתחם, לא שילמו ועשו קצת בלגן. אני כמובן מדבר כאזרח שומר חוק מהשורה. אין לי שום קשר לארגון המירוץ ו/או אינני קשור לאף אחד מהמארגנים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי קינג_סתיו
פורסם

דווקא בקטע הזה אני חייב להגיד שאלה שכן שילמו והם היו רוב הקהל, הם התנהגו בסדר גמור והייתי מאוד מופתע מזה.

נכון שהיו מסתננים אבל חלקם היו גם יהודים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
דווקא בקטע הזה אני חייב להגיד שאלה שכן שילמו והם היו רוב הקהל, הם התנהגו בסדר גמור והייתי מאוד מופתע מזה.

נכון שהיו מסתננים אבל חלקם היו גם יהודים

מסכים אתך לחלוטין. דווקא הייתה אוירה טובה מאוד בטריבונה. כולם התלהבו באותה מידה ומעבר לקימה שהפריעה בכל פעם מחדש היה מצויין.

לגבי האירוע עצמו, כמובן שמגיע פירגון גדול למארגנים. למרות עץ ההזנקה והתירוצים על כך שהרחפנים אשמים, הצליחו לספק בידור לקהל ששילם מחיר לא מבוטל בכלל ובסוף האירוע לא שמעתי שום קריאות בוז או אכזבה מכך שלא היו זמנים.

המתחרים השקיעו מאוד ברכבים וכנראה גם באימונים וגם על זה צריך לפרגן.

בשביל היסטוריית התחרויות הענייה בארץ צריך לקחת הכל בפרופורציה. הרכבים היו ברמה גבוה מאוד באופן יחסי לארץ (ואף מעבר לכך).

כמובן שמבחינת לוגיסטיקה יש לאן לשאוף, דברים רלוונטיים כבר נכתבו מעלי לכן לא ארחיב.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

היה פשוט כיף למרות כל הטאקלים, כל אירוע כזה הוא מבורך לא משנה כמה הלוגיסטיקה לא מושלמת.

היתה אווירה נהדרת ולשבת בטריבונה עם עוד 1000 איש ולהריע לצעוק ולמחוא כפיים לנהגים ולרכבים היה שווה כל שקל,

לא תמיד צריך "להיתפס בקטנות" סהכ היה נהדר וכן ירבו!

יש לי מעל ל 40 סירטונים אם תרצו אפשר להעלות אותם

פורסם

פעם הבאה תצא מהכניסה הדרומית,

במקום לחזור לכיוון תחנות הדלק תפנה דרומה והכביש מתחבר לכביש לירוחם

אתה יכול לחזור משם לכיש 25 בלי רמזר

פורסם
קראתי בכמה מקומות שהייתה התפרצות של הקהל ובגלל זה הופסקו המרוצים ,

לא ראיתי שהתייחסת לזה ,

ההתפרצות של הקהל הייתה לאיזור של החניות רכבים ולא למסלול עצמו, המירוץ הופסק לכמה דקות אבל זה לא הורגש כי היו כמה הפסקות דומות באמצע

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

ביום שישי הקהל לא התפרץ לשום מקום מלבד קהל צופים לאורך הקו שהוזז לאחור מדי כמה פעמים בגלל החשש לפגיעה בהם.

רוב הקהל עזב בדיוק עם סיום המירוץ ומי שנשאר, כמה מאות בודדים, ירדו לחניות הרכבים להתרשם, כך אמור להיות לדעתי וצפו בנהגי הרכבים מארגנים ומעלים את הרכבים לגררים, חלק מהחוויה אחריי הכל.

פורסם

מביאים מחו"ל מערכת למדידת זמנים ב-200K ואין שום גיבוי למקרה של תקלה? מוזר לגמרי.

מעבר לעניין המדידות שדי דפק את התחרותיות ואת התוצאות הרשמיות נראה שהיה אירוע נחמד מאד.

כל הכבוד למארגנים, מקווה שהפיקו לקחים וישובו במהרה.

פורסם

אז הפעם החלטתי שאני לא מפספס אירוע מוטורי ,בכל זאות עד שיש אחד כזה מאורגן בארץ הקודש.

כרטיס לא קניתי כי המחיר היה מוגזם 160 שקל .

אני וחבריי החלטנו לעשות כמו רוב האנשים שצפו באירוע,להעלות על הדיונות ולהנות מהמירוץ .

לדעתי ראו יותר טוב מהדיונות מאשר מהטריבונות שהקימו שם.

הכנתי סרטון קטן עם מקבץ גדול של זינוקים

לפי מה שהבנתי מערכת הזמנים לא עבדה כך שלא היו גביעים ולא היו מנצחים,קצת מבאס בכל זאות היה עקשן .

תהנו.

פורסם

כנראה שכל מה שהיה חסר זה כבל CAT5 הא? :lol::oops:

• תוכן חדש...