Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם !

פתאום , Image Dynamics IDQ 12D2 V.4

הפסיק לעבוד !

היה מחובר ב2 אוהם, מסתבר שסליל אחד הפסיק לעבוד , השני תקין.

עכשיו הוא עובד יותר חלש ...

מה עושים במצב כזה ?

מש"ק זרזור

פורסם

מריצים כאן חיפוש על מעבדה לתיקון רמקולים (רפי האוזמן, דואק יום-טוב, אומגה אודיו וכו' ) ושוקלים אם רוצים לבחון אפשרות לתיקון או להסתכן בתשלום על בדיקה.

או שקונים סאב וופר חדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיקון של סליל לא אמור לעלות הון, לדעתי סביבות 200 ש"ח באומגה תיקנו לי לפני כמה שנים. אולי היום קצת יותר. בכל זאת, סאב חדש יעלה יותר מתיקום.

כמובן אם מדובר רק על סליל ולא נדרש לעשות ריקון לסאב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כמה כבר יעלו שני סלילים?

תריץ חיפוש באיביי או באמת אתרים שאני בטוח שהחברה הותיקים פה מכירים תרכוש אותם במידה ואפשר ותבדוק אם אתה יכול לתקן אותו בהתקנה מקומית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

עלות הסליל + עלות משלוח + עלות תיקון + נסיעות הלוך חזור למעבדה X2 = בד"כ יותר מעלות סאב דומה ביד 2

יש מעבדות שיכולות לשחזר סלילים,ללפף סלילים דומים אצלן במעבדה, זה נכון רק לסלילים מסוימים, אם זה שווה ניסיון או לא- תחליט בעצמך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לצערו של כלונו ID ידועים בתקלות מרובות בסאבים (המעולים) שלהם , החל מה IDMAX האגדי וכמובן גם בדגמים האחרים . אני הייתי מוותר עליו והולך על משהו אחר . אבל כמובן שזה עניין אישי ותלוי בהצעות מחיר של התיקון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...