Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רנו סיניק 2012 מנוע 2000 , עלי לעבור טיפול תקופתי כאשר הקילומטרז בפועל הוא 67000 ובמוסך מורשה נאמר לי שעלי לעבור טיפול 120000 לאור השנים (+קיזוז בגלל הקילומטרז הנמוך)

מישהו יודע מה הטיפול אמור לכלול ומה העלות המשוערת לטיפול שכזה ? (כרגע קיבלתי הצעה של 2800 ש"ח ממוסך מורשה רון בכפר סבא-מומלץ?)

כמו כן מבקש המלצות למוסך מורשה מומלץ והאם כדאי לפנות למוסך אחר?

תודה מראש

פורסם

עד כה הרכב עשה בערך 18000 לשנה אצל בעל הרכב הקודם, אני משער שאצלי זה באזור ה 20-25...

ה 30 אלף שהוא לקח זה הברירת מחדל לטיפולים אצל היצרן טיפול כל 30 אלף...

4 שנים * 30 אלף לטיפול = 120000

פורסם

למרות הקמ הנמוך תמצא מוסך שיטפל בך פעם בשנה וישלב בתבונה את הטיפולים שנדרשים על ידי היצרן עקב בלאי ק"מ. לפעמים אין ברירה ויש חלקים כמו רצועת תזמון שצריך להחליף כל 120K או 5 שנים. הראשון מבין השניים.

כל רכב לגופו.

פורסם

מה כולל הטיפול הזה?

תבקש הצעת מחיר מפורטת ממוסך מורשה ותדע. אין ברכב הזה רצועת טיימינג - זה רכב עם שרשרת תזמון. אולי הגיע הזמן למצוא מוסך פרטי שמתמחה ברכבי רנו, כדי לא לשלם סכומים מופרזים על טיפולים שמיועדים לרכבים עם נסועה כפולה משלך. שמן, פילטרים וחלק מהנוזלים האחרים ( קירור, בלמים ) צריך להחליף פעם בשנה, ללא קשר לקילומטראז' השנתי. יתר הדברים אפשר לראות לפי המצב, ולא להחליף אוטומטית כי זה נקרא "טיפול 120 אלף ".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשותי אותו רכב, אין בו רצועת תזמון, עלות הטיפול יקרה למדי במוסך מורשה, תוכל להקטין עלויות אם תלך למוסך שאינו מורשה ועוד יותר אם תקנה את החלקים בעצמך ותביא למוסך.

אני מעריך שתצטרך שמן מנוע סיננטי מלא בתקן רנו 710 (יורול סיפור של 100 שקל באתר justmotor), פילטר שמן מקורי יעלה לך 75 שקל, פילטר אוויר 40 שקל, פלאגים מחליפים פעם ב 60000 קמ, הם די יקרים בארץ אבל תחפש ב EABY -NGK-PLZKAR6A11 עלו לי רביעיה כולל משלוח 193 שקל.

אם מחליפים פלאגים צריך להחליף אטם שנראה כמו אטם משקפיים, אותו גם די קשה להשיג קניתי אותו מאתר בריטי בכתובת:

http://www.allcarpartsfast.co.uk/

שם החלק : Renault 14032CK90A GASKET MANIFOLD

עולה כ 22 פאונד עבור שני אטמים, משם גם תוכל לקנות את הפלאגים והפילטרים.

כך שעלות החלקים לטיפול היא בסביבות 550 שח בסך הכל, מוסך יקח על העבודה עוד כמה מאות שקלים, יצא לך שליש ממה שהמרשה מבקש, טיפלתי ברכב ב א.א דיאגנוסטיקה בחדרה אבל גם מהכנופיה יכולים בהחלט לעזור

פורסם

תודה רבה על התשובה המאד מפורטת!

לצערי אני פחות מבין ענין ולכן לא אנסה להסתבך בלקנות חלקים ולמצא מוסך שיתקין בהתאמה( אני גר במרכז) :)

ברשותי אותו רכב, אין בו רצועת תזמון, עלות הטיפול יקרה למדי במוסך מורשה, תוכל להקטין עלויות אם תלך למוסך שאינו מורשה ועוד יותר אם תקנה את החלקים בעצמך ותביא למוסך.

אני מעריך שתצטרך שמן מנוע סיננטי מלא בתקן רנו 710 (יורול סיפור של 100 שקל באתר justmotor), פילטר שמן מקורי יעלה לך 75 שקל, פילטר אוויר 40 שקל, פלאגים מחליפים פעם ב 60000 קמ, הם די יקרים בארץ אבל תחפש ב EABY -NGK-PLZKAR6A11 עלו לי רביעיה כולל משלוח 193 שקל.

אם מחליפים פלאגים צריך להחליף אטם שנראה כמו אטם משקפיים, אותו גם די קשה להשיג קניתי אותו מאתר בריטי בכתובת:

http://www.allcarpartsfast.co.uk/

שם החלק : Renault 14032CK90A GASKET MANIFOLD

עולה כ 22 פאונד עבור שני אטמים, משם גם תוכל לקנות את הפלאגים והפילטרים.

כך שעלות החלקים לטיפול היא בסביבות 550 שח בסך הכל, מוסך יקח על העבודה עוד כמה מאות שקלים, יצא לך שליש ממה שהמרשה מבקש, טיפלתי ברכב ב א.א דיאגנוסטיקה בחדרה אבל גם מהכנופיה יכולים בהחלט לעזור

פורסם

מבין את החשש שלך, אני גם טיפלתי בסניק דור קודם רק במורשים ויצא ששילמתי למעלה מ22000 שח ב 3 שנים על טיפולים ותקלות. אני יכול לתאר לעצמי מה יקרה, המוסך המורשה מן הסתם יאבחן שאתה צריך להחליף גם ברקסים קדמיים ואולי גם אחוריים, ותושבת מנוע או גיר ותצא משם עם נזק שמתקרב ל7000 שקל וצפונה ותקלל את הרכב שבעצם הוא רכב מאוד סימפטי ואפילו זול לתחזוקה אבל במוסכים הנכונים, רק לידיעה רפידות בלם קידמיות תחליפיות טובות מסוג רמסה עולות בסך הכל 160 שקל ואחוריות 113 שקל, צלחות קידמיות 550 שח, אבל במוסך מורשה תצא באלפי שקלים.

פורסם

אתה צריך למצוא מוסך שמכיר צרפתיות, ושיש לו את המחשב של רנו, ללא המחשב לא ניתן למשל להחליף בסניק ברקסים אחוריים, יש בחדרה מקום קטן בו אני מטפל, נקראים א.א דיאגנוסטיקה מאמין שיש גם באזור המרכז.

• תוכן חדש...