Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פה זה פורום מתחתנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא כולם ככה, ביום החתונה שלי לא שיחקתי אותה מישהו אחר, הייתי בדיוק אותו ג׳ינג׳י שאני תמיד, רק עם עניבה - בסדר, זה דווקא נחמד.

לא שכרנו מפיק ולא מנהל, ידענו מה אנחנו רוצים והלכנו על פי זה - חתונה בחורף (שנינו אוהבים חורף, אני במיוחד), אפילו לא עשינו סקר אולמות - ידענו שאנחנו רוצים בבקתה ביער.

אני הבטחתי שלחתונה שלי אני מגיע עם האופל (אמרתי גם ככה אין כאן חורף במדינה)... כמובן שביום החתונה היה גשם שוטף (חורף 2013 היה יחסית רציני) ועדיין נסעתי איתו.

בנוסף היה לנו חשוב שכל המשפחה תהיה במלון ביחד אז היינו בדן פנורמה ביום החתונה ויום אחרי.

לא התפערנו עם שום דבר (טוב נו, חמותי הוסיפה סידורי פרחים לשולחנות... משוגעים אנחנו), סה"כ חתונה רגילה באווירה חורפית וחמימה עם הרבה חברים שעוד רקדו והשתוללו עד 2 בלילה (מחזיר אותי להודעה הראשונה שכתבתי כאן), זכור לי ערב מיוחד בשבילנו וכייפי.

ד"א, גם לי מפריע ווליום גבוה - בבקתה יש הפרדה יחסית טובה בין אזור הריקודים והאוכל ובנוסף הדגשתי שאחד הדברים החשובים לי הוא שבאוכל לא תהיה מוזיקה חזקה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כימאי - רכב שקןלא מעיד על בעלים זקן. תמונות מטעות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רגע שאני אבין? מי שהתחתן בשנות השמונים או התשעים הוא חריג? (במובן הטוב? מה זה?)

זה ממש מעליב.

קורא אותך לסדר.

פורסם

לא כל אחד בפורום מפזר רמזים על גילו. אני מפזר כאלה, נדמה לי שקלטתי גם איזה רמז שלך, אבל לא כולם נקלטים.

חוץ מזה, יש כאן יער אלונים לא קטן, מה שיכול לבלבל את מי שלא שם לב לפרטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רצינו יום שישי ואז באמת לסגור בימה כיוון שיש את היחודיות של הים, אך לא לא מתאפשר לנו יום שישי.

בדקנו בהינומה, רוצים מינימום מוזמנים שאין לנו.

בדקנו בחורשה ביגור - המחיר לא בשבילנו.

בקתה ביער ופיין קלאב אחלה מקומות - קצת מתבאס מהכביש לשם.

כרגע ההתלבטות בין נסיכה לבין לבן.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם בקתה ביער לא אופציה, הייתי הולך על הנסיכה כדי להקטין סיכונים. זה אולם שרץ המון זמן, המון אירועים ויציב ברמתו.

משכנתא זה קל

פורסם

היי , אני מתחתן בהינומה בקרוב ובאמת הייתה את ההתלבטות של נסיכה / הינומה (כשכל האופציות היו יקרות בהרבה - גנים וכו). אז נסיכה באמת רת שנים עם שם טוב ואוכל מעולה אבל המיקום לדעתי בעייתי , זה לא כל כך התאים לנו ופשוט אין שם את האווירה של אירוע טיפונת יותר מהרגיל. אם רק התחייבות על מס' אורחים בהינומה זה מה שהפריע לכם אז אני מאמין שתצליחו להגיע להסכמה , גם פגישה שניה ושלישית בסוף יכולה להוות יתרון. ( זה משא ומתן לכל דבר ותמיד אפשר להתמקח )

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מה לגבי האולם במלון לפני הכניסה לחיפה ? לדעתי נקרא כחול או משהו בסגנון.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...