Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים מבחינת עוצמה(לקומפ יש יתרון די גדול אבל עד כמה?..), מכה , ואיכות

2 סאבים 12 אינץ של קיקר קומפ וי אר החדשים כל סאב 400 RMS

http://www.cardomain.com/item/KIC05CVR124

או סאב 1 של קיקר סולו באריק החדש 12 אינץ 750 RMS

http://www.cardomain.com/item/KIC04S12L74

מה הייתם מעדיפים ולמה?.(אשמח לשמוע תגובות במיוחד ממי ששמע את הסאבים האלה-אפילו הדגמים הישנים שאין הרבה שינוי בינהם לבין החדשים-חוץ מהעיצוב החדש)

אה והם יהיו בתיבות אטומות ומגבר של קיקר 600.1

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אני באופן אישי הייתי הולך על 2 הקומפים

מבחינת עוצמה הם אמורים לתת יותר ביגלל ה X MAX שזה אומר שטח מימברנה גדול יותר מהסולו. מבחינת איכות אין לי מוסג כי לא יצא לי להשוות בין השניים

פורסם

שמעתי את שני הסאבים... (הדגמים הישנים) ויותר אהבתי את הקופ vr יותר מדויק וחזק מאוד..

הקיקר פחות מדוייק אבל מרעיד אותך בטירוף פשוט חזק !!!!

לפי דעתי אם אתה מחפש עוצמה ואיכות לך על הקומפ vr אם אתה מחפש רק spl לך על הL7

אני הייתי הולך על הקומפ vr אבל זאת דעתי האישית

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

כבר שנה שאתה רק מבלבל פה את המוח על הסאבים שאתה רוצה לקנות...

שלחת לי אין ספור הודעות (ומעניין למי עוד...) על גודל התיבה לקיקר 12", ואם פתוחה, או סגורה

ומה לא... מיצית בהודעות כל סוג אפשרי של סאבים, ועדיין לא החלטת???

סליחה שאני קצת תקיף ולא עושה את זה בפרטי, אבל כמה אפשר??? אולי תהיה החלטי כבר?

למה אני צריך לעשות עבורך חיפושים, ולהקדיש מזמני לתכנן לך תיבה ולייעץ לך, גם בפרטי וגם על גבי

הפורום ולו רק לגלות שאתה אפילו לא רכשת או מתכוון לרכוש אותו?

גל

פורסם

תקשיב טוב!!!

1.אני קניתי את הסאב הזה(L7 ) לפני יותר מ4 חודשים(והוא אצלי בבית אם אתה רוצה תבוא ותראה)!!!

2.נכון שדיברתי איתך בפרטי אבל בחיים לא עשית בשבילי חיפושים או הקדשת יותר מדי מזמנךך

בסך הכל שאלתי אותך בפרטי איזה תיבה אתה ממליץ ואמרת לי בקצרהה לך על תיבה אטומה וסגורה אז אל תגיד סתם שעשיתה בשבילי חיפושים ונתת לי מידות מדוייקות או הסברים מפורטים!!!!

3.חכה במפגש הבא שיהיה במרכז תוכל לבוא ולראות אותו מותקן ברכב ותוכל גם לשמוע אותו!!!

4.אני שאלתי כי יש לי אפשרות לעשות החלפה ראש בראש על הסאב שלי (שאצלי בבית) על 2 קומפ וי אר.

5. אל תצא עלי בחיים לפחות אני יראה וישמיע לכולם את הסאב להבדיל ממך שאתה יותר מחצי שנה.. מבלבל את המוח על הרוקפורד שלך ומיליון פעם אמרתה שתבוא למפגשים מדידות וכ'ו(מה שהיה בסאונד FX התחרות ועוד כמה מפגשים)

6. לך תשאל את האנשים שעובדים בסאונד FX אם היתי אצלם עם כל המערכת שלי לקבל הצעת מחיר להתקנה והם ראו את הסאב המגברים וכל מה שיש לי.

7.איך הגעתה למסכנה ש"גיליתה שלא קניתי תסאב"?...

קיצור יצאתה פקקק

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
מה קרה גל??

לא קרה שום דבר, מה חשבת שסתמת לי את הפה? ...ממש לא, פשוט לא חשבתי להגיב לך יותר...

אבל אם אתה מתעקש:

כן שלחת לי הרבה הודעות, ואני בטוח שגם לאחרים, ואתה ממש לא החלטי.

ובאשר אליי - נמדדתי עוד בפעם הראשונה שאוטופארט פתחו את השערים עם הרוקפורד שלי,

ובלי כיוונים, עם תיבה לא מתאימה הוצאתי 138.5DB.

אז בוא נסגור את זה כאן וזהו...

פורסם

די הלו מה קרה פורום מכות נהיה כאן?!

גל מה אתה מתעצבן בא לו לעשות דיבורים שיעשה דיבורים ולא יקנה כלום זאת בחירה שלו אם הוא אומר שיש לא נראה לי שהוא שקרן אל תיצא על אנשים ככה...

אני לא יודע הקומפ וי אר ממש לא מושך אותי לעומת ה L7 אני חושב שהייתי הולך על הL7 אני בכללי נגד כל הקטע הזה שללכת על כמות של סאבים ולא על מספר יחיד של סאבים אבל בחירה שלך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא מתעצבן - ובטח לא קראתי לו שקרן.

אני טוען שהוא לא החלטי, ולצורך העניין זה נכון.

לא נגעתי בנקודה הזו עד היום, אבל מכיוון שכמות ההודעות שלו, גם הרגילות וגם הפרטיות גדלה

בצורה מגוחכת - החלטתי להגיב כך.

• תוכן חדש...