Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג מחשב נייח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד מעט יעברו 3 שנים מאז שרכשתי את המחשב שלי.

ניסתי לחסוך בשידרוג מחשב וקניתי XBOX ONE S אבל אין מה לעשות,שום קונסולה לא תעביר את אותה התחושה כמו מחשב.

הסט-אפ הנוככי הוא:

מערכת הפעלה-Windows 10 PRO

מעבד-I5 4670K

לוח אם-gigabyte z87x-oc

ספק כוח-seasonic s12ii-620 620w

כרטיס מסך-gigabyte GTX760 OC

זיכרונות-Corsair Vengeance LP 2x8GB DDR3 1600Mhz

קירור למעבד-arctic freezer 7 pro

כונן 1-SSD סמסונג 840 EVO 120GB

כונן 2-WD 500GB BLACK

כונן 3-seagate 2tb barracudaד

מארז-Raidmax Seiran

מסך- טלוויזית LCD ישנה של SHARP

הדברים שהחלטו כבר לשידרוג

מסך-''Samsung CF591 27

מארז-Corsair obsidian 750d airflow-לקנות פעם אחת מארז טוב שיהיה לשידרוגים הבאים.

קירור-corsair hydro h110i- חייב בשביל לבצע OC.

עכשיו התלבטות מה לשדרג עוד,התקציב לא גבוה.נשאר מספיק בכדי לשדרג עוד רכיב אחד.

-כרטיס מסך לא אשדרג עכשיו אלה בעתיד שיתפנה קצת יותר תקציב

-מעבד,מספיק טוב לבנתיים ועם OC נכון באזור הGHZ 4.2-4.5 יעמוד עם המעבדים החדשים פחות או יותר.

-חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך כמו שלי ולעבוד בSLI-מצאתי יד2 ב500 ש''ח השאלה אם הספק כוח יסחוב שניים כאלה,קירור מים ומעבד בOC גבוה.

-ספק כוח-בשביל שיתמוך בתוספת גרטיס ויהווה בסיס לשידרוג הבא.

-SSD נוסף ולעבור למערך RAID.

-RAM-לא בטוח כמה שיפור יתן לי לעבור ל32GB.

אהרות/הערות התקבלו בברכה.

בשיפוצים...

פורסם

מה התקציב בתור התחלה?

להוסיף עוד 760 זה די מיותר במיוחד שהרבה מאוד משחקים לא תומכים SLI והכרטיס הזה כבר עתיק.

יש לא מעט כרטיסים בטווח מחירים הזה שאוכלים 760SLI לארוחת בוקר לדוגמאת 970GTX.

כרטיס חדש כמו 1060 יהיה עדיף בהרבה על צמד 760SLI וכחדש הוא עולה סביבות ה1000 ש"ח.

לגבי הספק- גבולי מאוד מאוד,אם לא תבצע OC לא צריכה להיות בעיה.

בכל מקרה מה שמגביל אותך כרגע זה הכ.מסך ולא המעבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי שילוש זהה לשלך, כל שאר הרכיבים שלי שונים.

שילוש עדיין לא הייתי מחליף. יש לי זוג SSD של 256 במצב רייד 0, לא יודע עד כמה תרגיש בהבדל. אצלי המחשב טס ועולה בשניות.

קניתי את כל זה לפני יותר מ- 3 שנים ומאז לא נגעתי.

לוח האם הזה נהדר ל- OC, אבל אכן תצטרך קירור טוב. זה שבחרת מעולה, אבל לא יודע איך הוא עומד מול קירור אוויר של NOCTUA למשל.

המארז שבחרת מצוין עם איכות הרכבה טובה ופשוט כייף להרכיב בתוכו. הייתי רוצה כזה לעצמי.

במקומך הייתי מחליף כרטיס מסך לחזק ביותר שאתה יכול לקנות אם אתה משחק על רזולוציה מלאה כשכל ההגדרות על מקסימום.

נראה לי שהיום זה GTX 1080 אם אתה לא רוצה להשקיע 3.5K בכרטיס מסך, אפשר להשתדרג ל- 1070\1060.

לגבי SLI הדעות שלי חלוקות. מצד אחד הוא נותן זריקת מרץ, מצד שני לא כל המשחקים תומכים בו ולפעמים יש גם קריסות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מנסיון עם המעבד הזה אפשר להגיע בקלות 4Ghz בלי להעלות מתחים בכלל, זיכרון 16GB יותר ממספיק לכל שימוש שיהיה.

הדבר היחיד שהייתי משדרג בנוסף לשדרוגים שאמרת זה כ.מסך וגם זה רק אם הייתי מרגיש שהוא לא סוחב במשחקים מסויימים.

פורסם

להחליף כרטיס מסך, מעבר לזה מקסימום ssd יותר גדול. מעבר לזה מחשב מצויין, לא צריך לנגוע בכלום. אם זה למשחקים חבל על כל השקעה נוספת.

פורסם

760 למשחקים היום זה כרטיס די זוועה,לא סוחב מי יודע מה,גם לי יש אותו ומתכנן בזמן הקרוב לשדרג ל1070.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון,

מצאתי דיל טוב באיביי על באנדל i7 4790k z97 maxsimus 7 hero

אז שדרגתי את השילוש באותו כמעט באותו מחיר של המכירה.

היום סיימתי סשן כיוונים למעבד. 5ghz על 1.38 וולט,טמפרטורה במנוחה באזור ה30 מעלות בעומס מלא אזור ה70 מעלות.

כרטיס מסך קניתי בסוף asus gtx 1070 strix oc. לא נגעתי בו עדיין והוא רץ על 2050 Mhz.

קירור כמו שאמרתי הלכתי על corsair h110i, את המאוורים שדרגתי לnoctua סדרת industrial 3000 rpm.

השלב הבא מבחינתי זה ספק.(שמתי עין על seasonic 760 platinum)וכמובן מסך.

עכשיו התלבטות היא בין מסך רחב למסך רגיל.

בשיפוצים...

פורסם

-לא היית צריך להחליף מעבד ולא לוח, אבל אם יצא לך אותו מחיר של המכירה, לבריאות.

-המעבד במצב סטוק הוא לא צוואר בקבוק לכלום. אתה יכול להלביש עליו גם GTX1080 בכיף. למה אוברקלוק?

-אתה לא צריך ספק חדש. בכלל.

לא מובנים לי הצעדים שאתה בוחר לעשות (אלא אם זה בשביל הכיף כי אוברקלוק זה גם תחביב, ואז- תהנה)

פורסם

אין שום סיבה בעולם לשדרג את הספק כח שלך. לא רק שהוא הרבה הרבה הרבה יותר ממספיק למערכת שלך - הוא גם ספק מעולה (נמצא בקטגורית הגבוהה ביותר או אחת לפני הגבוהה ביותר ברשימת ספקי הכח של TomsHardware).

למען האמת - הספק הזה כל כך טוב שהמון חברות כגון Antec לקחו אותו מ SeaSonic ושמו את המדבקה של עצמם.

פורסם

תודה לכולם על הערות,

הסיבה לאובר קלוק היא כמובן בשביל הכיף והתחביב.

ספק אני רוצה להחליף מבחינה אסתטית אבל זה באמת משהו שאני לא סגור עליו.

יותר דחוף לי לשדרג מסך.

אשמח להמלצות דרך אגב.

הכיוון הוא מסך 1440p בגודל ''27.

שוקל גם מסך רחב ''34

בשיפוצים...

פורסם

אם אתה רוצה גיימינג אז עדיף 144Hz

הבעיה שכדאי לבדוק לפני שאתה מסתדר עם הצבעים - לדוגמה הצבעים של כל מסכי ה 144Hz בתקציב שפוי (נניח עד 2000₪) היו בלתי נסבלים בעיני וחזרתי ל 60Hz של Dell, עם פאנל IPS.

פורסם (נערך)

בנתיים שמתי עין על Dell UltraSharp U2717D 27'' LED IPS

ועל Dell UltraSharp U3417W 34'' LED IPS

עריכה אחרונה על ידי gilmizrahi

בשיפוצים...

• תוכן חדש...