Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מאיפה אני יכול למצוא מגש אחורי בלי חורים ל 106 ?

חיפשתי כול מקום פירסמתי בכול אתר .

תנסו לעזור לי ?

או מקום מסוים פרוקיה וכדומה ?

או מקום מיקצואי יכול לרפד את שלי מחדש אבל כמו המקורים. לא ליקנות בד ב50 שקל ולרפת

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

התשובה נמצאת בגוף השאלה "פירוקיה" באזור שלך צריך לעלות לך כ150 ש"ח ולא נראה לי שתמצא אחד ללא חורים ,אלה אם מישהו יצא עם ה106 מהסוכנות ונכנס בעץ ,אז אוליי הוא לא הספיק לחורר תמדף

פורסם

**********עריכה *****************

1. נא לא לצטט הודעות שנרשמו רק אחת לפני - אין טעם למלא את הדפים בתגובות שחוזרות על עצמן.

2. תחליף מקלדת - כנראה נשפך לך על האות ח' חומר דביק כלשהו , מה שגורם לה להיתפס ולחזור על עצמה.

3. לא מעניין אותנו מה מתאים לך לשלם ומה לא - זה פורום טכני.

4. בצע חיפוש לפני שאתה שואל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אם אתה רוצה לרפד, אז יש חנות מערכות בכפ"ס "איה אביזרים" - חנות מערכות מאוד מקצועית, הם בין היתר מרפדים שם את המגשים האלו כמו חדש, תיגש אליהם \ תטלפן אליהם ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך.

נ.ב

הם גם יכולים לבנות לך מגש חדש בדיוק כמו המקורי, ולדעתי המחיר בכלל לא כזה יקר אך אל תתפוס אותי במילה.

בהצלחה

פורסם

האמת שכשאני צריך אותם אני פשוט קופץ ככה שלא יוצא לי לטלפן, וגם אני לא מצאתי את הטלפון שלהם במקורות וזה דיי מוזר כי הם דיי "מפורסמים", בכל מקרה את הטלפון יהיה לי רק מחר, אם זה עוזר לך אז אני יפרסם בכיף.

תנסה מחר גם ב 144 , זה באזור התעשייה של כפ"ס, רחוב החרושת.

אני כמעט בטוח שתמצא.

פורסם

אני יודע שיש מישהו בהרצליה שעושה את זה עם תרצה פרטים אני ינסה לברר לך .

ככה לפי מה ששמעתי , הוא מכין ומרפד לפי הצבע של הריפודים והכל , שמעתי עושה עבודה טובה

פורסם

כל רפד יוכל לעשות לך עבודה טובה, או לחלופין תוכל לרפד את זה בעצמך, לא סתם עם בד אלא עם משהו שיסתום את החורים האלו...

תהיה יצירתי ;)

...Carpe Diem

פורסם

פירוקייה שיש להם את המגש נ.ס.ר חלקי חילוף 0505694442

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...